Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από mi8rio »

Ιάσονας έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:49
mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:40 Δεν θα απαντήσω σε τίποτα αν δεν γραφτεί η ατάκα "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται"
ο Μπάρμπας που μας στηρίζει δεν το κάνει χωρίς κέρδος.
Διότι υπερτονίζονται τα λεφτά που πραγματικά δίνει χωρίς να ακούγονται οι πόρτες που άνοιξαν και εξακολουθούν να είναι ανοιχτές λόγω ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτά είναι ψιλα πράγματα.

Αν θες την αλήθεια, άνοιξε οπεν που κάνει αντιπολίτευση ολκής στην κυβέρνηση και έχει τον Καραλή για αληθινή και έγκυρη δημοσιογραφία
Ο Μπάρμπας που μας στηρίζει είναι ο Σαββίδης?
Φίλε τον Σαββίδη άλλος τον αποκάλεσε έτσι πριν, και για αυτό το έγραψα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

ΟΚ δεκτό
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:51
mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:45
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:40

Και αυτο το εχει καταλαβει η 4 ε?μπραβο της..
Της προηγουμενες χρονιες μαλλον μονο νικες καναμε ε?
Το οριο υπομονης ειναι τα 5.5 χρονια ακριβως ε?μαθαμε και κατι σημερα.
Σε παρακαλω δεν μιλας με ηλιθιους..
Ξαφνικα τα παντα τα θυμηθηκε η 4 αυτο το καλοκαιρι..ε ρε κατι συμτωσεις..
Και μια τελευταια ερωτηση..σε ποια θυρα του γηπεδου καθονται αυτοι που αναφερονται στον νυν ιδιοκτητη της ομαδας υποτιμητικα ως ρωσο η τσετσενο?
Δεν θεωρώ ότι μιλάω με ηλίθιους αλλά το ίδιο και εσύ μην μας θεωρείς αυτό το πράγμα.
Αν θέλεις θύρα 4 να αποθεώνει τον Σαββίδη πρωί βράδυ , μπορείς να το κάνεις.
Αν θεωρείς την θύρα 4 στημένη τότε υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη αρρώστια.

Αρρώστια δημοκρατίας.

όσο για υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω, δεν συμφωνώ με κανέναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό για κανέναν.
Δεν ειπα ποτε οτι τα υοθετεις,,
Εγω δεν ειμαι Σαββιδης ουτε ειπα οτι εχει το ακαταλογιστο..
Αλλα δεν ειμαι ουτε Μυστακιδης ΑΣ κτλ..
Και ολα αυτα που γινονται ειναι πολυ μεγαλυτερα απο 3 αποτελεσματα..
Ο ορισμος της δημοκρατιας ειναι να εγω το δικαιωμα να θεωρω καποιους περιεργους..
Και εμένα το ίδιο περίεργο μου φαίνεται να κατηγορούν τον Μυστακίδη ως μπροστινό της ΝΔ όταν η επιλογή Σαββίδη για την διοίκηση ειναι ο Τσάκας.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Παντως εγω πλεον το διασκεδαζω με καποιους λογαριασμους εδω μεσα,δεν τους κανω ignore,μετα απο μια ζορικη μερα στη δουλεια,εχει πλακα να διαβαζεις τις αντικειμενικες τους αποψεις.

Συνε-χυστε.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Guitarman, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μερικοι δεν σχολιαζουν ως σπεσιαλιστες ακομη κι αν νομιζουν οτι το κανουν
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Montrealiotis, Guitarman, Apil44
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Η αλήθεια είναι ότι μ αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα τελευταία, η δουλειά φαίνεται παιδική χαρά. Κοινωνικό έργο αν μη τι άλλο
These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
Maklaz, aivas19, Guitarman
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:53
mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:45

Δεν θεωρώ ότι μιλάω με ηλίθιους αλλά το ίδιο και εσύ μην μας θεωρείς αυτό το πράγμα.
Αν θέλεις θύρα 4 να αποθεώνει τον Σαββίδη πρωί βράδυ , μπορείς να το κάνεις.
Αν θεωρείς την θύρα 4 στημένη τότε υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη αρρώστια.

Αρρώστια δημοκρατίας.

