Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- Montrealiotis
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τι εγγύησεις έχουν παρει; Το extrait που πήγε ο κούριερ;
Τσακ-Μπαμ, ωραίο το υστερόγραφο του.
Όταν έβγαιναν ανακοινώσεις από τα πέριξ της πρωτεύουσας, σας πείραζε για να μην γίνουν μανούρες και για να μην χαθεί η ομάδα μέσα στην εσωστρέφεια, τώρα σας πειράζει γιατί δεν το πήραν χαμπάρι όλοι.
Χαμπάρι πάντως, σας έχουν πάρει όλοι.
Συνεχίστε ότι κάνετε, συνεχίστε, και κάντε το με μεγαλύτερη έκταση, όση μεγαλύτερη γίνεται.
Ένα πράγμα να θυμάστε μόνο, όσο περισσότερο ψηλώνει κάποιος τόσο πιο απότομα πέφτει.
Την καλημέρα μου.
Είναι αντίθετος ως προς την στιγμή γιατί χάθηκε και όχι κάτι άλλο.ΥΓ: Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, που αφορούσε διαρροές σχετικά με την πρόταση μνημονίου που συνέταξε η τεχνοκρατική επιτροπή. Η χρονική στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς αυτή «χάθηκε» μέσα στο «βοή» του ματς, αφού εκδόθηκε λίγη ώρα πριν το ΠΑΟΚ-Μακάμπι. Η ουσία της όμως δεν πρέπει να χαθεί διότι ήταν προς την σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή εντυπώσεων και συζήτησης σε λάθος βάσεις.
Όταν έβγαιναν ανακοινώσεις από τα πέριξ της πρωτεύουσας, σας πείραζε για να μην γίνουν μανούρες και για να μην χαθεί η ομάδα μέσα στην εσωστρέφεια, τώρα σας πειράζει γιατί δεν το πήραν χαμπάρι όλοι.
Χαμπάρι πάντως, σας έχουν πάρει όλοι.
Συνεχίστε ότι κάνετε, συνεχίστε, και κάντε το με μεγαλύτερη έκταση, όση μεγαλύτερη γίνεται.
Ένα πράγμα να θυμάστε μόνο, όσο περισσότερο ψηλώνει κάποιος τόσο πιο απότομα πέφτει.
Την καλημέρα μου.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- george188, paok apo epilogi, Ορτζονικίδης
Κρίμα; Επιλογές λέγονται.
Δεν με λυπεί και ούτε λυπάμαι κανέναν, επιλογές δικές τους είναι αυτές και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τις στηρίξουν μέχρι τέλους.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- george188, paok apo epilogi
Αυτο που δεν σκεφτηκαν παντως ειναι πως οταν υπαρχουν δυο μεσα που ακολουθουν μια ατζεντα, ο κοσμος συνηθως πηγαινει στο κεφαλι και οχι στην ουρα, οχι για να ενημερωθει αλλα για να δει ποιο ειναι το νεο αφηγημα καθε φορα.
Απο την στιγμη που υπαρχει το επισημο γραφειο τυπου του ΑΣ στο μετροκωλις, η παρουσια τους πλεον ειναι περιττή.
Απο την στιγμη που υπαρχει το επισημο γραφειο τυπου του ΑΣ στο μετροκωλις, η παρουσια τους πλεον ειναι περιττή.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- george188, paok apo epilogi, Maklaz
Στα μάτια μου, το έχουν κάνει σαν αγώνα δρόμου, προσπαθούν εκατέρωθεν για το ποιος θα κερδίσει την πρώτη θέση, διεκδικώντας το δάφνινο στεφάνι, στην απονομή που θα γίνει εντός ολίγων ημερών ή μηνών.icue έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:16 Αυτο που δεν σκεφτηκαν παντως ειναι πως οταν υπαρχουν δυο μεσα που ακολουθουν μια ατζεντα, ο κοσμος συνηθως πηγαινει στο κεφαλι και οχι στην ουρα, οχι για να ενημερωθει αλλα για να δει ποιο ειναι το νεο αφηγημα καθε φορα.
Από την άλλη πιστεύω ότι δεν θα αργήσει και η ώρα που θα αλληλοκατηγορούνται.
Όταν όμως έρθει η στιγμή, να χτυπήσει ο Σαββίδης το χέρι στο τραπέζι, θα λένε " Μπράβο κύριε Γιάννη, εμείς το λέγαμε, αν θέλατε, εσείς θα το κάνετε το γήπεδο", γιατί δεν έχουν πει ανοιχτά ότι δεν θέλουν να κάνει γήπεδο ο Σαββίδης, αλλά το πλασάρουν υπόγεια, θα γυρίσουν να πούνε και το κλασικό "έχουμε ευθύνη για αυτά που λέμε, όχι για αυτά που καταλαβαίνετε" , τότε απλά η μερίδα του κόσμου που είναι αντίθετοι με τον τρόπο τους, να μην ξεχάσουν τίποτα, και να κλείσουν οριστικά "την πόρτα" σε αυτούς.
Ποτε δεν ξέρεις που μπορεί να βολευτεί ο καθένας, ειδικά αν είναι αρεστός.
Κατά τα αλλα καμια έκπληξη αν δει κανεις τις συναναστροφές τους στο τουΐτερ.
Δεν ξέρω αν είναι αφελείς, ούτε με νοιάζει, αλλα αυτή η (social)μηντιακή αηδία ούτε αθώα είναι ούτε προέκυψε από το πουθενά.
Κατά τα αλλα καμια έκπληξη αν δει κανεις τις συναναστροφές τους στο τουΐτερ.
Δεν ξέρω αν είναι αφελείς, ούτε με νοιάζει, αλλα αυτή η (social)μηντιακή αηδία ούτε αθώα είναι ούτε προέκυψε από το πουθενά.
Σήμερα αν δεν κάνω λάθος κάνει εκπομπή με τους 24. Είμαι περίεργος να δω ποια ρητορική θα ακολουθήσει με συναδέλφους της απέναντι όχθης