ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην γενικευμένη αθλιότητα και φυσικά δίπλα στην ομάδα. Το εμετικό σύνθημα στο τέλος από μια μικρή ομάδα ανθρώπων στο γήπεδο ξένισε τους περισσότερους από όσους ειμασταν εκεί στο μέσο της θύρας πέντε κι νομίζω ότι είναι κατευθυνόμενο. Το να βλέπεις τον ΠΑΟΚ σήμερα κι να αισθάνεται κάποιος ( οπαδός ) του την ανάγκη να κράξει κι όχι να προσπαθήσει να στηρίξει την οφθαλμοφανη τεράστια προσπάθεια της ομάδας για μένα μετριέται κι είναι πολύ λίγος. Από την άλλη θα είμαστε εδώ πρώτη γραμμή να στηρίξουμε την πραγματική προσπάθεια των παιδιών κι του προπονητή κι να τους δώσουμε έστω κι ένα ψήγμα στήριξης..
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 16):
- DamoN, Fawkes, astral, tenten4GT, leomatos88, Ορτζονικίδης, obanebane, Kabamaru11, trouman, george188 and 6 more users
Επειδη λογω δουλειας δεν το ειχα δυνατα, περα απο την γιουχα στο τελευταιο σφυριγμα υπηρχε και κατι αλλο; Γιατι διαβαζω και αλλοι να λενε για συνθημα. Εγω νομιζα απλα γιουχαραν οταν εληξε οπως παντα και τελος.
- Panx Romana
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι το δέκατο νομίζω επίσημο παιχνίδι με πενιχρά αποτελέσματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παράγει η ομάδα
Αυτά τα ότι δεν έμπαινε η μπάλα μέσα δεν μου λένε απολύτως τίποτα
Ειδικά σήμερα σε όλους όσους πάνε να τετραγωνισουν τον κύκλο θα τους παραπέμψω στον πίνακα από πάνω και τους ψήφους που έχει πάρει ο Παβλενκα
Απορώ με τους συνοδοπαδους μου που μετά το ντορντι από τον Παπαδόπουλο και τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες κατηγορούν τον κόσμο για τη γιουχα
Στο χάλι που βρίσκεται ο Ζιβκοβιτς, τα φορ, την επιβάρυνση γενικά της ομάδας ελπίζω ο Λουτσεσκου να αποφασίσει να ενεργοποιήσει ντεσμποντοφ ιβανουσετς μπαλντε Μύθου γιατί αυτό που μέχρι πέρσι ήταν το δυνατό χάρτου ΠΑΟΚ φέτος είναι η Αχίλλειος πτέρνα
Γιατί αν δεν νικήσω την Τρίπολη δεν ξέρω αν την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον γαύρο ο Ρουμάνος
Για την Θέλτα μάλλον δεν έχω αξιώσεις την δεδομένη στιγμή
Επίσης Τσαλοφ πρέπει να τοποθετηθεί τρίτος μετά τον Μύθου
Όχι αλλού Σαματες
Ειδικά σήμερα σε όλους όσους πάνε να τετραγωνισουν τον κύκλο θα τους παραπέμψω στον πίνακα από πάνω και τους ψήφους που έχει πάρει ο Παβλενκα
Απορώ με τους συνοδοπαδους μου που μετά το ντορντι από τον Παπαδόπουλο και τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες κατηγορούν τον κόσμο για τη γιουχα
Στο χάλι που βρίσκεται ο Ζιβκοβιτς, τα φορ, την επιβάρυνση γενικά της ομάδας ελπίζω ο Λουτσεσκου να αποφασίσει να ενεργοποιήσει ντεσμποντοφ ιβανουσετς μπαλντε Μύθου γιατί αυτό που μέχρι πέρσι ήταν το δυνατό χάρτου ΠΑΟΚ φέτος είναι η Αχίλλειος πτέρνα
Γιατί αν δεν νικήσω την Τρίπολη δεν ξέρω αν την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον γαύρο ο Ρουμάνος
Όχι αλλού Σαματες
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Papa9
Ξέρετε πόση ώρα ψάχνω να βρω τι σκ@τα έγραψε;

- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 4):
- st4this, DonnieMcGrath, Logistis, Ally Samagoal
Πιστεύω ότι τα βασικά γρανάζια θα αρχίσουν να κουράζονται σε βάθος χρόνου,αντικαταστάτες ισάξιους δεν έχουμε.
