ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
90
66%
Kenny
11
8%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
2
1%
Baba
5
4%
Meite
7
5%
Ozdoev
1
1%
Zivkovic
3
2%
Κωνσταντέλιας
8
6%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
1
1%
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
7
5%
Ivanusec
2
1%

Σύνολο ψήφων: 137

Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Panx Romana »

PAOKpanta έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:53
Panx Romana έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:49
PAOKpanta έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:40

Ωστε "αν δεν νικήσεις την Τρίπολη δεν ξέρεις αν την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον γαύρο ο Ρουμάνος", ε?
Κατι ξερεις εσυ....
Όχι δεν ξέρω
Υπόθεση κάνω
Βγες εσύ και πες ότι αν συνεχιστεί η ίδια φάση οτι είσαι σίγουρος ότι θα μείνει
Ναι βγαινω και λεω οτι ακομα κι αν ο ΠΑΟΚ δε νικησει την Τριπολη ο Ραζβαν Λουτσεσκου ο πιο επιτυχημενος προπονητης του ΠΑΟΚ, ο προπονητης των τιτλων, ο προπονητης που ενωσε την αθηνα και την νικησε, θα ειναι στον παγκο του ΠΑΟΚ στο ματς με τη γαβριελα.
Ισχύουν αυτά που λες για τον Λουτσεσκου
Όλα όμως
Αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι ο πρώτος που την πληρώνει είναι πάντα ο προπονητής
Και ξέρεις επίσης τι έγινε τέλη Μαίου αρχές Ιουνίου με Σαββίδη Λουτσεσκου ( φεύγει μένει κλπ)
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Καλησπέρα σε όλους
Εμένα η άποψη μου από το γήπεδο, είναι ότι η ομάδα αυτή την εποχή όπως και σήμερα δεν είναι καθόλου καλή. Μπαίνουμε με αξιώσεις στην περιοχή λίγες φορές, από ατομικές ενέργειες όπως του Ντελια στο πρώτο και του Ιβανουσετς στο τέλος.
Δεν κάνουμε ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ τελικές
Ο αντίπαλος προπονητής (οποίος) μας μελετάει και εάν δεν είναι ηλίθιος κάνει τα εξής 3 απλά πράγματα όπως και σήμερα:
Α) στέλνει έναν να μαρκάρει το αριστερό πόδι του Μιχαηλίδη και αναγκάζεται ο Κετζιορα να προσπαθεί να δώσει τη μπάλα μπροστά, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει με τίποτε. Αλ.α με τίποτε
Β) Βάζει έναν από τους 3 η 4 χαφ του να ζοριζει τον Μειτε, χωρίς τον οποίο δεν έχεις κέντρο
Γ) Βάζει και έναν, δύο η και τρεις πάνω στον Ντελια και κλείσαμε. Σου δίνει και τη μπάλα και μένεις με τους ακίνητους να αλλάζουν σίγουρες πάσες, το 80% προς τα πίσω, για να κρατήσουμε την κατοχή γιατί αν χάσουμε τη μπάλα, δύσκολα τα πράγματα....
Η μόνη μας επιθετική τακτική είναι τα τρίγωνακια, τα οβερλαπ από αριστερά με τους μαρτυρικους πια Τάισον Μπαμπά, και να μπούμε με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στημένα δεν απειλεις, μόνο απειλεισαι
Σουτ έξω από την περιο η κάνει μόνο ο Σαστρε
Σέντρες δεν κάνεις, αλλά και να κάνεις, ο φορ ( ναι ο οποίος φορ των 600 εκατομμυρίων η ο αμπαλος Τσαλωφ), ούτως η άλλως δεν είναι μέσα στην περιοχή, γιατί πρέπει να βγαίνει στη σέντρα να μάχεται και να τη σπάει στον αναντικατάστατο Τάισον

Και για όλα αυτά πραγματικά κανένας δεν λέει ότι έστω και λίγο φταίει ο Λουτσεσκου; Καθόλου; Και όποιος πει ότι φταίει λοιδωρειται και απειλείται με Μπαν;
Πάω στο γήπεδο 45 χρόνια, και με αυτό που είδα με Λεβαδεια, Αγρίνιο και Εβραιους, εάν εν ήμουν στην ένα αλλά απεναντι σήμερα, θα φώναζα και εγώ για τη βαριά φανέλα.
Δεν ζητάμε να κερδίζουν. Ζητάμε να παίζουν και να ματώνουν. Και ζητάμε από τον προπονητή μας να μην επαναλαμβάνει συνέχεια το ίδιο πείραμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.

