Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι σεζον
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
- george188, astral, Psaras, paok apo epilogi, Kabamaru11, Montrealiotis, leomatos88, Apil44
- abc_o_ karpouzas
nunies4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:38 Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.

λες και εισαι χθεσινος....
μολις αρχίσουν να έρχονται οι νίκες ...νομος λουτσεσκου...οχι μονο η σεζον θα βγει αλλα και οι ...αποψεις...
αυτο δεν αλλαζει ποτε στον πλανητη ΠΑΟΚ
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- eorptol1
Οχι καρπουζα...αυτο ειναι κατι βαθυτερο και δεν μπορω να στρουθοκαμηλιζω.
Το σπορακι φυτευτηκε το καλοκαιρι και αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα φυλλαρακια.
Το σπορακι φυτευτηκε το καλοκαιρι και αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα φυλλαρακια.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 9):
- keep_paokizein, george188, astral, Psaras, paok apo epilogi, NIKOS1972, Dimitrisou, Montrealiotis, leomatos88
- abc_o_ karpouzas
nunies4 ......
σε βαζω και στοίχημα.........
οι άποψη της ...κερκίδας του ΠΑΟΚ...πάντα ηταν ειναι και θα είναι εξαρτώμενη απο το αποτέλεσμα....
να σου θυμίσω και αλλη φορα ακούστηκε αυτο το σύνθημα επι σαββιδη...
σε βαζω και στοίχημα.........
οι άποψη της ...κερκίδας του ΠΑΟΚ...πάντα ηταν ειναι και θα είναι εξαρτώμενη απο το αποτέλεσμα....
να σου θυμίσω και αλλη φορα ακούστηκε αυτο το σύνθημα επι σαββιδη...
Όταν από το καλοκαίρι εγώ και πολλά άλλα παιδιά εδώ μέσα ΦΩΝΑΖΑΜΕ ότι με τις κινήσεις του ΑΣ υπονομεύεται η ομάδα και θα έχουμε "πόλεμο" διάβαζα κάτι χαριτωμένα σχόλια δαρβινικού στυλ "είμαστε στην καλύτερη φάση μας! 2 δισεκατομμυριούχοι μας παρακαλάνε. ο καλύτερος-δυνατότερος ας κερδίσει!" - Φάτε τώρα βαριές φανέλες και μπουρδέλα... και αν μας πάει 2-3 ακόμα ματς άσχημα τα αποτελέσματα... κάντε και κανένα "λαικο δικαστήριο".nunies4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:38 Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Λέω να αλλάξω και το nickname μου σε προσωπολάτρης...
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 13):
- aivas19, Psaras, paok apo epilogi, Γερασίμου, NIKOS1972, nunies4, george188, Dimitrisou, Ορτζονικίδης, Montrealiotis and 3 more users
Είναι σαφές ότι κάποιοι οργανώνουν κι επιδιώκουν η ομάδα να γίνει ρδελομπου... Χαίρονται οπότε κάτι στραβώνει και ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Πολλοί παρασύρονται από την προπαγάνδα, από τον πόλεμο και κάνουν την τρίχα τριχιά .
Ελπίζουν ότι η όποια κρίση δημιουργείται, είναι προς το συμφέρον τους. Και αγωνιστικά προτιμάνε να στραβωνουν τα πράγματα.
Ταυτόχρονα , καλλιεργούν και το προφίλ του σωτήρα , ώστε να λειτουργούν κεκαλυμμένα...και πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ( αλλά στην πραγματικότητα, πάνω από όλα τα συμφέροντά μας, κι ο ΠΑΟΚ να πάει να ......εί).
Δεν κρύβονται μερικά πράγματα..
Πολλοί παρασύρονται από την προπαγάνδα, από τον πόλεμο και κάνουν την τρίχα τριχιά .
Ελπίζουν ότι η όποια κρίση δημιουργείται, είναι προς το συμφέρον τους. Και αγωνιστικά προτιμάνε να στραβωνουν τα πράγματα.
Ταυτόχρονα , καλλιεργούν και το προφίλ του σωτήρα , ώστε να λειτουργούν κεκαλυμμένα...και πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ( αλλά στην πραγματικότητα, πάνω από όλα τα συμφέροντά μας, κι ο ΠΑΟΚ να πάει να ......εί).
Δεν κρύβονται μερικά πράγματα..