όσο για υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω, δεν συμφωνώ με κανέναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό για κανέναν.
Ο ορισμος της δημοκρατιας ειναι να εγω το δικαιωμα να θεωρω καποιους περιεργους..
Και εμένα το ίδιο περίεργο μου φαίνεται να κατηγορούν τον Μυστακίδη ως μπροστινό της ΝΔ όταν η επιλογή Σαββίδη για την διοίκηση ειναι ο Τσάκας.
Αυτο ναι το ακουω..ειδικα σε τετοιο επιπεδο χρηματων δεν νομιζω οτι καποιος απ τους δυο φοβαται καποιον πολιτικο...Εγω προσωπικα δεν τον θεωρω μπροστινο αλλα δεν μπορω αυτα τα υπογεια ...
dev

Δημοσίευση από dev »

στο κουλισταν κανεις επιχειρηματιας δεν ειναι κοντρα στη κυβερνηση ουτε ο ιβαν ουτε ο τελης
These users thanked the author dev for the post:
mi8rio
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Taseos έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:46
mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:40 Δεν θα απαντήσω σε τίποτα αν δεν γραφτεί η ατάκα "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται"
ο Μπάρμπας που μας στηρίζει δεν το κάνει χωρίς κέρδος.
Διότι υπερτονίζονται τα λεφτά που πραγματικά δίνει χωρίς να ακούγονται οι πόρτες που άνοιξαν και εξακολουθούν να είναι ανοιχτές λόγω ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτά είναι ψιλα πράγματα.

Αν θες την αλήθεια, άνοιξε οπεν που κάνει αντιπολίτευση ολκής στην κυβέρνηση και έχει τον Καραλή για αληθινή και έγκυρη δημοσιογραφία
Έχω φάει χέλι στην Αγγλία. Επίσης κροκόδειλο Θεσσαλονίκη. Έξω έχει συννεφιά, μπορεί να βρέξει, χθες είδα ένα αγριογούρουνο στο χορτιατη.

Κάποιος που είναι εξαφανισμένος 5,5 χρόνια τι πόρτες να έχει ανοιχτές ; Για να παίρνει αέρα στο ροστοφ; Σε παρακαλώ πήγαινε για οδηγίες. Οταν πας γύρνα να μας πεις από το 2020 ως σήμερα τι χρήματα έχει βάλει ο άφαντος στην ΠΑΕ. Οχι γιατί τα έβαλε. Πόσα έβαλε.
Και αφού μας πεις αυτό , αφού τα έχει καλά με την κυβέρνηση ο ίδιος γιατί να βάλει έναν άνθρωπο κυβερνητικό στο δς; Δεν έχει πόρτες ανοιχτές από μόνος σου; Παιδιά κρατήστε σημειώσεις μην έρχεστε έτσι. Χάνουμε πολύτιμο χρόνο
Πόσα χρήματα έχει βγάλει θα μας γράψεις? Αν θες βέβαια, αν δεν θες πάλι δεν πειράζει ξέρουμε.
Οι πόρτες που άνοιξαν με την ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ είναι αυτές που σε έκαναν να κάνεις copy paste ένα ολόκληρο άρθρο για επιχείρηση που αν δεν είχε τον ΠΑΟΚ δεν θα την είχε.
Αν είσαι έμμισθός του σε καταλαβαίνω , πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα και να υπερασπιστείς με ευφυολογήματα τον ίδιο, χωρίς βέβαια να στο έχει ζητήσει.
Επίσης να σου θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν τον Σαββίδη και εμείς επίσης.
Και το καλύτερο το κρατάω για το τέλος γιατί είσαι λίγο καχύποπτος.

Τον Σαββίδη τον συμπαθώ ως προσωπικότητα και φυσικά του δίνω respecr για ότι έχει κάνει για την ομάδα μας.
Όμως όσο και να τρέχει στις φλέβες του αίμα πολιτικού που αρέσκεται σε φιλοφρονήσεις , να ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος δεν τις επιζητά, άσχετα που τις γουστάρει.
Αν δεν ένιωθε παντοδύναμος στον οργανισμό ΠΑΟΚ θα είχε καλύτερους συνεργάτες. Όταν πήρε πρέφα τί κακό του έκαναν οι "δικοί" του , το κακό είχε γίνει...για αυτόν.

Τώρα αν έχεις κανένα άρθρο copy paste για την Σουρωτή ή το Μακεδονία Παλλάς δώστο να γουστάρουμε.