Μακάρι να διαψευστώ αλλά νομίζω ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα είμαστε εκτός από όλους τους στόχους.
Μακάρι να διαψευστώ αλλά νομίζω ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα είμαστε εκτός από όλους τους στόχους.
Συμφωνώ απόλυτα. Καταρχάς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληροτράχηλη ομαδα με πολύ ταχύτητα. Το πρόβλημα είναι ξεκαθαρα ψυχολογικό/τυχη όπως θελετε πεστε το. Εχει χαλάσει το μυαλό μας και εχουμε μπει σε τοξικότητα χωρίς λόγο. Δεν ήμουν στο γήπεδο αλλά όπως και να έχει πάντα τους χειροκροτώ ακόμη κι αν χάσουμε. Αυτά εχει το ποδόσφαιρο. Όμως μάγκες ας είμαστε σοβαροί αυτή η ομάδα δεν ειναι για γιούχα, δεν κοροιδεύει κανείς, όλοι παίζουν αυτό που μπορούν την συγκεκριμένη στιγμή. Η γιούχα είναι ντροπή για εμάς τους ίδιους και τον ΠΑΟΚ, την φανέλα μας φοράνε αυτοί οι άνθρωποι.thomas Murg έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:30 Παιχνίδι που δεν σου κάθεται να το κερδίσεις φροντίζεις να μην το χάσεις γιατί όπως είδαμε και πέρσι κάθε μα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.
Μέσα από το γήπεδο έκανε μπαμ ότι ο Οζντόεφ σήμερα ήταν σε πολύ κακή μέρα. Και συμπαράσυρε και τον Μεϊτέ. Το κέντρο μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν βούτυρο.
Το σημαντικό σήμερα είναι ότι σχεδόν όλες οι αλλαγές βγήκανε. Η Μακάμπι τυπική ισραηλινή ομάδα που εάν σε βρει χαλαρό στο ξέφωτο θα σου κάνε ζημιά. Ευτυχώς ο Γίρι και το βαρ μας έσωσαν.
Η ομάδα είναι άρρωστη σε μεγάλο βαθμό όχι στο γήπεδο αλλά στην κερκίδα. Τα ράδια (σικ) έχουν κάψει πολλά μυαλά. Ο πιτσιρίκος πίσω μου επιβεβαίωνε τη βασική αρχή της προπαγάνδας: επανάληψη τυπικών φράσεων σε βαθμό σφυροκοπήματος: "εμμονικός ο Ράζβαν", ΄"όλο πίσω η μπάλα και δεν δίνουμε μπαλιές μπροστά", "καμένος ο Ζίβκο" και μερικά ακόμη όμορφα και όλα αυτά σε λούπα. Βρισίδι σε όλους τους παίκτες, απαξίωση του Ράζβαν, αναθέματα και άντε πάλι από την αρχή.
Στηρίξτε την ομάδα ρε! Πάλι θα εκτεθείτε και θα είμαστε εμείς πάλι οι κακοί που θα λέμε που κρύφτηκαν οι γνωστοί άγνωστοι μηδενιστές.
Και επειδή κάποια γαμημένα πράγματα είναι απλή κοινή λογική, είναι απολύτως ξεκάθαρο: για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ράβζαν οι παίκτες πρέπει να συνηθίσουν σ'αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με φοβερές εναλλαγές πασών, πίεση, τριγωνάκια και όλα τα όμορφα που μόλις ρολάρει η ομάδα θα θαυμάζουμε. Ομάδες όπως ο γάβρος όπου όλοι πιέζουν και τρέχουν και η μπάλα μπροστά για να πετύχουν στο όριο του οφσάιντ τα φορ μπορούν να ενσωματώνουν πιο εύκολα παίκτες. Ειδικά μάλιστα εάν κάποιαι από αυτούς είναι ακριβοπληρωμένοι και κάνουν τα βασικά που απαιτεί ο προπονητής τους. Τρέξιμο, πίεση, σκληρά φάουλ και μακρινές μπαλιές στο ξέφωτο.
Εν κατακλείδι η ομάδα μας χτίζεται και χτίζεται σε γερές βάσεις. Κατά διαστήματα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Όσο τα διαστήματα αυτά μεγαλώνουν θα δούμε όμορφα πράγματα.
Ειμαστε στο σωστό δρόμο πιστεύω, όταν αρχίσουν να μπάινουν θα απελευθερωθεί η ομάδα.