- These users thanked the author trouman for the post (total 10):
- NIKOS1972, astral, aivas19, george188, paok apo epilogi, Ορτζονικίδης, Montrealiotis, leomatos88, Apil44, Ιάσονας
Τα παιδιά του ΑΣ έβγαλαν ανακοίνωση στρεφόμενοι ουσιαστικά εναντίον της πενταμελούς=τριμελούς επιτροπής που αυτοί διόρισαν, μία και κάτι ώρα πριν την σέντρα του χθεσινού αγώνα. Καλή η προσπάθεια, αλλά μέχρι τώρα τους ξεπερνά η ανακοίνωση της επιτροπής αυγενάκη-μαρούπα-αρκούδας για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, σε ροή αγώνα. Επικαλούνται τώρα την συνέλευση των μελών του ΑΣ. Τί λέτε ρε παλικάρια; Όταν ορίσατε ουσιαστικά τον Μυστακίδη χρηματοδότη της κατασκευής της Νέας Τούμπας, πήρατε έγκριση της ΓΣ; Ούτε τον μεγαλομέτοχο-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν ενημερώσατε, επειδή όπως είπατε δεν το κρίνατε σκόπιμο!
Αυτοί είναι οι "θεματοφύλακες" του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ουσιαστικά είναι κλειδοκράτορες και μπροστινοί, για να μην πω κάτι βαρύτερο που έχω στο νου μου και φάω ban μέχρι τέλους του έτους.
Αυτοί είναι οι "θεματοφύλακες" του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ουσιαστικά είναι κλειδοκράτορες και μπροστινοί, για να μην πω κάτι βαρύτερο που έχω στο νου μου και φάω ban μέχρι τέλους του έτους.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 8):
- george188, Kabamaru11, Logistis, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, warmeater, leomatos88, Apil44
Θα έχουμε πολλά να πούμε λογικά τις επόμενες μέρες γι' αυτά τα απορρίμματα που απλά διακωμωδούν τις μέρες μας.
Λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι να διαχωριστεί και το τελευταίο γιουσουφάκι τους, καθώς ακόμη μετριούνται από όσο φαίνεται εσωτερικά.
Στο τέλος πάντως η μόνη λύση είναι οι εκλογές και η φυσιολογική αποχώρηση των σφιγγοκωλάριων.
Λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι να διαχωριστεί και το τελευταίο γιουσουφάκι τους, καθώς ακόμη μετριούνται από όσο φαίνεται εσωτερικά.
Στο τέλος πάντως η μόνη λύση είναι οι εκλογές και η φυσιολογική αποχώρηση των σφιγγοκωλάριων.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
- george188, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Apil44
-
Αυτα για την βαρια φανελα παντως αν τα λεγανε οι πονεμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ και προς ασ και αρδ της πολης ισως να λυνοντουσαν πολλα προβληματα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 6):
- Γερασίμου, paok apo epilogi, Ορτζονικίδης, warmeater, leomatos88, Apil44
Εδώ που τα λέμε είσαιGuitarman έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:16Όταν από το καλοκαίρι εγώ και πολλά άλλα παιδιά εδώ μέσα ΦΩΝΑΖΑΜΕ ότι με τις κινήσεις του ΑΣ υπονομεύεται η ομάδα και θα έχουμε "πόλεμο" διάβαζα κάτι χαριτωμένα σχόλια δαρβινικού στυλ "είμαστε στην καλύτερη φάση μας! 2 δισεκατομμυριούχοι μας παρακαλάνε. ο καλύτερος-δυνατότερος ας κερδίσει!" - Φάτε τώρα βαριές φανέλες και μπουρδέλα... και αν μας πάει 2-3 ακόμα ματς άσχημα τα αποτελέσματα... κάντε και κανένα "λαικο δικαστήριο".nunies4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:38 Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Λέω να αλλάξω και το nickname μου σε προσωπολάτρης...

τοσκιτση τσακαλεα ειστε πολυ μεγαλοι παπαρες ....και το σταματαω εδω επειδη τον τοσκιτση ειχα την αισθηση οτι δεν ειναι σωστος αλλα δυστυχως παρεσυρε και τον τσακαλεα δικαιονωμαι δεν λεω τιποτε αλλο ......δεν πειραζει ο χρονος κρινει ολους ......
είναι τέτοιο το ΣΧΕΔΙΟ απαξιώσεως του ΠΑΟΚ σε όποιον τομέα εμπλέκεται ο Αριστοτέλης που ακόμη ΚΑΙ στο μπάσκετ που ο ΠΑΟΚ είναι σχετικά αδύναμος οπότε δεν υπάρχουν προσδοκίες , βρέθηκε και εκεί ο "πρόθυμος" Στέλιος να "κράξει" Που;; στο μπάσκετ
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο ποδόσφαιρο
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο ποδόσφαιρο
- These users thanked the author warmeater for the post (total 2):
- eorptol1, leomatos88
Tσακαλεας είναι αυτός που ξεκίνησε εκπομπές στον οργανισμό παρατράγουδων "μαρμίτα sports"?
Όχι απλά το δίδυμο Με θυμίζει κάτι κόμικ με τον πονηρό καί τόν αφελή....