Μην ξεχάσεις όμως το ΟΠΕΝ έτσι?
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

dev έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:03 στο κουλισταν κανεις επιχειρηματιας δεν ειναι κοντρα στη κυβερνηση ουτε ο ιβαν ουτε ο τελης
Αυτονόητο, έλα όμως που κάποιοι πιστεύουν σε παραμύθια με δράκους....
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:59

Αυτο ναι το ακουω..ειδικα σε τετοιο επιπεδο χρηματων δεν νομιζω οτι καποιος απ τους δυο φοβαται καποιον πολιτικο...Εγω προσωπικα δεν τον θεωρω μπροστινο αλλα δεν μπορω αυτα τα υπογεια ...
Στα υπόγεια γράφεται η ιστορία φίλε......
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μας γράφεις ότι κάποιος παράτησε τον ΠΑΟΚ 5,5 χρόνια περιμένω να μας πεις την περίοδο που είναι παρατημένος αν μπήκαν και πόσα στον ΠΑΟΚ. Η επιχείρηση που λες το λιμάνι δεν άνοιξε για κανέναν ΠΑΟΚ. Την πήρε μέσω σ κλειστού διαγωνισμού και αφού κατέθεσε διπλάσια προσφορά από τον δεύτερο. Για τέτοια χάρη και πόρτα λόγω ΠΑΟΚ μιλάμε . Θα περιμένω ακόμα καμιά ώρα πριν σε θεωρήσω επίσημα τρολ. Έγραψες παρατημένος ΠΑΟΚ 5,5 χρόνια. Τα στοιχεία είναι επίσημα διαθεσιμα ονλαιν. Πόσα έχουν μπει στον ΠΑΟΚ τα 5,5 χρόνια. Το λες κάθε μέρα σχεδόν ότι είναι παρατημένος. Οταν λέμε κάτι να μπορούμε να το στηρίξουμε. 2025 έχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Apil44, Ally Samagoal
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

@mi8rio Θα μπορούσες σε παρακαλώ να με ενημερώσεις και εμένα φίλε μου για το πόσα χρήματα έχει βγάλει;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
trouman, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όποιος δεν έχει καταλάβει εδώ και τρεις μήνες ότι συγκεκριμένα δήθεν ΠΑΟΚτσηδικα ΜΜΕ έχουν γυρίσει το μπιφτέκι και όχι απλά κάνουν πόλεμο στον Σαββίδη αλλά το κάνουν και με ΥΣΤΕΡΙΑ, τότε ή είναι πολύ ενθουσιασμένος με όσα γίνονται και ο ίδιος ή απλά δεν τους παρακολουθεί.

Απο εκεί και πέρα με εντυπωσιάζει το πώς σε ΚΑΘΕ κριτική που γίνεται για τα αισχη του ΑΣ, η απάντηση από καλοπροαίρετους αντικειμενικούς ανεξάρτητους ΠΑΟΚτσηδες είναι μέσες άκρες "ναι αλλά το όπεν δεν κάνει αντιπολίτευση" και "δεν μπαίνουν αρκετά λεφτά εγώ θέλω η ομάδα να νικάει"

Ναι αλλά τι σκατα σχέση έχουν όλα αυτά με τις αηδιες του ΑΣ;

Επενδύετε επίτηδες και προκλητικά στο χαωμα της συζήτησης και τον αποπροσανατολισμό

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία του κόσμου είπε ότι είναι πουστριλικι του ΑΣ με φτηνές δικαιολογίες και πως αν ο Μυστακίδης ερχοταν απο τη μπροστινή πόρτα ("ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ" όπως προκλητικά λέτε και λένε και τα ΜΜΕ που προανέφερα, εκτελώντας πίστα εντολές γιατί αυτή είναι η γραμμή που έχουν πάρει) τότε ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ήταν έξαλλος.

Κι αν ήταν, δεν θα είχε λόγους να παραμείνει έξαλλος. Άρα θα ζούσαμε ενδιαφέρουσες εποχές.

Αλλά είναι τόσο χαμηλού επιπέδου όσα κάνει ο ΑΣ και ο συρφετός από πίσω, ώστε γάμησαν ανάποδα όλο τον σύλλογο. Επένδυσαν στο διχασμό και την ξεφτίλα. Και μετά κρύφτηκαν κιόλας.

Όχι μόνο πρόδωσαν την τιμή του συλλόγου αλλα στρατηγικά δίνουν ευκαιρία ΚΑΙ στον Σαββίδη ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ είναι ιδιώτης με ιδιωτικά συμφέροντα, να στηλωσει τα πόδια. Και να μην κάνει ούτε ομάδα, ούτε γήπεδο, ούτε να πουλάει.

Και να είμαστε εμείς στη μέση να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Γιατί αυτοί αποκλείεται να το βγάλουν. Κοιμούνται τα μεσημέρια
These users thanked the author Equalizer for the post (total 12):
Dimitrisou, Taseos, Sera4, Ιάσονας, aivas19, Guitarman, Montrealiotis, leomatos88, theo-drama, Χωρικός and 2 more users
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:09
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:59

Στα υπόγεια γράφεται η ιστορία φίλε......
Oκ αποψη σου..εγω προτιμω αυτους που οτι κανουν το κανουν μπροστα και καθαρα..δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι...
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”