Δε με ενδιαφέρει να μου απαντήσει κάποιος, δεν τα λέω για να πείσω κανέναν. Λέω τη δική μου άποψη, χωρίς να είμαι αναγκαστικά οπαδός του Τέλη, η του Σαββίδη η του ΑΣ.
Εγώ μια ζωή ΠΑΟΚ ήμουνα, και οι μόνοι Παοκτσηδες που έβαζα απέναντι μου ήταν αυτοί που έβαζαν τον Χ Τέλη η Ιβάν η Ραζβαν η Άγγελο πάνω από τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Papa9 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:56 Αυτοί που μας έβαλαν τέτοια εποχή και παίζουμε με φορ Τσαλοφ και Γιακουμάκη είναι για σκότωμα!
Για τον πρώτο τα είπαμε, ο άνθρωπος είναι ηθοποιός που απλά παριστάνει τον ποδοσφαιριστή ...αμφιβάλω αν βρίσκει και τρύπα στο σεξ!
Σήμερα όμως είδαμε και τον Γιακουμάκη να Τσαλοφίζει επικίνδυνα και δυστυχώς φαίνεται πως αυτή την απόδοση θα βλέπουμε.
Πραγματικά είναι μεγάλο κρίμα μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ να μην έχει ΕΝΑΝ τουλάχιστον άξιο ποδοσφαιριστή που να "νιώθει" το γκολ!
Κάτσε μια μέρα έξω.
Στο καφενείο δεν ειμαστε
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Ο 22χρονος αριστερός μπακ τους μου έκανε θετικότατη εντύπωση…
2.5 μυρια αξία στο transfermarkt ….
Δίνεις 4 και τειλορ με κορδέλα και τον φέρνεις από Χριστούγεννα…
Απορώ πως τα καταφέραμε εμείς που βασιζόμασταν στο παιχνίδι των μπακ να έχουμε μείνει με αυτή την 4αδα που στερείται κ αθλητικών προσόντων (πλην κενι) και τεχνικών προσόντων τόσο σε άμυνα όσο κυρίως σε επίθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo86 την Τετ 24 Σεπ 2025, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Developer4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:08
renegade έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:04
panpangr77 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:54
Κάτσε να στο ξαναγράψω ο Τσαλοφ είναι καλύτερος από τον Γιακουμάκη και γι'αυτό που παίζουμε θα φανεί ότι είναι ο καλύτερος από πολλούς στο ελληνικό πρωταθλημα . Θα τα πούμε ξανά σε ένα μήνα.
Με οποιονδήποτε άλλον προπονητή θα ισχυε 100% αυτό που έγραψες... όχι όμως με τον λουτσέσκου
Mε κίνδυνο να μου την πέσετε, να σας ρωτήσω ρε μάγκες ειλικρινά, αν Κυριακή και σήμερα είχαμε έναν Ταρέμι μέσα θα είχαμε 2/2 ναι ή οχι;

Ξαναλέμε φέρτε ένα ΦΟΡ να ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!
Ειδικα αν παιρνεις πεναλτυ όπως το σημερινο θα χες 3 στα 3
These users thanked the author sourmenetes for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

WestBlock4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:23
Sera4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:21
Ettien26 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:15 Δηλαδή είχαμε γκαντεμιά αλλά mvp ήταν ο Παβλένκα.
Απολύτως κατανοητός ως συνδυασμός.
Ναι τι δεν καταλαβαίνεις;

Επίσης στον ΠΑΟΚ, για όλα φταίει το ροστερ.

Κανε υπομονή θα σου φερει η διοίκηση προπονητή κανα δανεικο για να κραζεις μετα το ροστερ
Πόσες ειρωνείες ακόμα...

Κάτσε λίγο απ εξω να ηρεμήσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

paokovios1974 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:42 Ισοπαλία σαν νίκη συγχαρητήρια στο στρατηγό που προέβλεψε ότι η Μακάμπι θα βγει μπροστά στην κόντρα και κράτησε μέσα τον Μειτε που σερνόταν από το 45.
Τουλάχιστον κρατήσαμε το μηδέν εις το πηλίκο για άλλη μια φορά
Μπράβο σου στρατηγε
Κάτσε απ έξω και συ εδώ και 1 βδομάδα όλο ειρωνειες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εντάξει Ευρωπαικό ματς ήταν , με ομάδα που στη χειρότερη περίπτωση είναι στα κυβικά μας.
Δεν είναι δεδομένη η νίκη και εγώ είδα προσπάθεια πραγματική.
Είναι και εποχή που δε μας κάθεται τίποτα, αλλά δε μπορούμε να παραβλέψουμε τις πολλές ελλείψεις που έχει η ποδοσφαιρική μας πρόταση.

Σημαντικό στοιχείο οι σημαντικές ευκαιρίες που είχε η Μακαμπι στο πρώτο μέρος. Δεν έχω δει στατιστικά αλλά η συνολική αίσθησή μου είναι πως απειληθήκαμε περισσότερο από όσο θα περίμενα. Παράξενο να εινα mvp ο τερματοφύλακας.

