Papa9 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 23:14
Καλησπέρα σε όλους
Εμένα η άποψη μου από το γήπεδο, είναι ότι η ομάδα αυτή την εποχή όπως και σήμερα δεν είναι καθόλου καλή. Μπαίνουμε με αξιώσεις στην περιοχή λίγες φορές, από ατομικές ενέργειες όπως του Ντελια στο πρώτο και του Ιβανουσετς στο τέλος.
Δεν κάνουμε ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ τελικές
Ο αντίπαλος προπονητής (οποίος) μας μελετάει και εάν δεν είναι ηλίθιος κάνει τα εξής 3 απλά πράγματα όπως και σήμερα:
Α) στέλνει έναν να μαρκάρει το αριστερό πόδι του Μιχαηλίδη και αναγκάζεται ο Κετζιορα να προσπαθεί να δώσει τη μπάλα μπροστά, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει με τίποτε. Αλ.α με τίποτε
Β) Βάζει έναν από τους 3 η 4 χαφ του να ζοριζει τον Μειτε, χωρίς τον οποίο δεν έχεις κέντρο
Γ) Βάζει και έναν, δύο η και τρεις πάνω στον Ντελια και κλείσαμε. Σου δίνει και τη μπάλα και μένεις με τους ακίνητους να αλλάζουν σίγουρες πάσες, το 80% προς τα πίσω, για να κρατήσουμε την κατοχή γιατί αν χάσουμε τη μπάλα, δύσκολα τα πράγματα....
Η μόνη μας επιθετική τακτική είναι τα τρίγωνακια, τα οβερλαπ από αριστερά με τους μαρτυρικους πια Τάισον Μπαμπά, και να μπούμε με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στημένα δεν απειλεις, μόνο απειλεισαι
Σουτ έξω από την περιο η κάνει μόνο ο Σαστρε
Σέντρες δεν κάνεις, αλλά και να κάνεις, ο φορ ( ναι ο οποίος φορ των 600 εκατομμυρίων η ο αμπαλος Τσαλωφ), ούτως η άλλως δεν είναι μέσα στην περιοχή, γιατί πρέπει να βγαίνει στη σέντρα να μάχεται και να τη σπάει στον αναντικατάστατο Τάισον
Και για όλα αυτά πραγματικά κανένας δεν λέει ότι έστω και λίγο φταίει ο Λουτσεσκου; Καθόλου; Και όποιος πει ότι φταίει λοιδωρειται και απειλείται με Μπαν;
Πάω στο γήπεδο 45 χρόνια, και με αυτό που είδα με Λεβαδεια, Αγρίνιο και Εβραιους, εάν εν ήμουν στην ένα αλλά απεναντι σήμερα, θα φώναζα και εγώ για τη βαριά φανέλα.
Δεν ζητάμε να κερδίζουν. Ζητάμε να παίζουν και να ματώνουν. Και ζητάμε από τον προπονητή μας να μην επαναλαμβάνει συνέχεια το ίδιο πείραμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
Δε με ενδιαφέρει να μου απαντήσει κάποιος, δεν τα λέω για να πείσω κανέναν. Λέω τη δική μου άποψη, χωρίς να είμαι αναγκαστικά οπαδός του Τέλη, η του Σαββίδη η του ΑΣ.
Εγώ μια ζωή ΠΑΟΚ ήμουνα, και οι μόνοι Παοκτσηδες που έβαζα απέναντι μου ήταν αυτοί που έβαζαν τον Χ Τέλη η Ιβάν η Ραζβαν η Άγγελο πάνω από τον ΠΑΟΚ.