Κακή περίοδος για την ομάδα , εγώ δε πιστεύω σε αρνητικές ενέργειες και ΑΣ και Τέληδες και γιούχες.
Η δυσκοιλιότητα που δείχνουμε , θεωρώ ότι είναι καθαρά ποδοσφαιρικό θέμα.

Τι να πω, υπομονή.
These users thanked the author giapas for the post:
tenten4GT
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Papa9 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 23:14 Καλησπέρα σε όλους
Εμένα η άποψη μου από το γήπεδο, είναι ότι η ομάδα αυτή την εποχή όπως και σήμερα δεν είναι καθόλου καλή. Μπαίνουμε με αξιώσεις στην περιοχή λίγες φορές, από ατομικές ενέργειες όπως του Ντελια στο πρώτο και του Ιβανουσετς στο τέλος.
Δεν κάνουμε ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ τελικές
Ο αντίπαλος προπονητής (οποίος) μας μελετάει και εάν δεν είναι ηλίθιος κάνει τα εξής 3 απλά πράγματα όπως και σήμερα:
Α) στέλνει έναν να μαρκάρει το αριστερό πόδι του Μιχαηλίδη και αναγκάζεται ο Κετζιορα να προσπαθεί να δώσει τη μπάλα μπροστά, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει με τίποτε. Αλ.α με τίποτε
Β) Βάζει έναν από τους 3 η 4 χαφ του να ζοριζει τον Μειτε, χωρίς τον οποίο δεν έχεις κέντρο
Γ) Βάζει και έναν, δύο η και τρεις πάνω στον Ντελια και κλείσαμε. Σου δίνει και τη μπάλα και μένεις με τους ακίνητους να αλλάζουν σίγουρες πάσες, το 80% προς τα πίσω, για να κρατήσουμε την κατοχή γιατί αν χάσουμε τη μπάλα, δύσκολα τα πράγματα....
Η μόνη μας επιθετική τακτική είναι τα τρίγωνακια, τα οβερλαπ από αριστερά με τους μαρτυρικους πια Τάισον Μπαμπά, και να μπούμε με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στημένα δεν απειλεις, μόνο απειλεισαι
Σουτ έξω από την περιο η κάνει μόνο ο Σαστρε
Σέντρες δεν κάνεις, αλλά και να κάνεις, ο φορ ( ναι ο οποίος φορ των 600 εκατομμυρίων η ο αμπαλος Τσαλωφ), ούτως η άλλως δεν είναι μέσα στην περιοχή, γιατί πρέπει να βγαίνει στη σέντρα να μάχεται και να τη σπάει στον αναντικατάστατο Τάισον

Και για όλα αυτά πραγματικά κανένας δεν λέει ότι έστω και λίγο φταίει ο Λουτσεσκου; Καθόλου; Και όποιος πει ότι φταίει λοιδωρειται και απειλείται με Μπαν;
Πάω στο γήπεδο 45 χρόνια, και με αυτό που είδα με Λεβαδεια, Αγρίνιο και Εβραιους, εάν εν ήμουν στην ένα αλλά απεναντι σήμερα, θα φώναζα και εγώ για τη βαριά φανέλα.
Δεν ζητάμε να κερδίζουν. Ζητάμε να παίζουν και να ματώνουν. Και ζητάμε από τον προπονητή μας να μην επαναλαμβάνει συνέχεια το ίδιο πείραμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.

Δε με ενδιαφέρει να μου απαντήσει κάποιος, δεν τα λέω για να πείσω κανέναν. Λέω τη δική μου άποψη, χωρίς να είμαι αναγκαστικά οπαδός του Τέλη, η του Σαββίδη η του ΑΣ.
Εγώ μια ζωή ΠΑΟΚ ήμουνα, και οι μόνοι Παοκτσηδες που έβαζα απέναντι μου ήταν αυτοί που έβαζαν τον Χ Τέλη η Ιβάν η Ραζβαν η Άγγελο πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Ποιος σε απείλησε με ban επειδή θα μίλαγες για λουτσεσκου;;

Σε αυτό το φόρουμ γράφεις; ;

Είπες την άποψη σου και πέταξες τη χολη σου.
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

@sourmenentes

Φίλε δεν είπα ότι με απείλησε κάποιος ειδικά μοντ. Λέω ότι οι υπερασπιστές του εκάστοτε είτε Ραζβαν είτε Ιβάν είτε ότι θέλεις, μόλις καταφέρθει κάποιος ανοιχτά κατά του ατόμου που υπερασπίζονται, πολλές φορές γράφουν ότι θα έπρεπε να μπαναριστει.

Αν το "χολή" αναφέρεται σε αυτό, στην μη για την παρανόηση. Αν αναφέρεται στο λοιπό κείμενο, είναι η άποψη μου και δεν αποτελεί χολή θέλω να πιστεύω.
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Συγνώμη ήθελα να γράψω όχι στην μη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Είπες για μπαν...

Μπαν. Ρίχνουν μόνο οι Μοντ.

Το κείμενο σου πολύ ωραία δομημένο με σοβαρότητα είπες την άποψη σου. Κανένα θέμα.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε ωραία δομημενες απόψεις είτε μας αρέσουν είτε όχι.
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
Papa9, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Στην εντέλει.εγω ευχαριστημένος είμαι άμα μπούμε στους 24 να παίξουμε ακόμα δύο αγώνες με μια ομάδα και όποιος περάσει...οπότε μου κάνει και η ισοπαλία......ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ μες την Ισπανία και μια χαρά θα μαστε..

Η ομάδα δυσκολευεται,αλλά έχει τις ευκαιρίες της που δεν γίνονται γκολ...τσαλοφ για μένα δεν υπάρχει σαν παίκτης και σας το ΧΑ πει όταν τον πήραμε...Γιακουμάκης ομοίως..και μύθου ομοίως...δεν είναι αυτό που θέλουμε...έτσι που παίζουμε ο Τόμας θα τανε πιο χρήσιμος πιστεύω...τέλος πάντων

Περιμένω μεταγρΑφες τον Ιανουάριο...όπως κάθε χρόνο περιμένω περιμένω και περιμένω.....άι να δούμε..ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω..εκεί στην ΠΑΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;ο Ιβάν δεν βλέπει;δηλαδή δεν καταλαβαίνει ότι η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ;τι περιμένουμε;να γίνει ο τσαλοφ βανμπαστεν και ο Γιακουμάκης Μπατιστούτα;
Δεν βλέπουν ότι με δύο τρεις μεταγραφές της προκοπής θα πάρουμε πρωτάθλημα και θα πάμε καλά στην Ευρώπη;δεν χρειάζεσαι να είσαι πύρινικος φυσικός για να το καταλάβεις.....

Σήμερα κλασικός ΠΑΟΚ...που άλλη φορά μπορεί να το χάναμε το ματς χαλαρά...

Προχωράμε οπότε με ότι έχουμε...υπομονή και ονειρα...
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

@sourmenentes

Οι φίλε σορυ για την παρανόηση με την αναφορά
Στα υπόλοιπα, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, που είναι και υγείες, ολοι πιστεύω έχουμε κοινή επιθυμία το καλό της ομάδας, οπότε όλοι από την ίδια πλευρά ειμαστε
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Οι κλασικές μεταμεσονυχτιες παρατηρησεις μου:

1. Δεν αξιζε γιούχα η ομάδα. Προσπάθησε, έδειξε να εχει δυνάμεις (!!) εν αντιθέσει με τους Ισραηλινους που φανηκε οτι κλαταρανε μετα το 65. Επισης, κάναμε 90 λεπτα πρεσινγκ, το οποίο το θεωρώ άκρως σημαντικό.

2. Η ομαδα θελει λίγη φαντασία μπροστά. Πρέπει να γινει και λιγοτερο προβλεψιμη. Θέλει και ο Ζιφκο να κάτσει λιγο πάγκο να ξεσκάσει. Γι αυτο πιστεύω οτι πρέπει να αρχίσει να ενεργοποιείται ο Μπαλντε. Στα ματια μου ειναι ανώτερος του Σορετιρε, τον οποίο πέρυσι χρησιμοποιησε αρκετα ως αλλαγή.

3. Ο Μπαμπα δεν μπορει να ακολουθήσει τον 37χρονο Ταισον... στο δεύτερο ημίχρονο ειναι ενα στιγμιότυπο που ο Ταισον ξεκινάει κούρσα με την μπάλα, πισω απο τον Μπαμπα και καταλήγει να τον προσπερνάει... κάπου εκει παει η επίθεση γιατι πολυ απλα το στήριγμα του αργεί.

4. Οι ευκαιρίες που χάνουμε στο τέλος ειναι η ζωντανή απόδειξη οτι δεν υπάρχει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Και σε πολλές άλλες φάσεις σημερα έγιναν πολλα λάθη στην τελική πασα, σε φαινομενικά εύκολες φάσεις, οπως εκει που στο 1ο ημίχρονο ο Γιακουμ αντι να στρώσει και να βγάλει τετ α τετ τον ζιφκο, τραβάει σουτ απο τα 25 μέτρα και σκοτώνει κατι πουλιά.

5. Την Κυριακή ειναι τελικός, σε μια πολυ δύσκολη έδρα στην οποια η Τρίπολη θα μπει δυνατά γιατι εχει παρει μόλις 1 πόντο στο Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”