- These users thanked the author magdy for the post (total 5):
- Fawkes, Apil44, leomatos88, Kabamaru11, Ορτζονικίδης
- thomas Murg
Πείτε ρε μλκς ότι το ματς μετέδιδε η γνωστή μαυρόγατα ο τσόχας για να εξηγηθεί το ότι δεν πήγαινε η μπάλα στο πλεχτό.
-
- Επικοινωνία:
Εσύ δηλαδή είδες ότι οι Εβραίοι ήταν ποιοτική ομάδα ; Οκ ,ο καθένας όπως το βλέπειKostas_FI έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:43Ρε τον αστέρα , τόσο καλός είναι;boogeyman77 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:28 Ομάδα ( οι περισσότεροι) και προπονητής κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Αστέρα Τρίπολης.![]()
Ακριβώς. Πέρσι είδαμε πολύ χειρότερα και δεν τα είχαμε αυτά.eorptol1 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:41 η ομαδα σημερα ηταν καλη ειδικα στο β ημιχρονο.....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑ ΠΡΙΝ Η ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΩ ΜΕΤΑ ....απλα στην κακη μερα δεν τον χειροκροταω....στο τελος ολο το γηπεδο χειροκροτησε εκτος απο την γωνια της 4 ....ο ντεσποτοφ στο κεντρο του γηπεδου γυριζει στην 5-6 και χειροκροταει και τον χειροκροταμε μερικοι βεβαια τον κραζανε ελαχιστοι απο την 5-6.....εγω το σημερινο βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα το θεωρω υποπτο ελπιζω να μην ειναι και να ειναι αθωα αντιδραση ,θα δουμε στο γηπεδο θα ειμαι ,πρωτα ο θεος και θα ειμαι κοντα στην ομαδα.....την ομαδα την χειροκροτας οταν ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ .....αν και το σημερινο ειναι παρενεργια απο το ματς με λεβαδειακο οκ ελπιζω να ειναι αυτο,πραγματικα το ελπιζω....
Την πιεση παντως την σπαγανε πολυ καλυτερα απο εμας. Και σιγουρα απο τον Αστερα.boogeyman77 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:56Εσύ δηλαδή είδες ότι οι Εβραίοι ήταν ποιοτική ομάδα ; Οκ ,ο καθένας όπως το βλέπειKostas_FI έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:43Ρε τον αστέρα , τόσο καλός είναι;boogeyman77 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:28 Ομάδα ( οι περισσότεροι) και προπονητής κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Αστέρα Τρίπολης.![]()
Απ' τη μία δεν αισθάνομαι απογοήτευση από την εμφάνιση και την προσπάθεια.
Απ' την άλλη αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση γιατί παρά την προσπάθεια δεν μπορώ να κερδίσω έναν απ' τους πιο αδύναμους θεωρητικά αντιπάλους στη league phase.
Είναι γκέλα.
Και μαζεύονται αρκετές ενώ το πρόγραμμα δυσκολεύει.
Απ' την άλλη αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση γιατί παρά την προσπάθεια δεν μπορώ να κερδίσω έναν απ' τους πιο αδύναμους θεωρητικά αντιπάλους στη league phase.
Είναι γκέλα.
Και μαζεύονται αρκετές ενώ το πρόγραμμα δυσκολεύει.
Αυτο ειναι το βασικο προβλημα. Οτι ξεκιναμε πολυ νωρις τους τελικους απο τελη Σεπτεμβρη. Γιατι αν δεν κερδισουμε και τον Αστερα που ειναι σε πολυ κακο φεγγαρι θα μαζευτουν μαυρα καταμαυρα συννεφα απο πανω.
Εννοείται ο Λουτσεσκου να βάλει Μπαλντε, Μύθου, Χατσιδης και Τοπουρογλου μαζι, ίσως αν τους δουλέψει λίγο να κάνουν και μια τελική περισσότερο από τις.... Μηδέν που καν;με το Σάββατο με την Β Ομαδα απέναντι στην Καρδίτσα. Βάλτους όλους μέσα ΛουτσεPanx Romana έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:52 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι το δέκατο νομίζω επίσημο παιχνίδι με πενιχρά αποτελέσματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παράγει η ομάδα
Όχι αλλού Σαματες
- These users thanked the author omerta76 for the post:
- Ally Samagoal
Η μέρα της μαρμότας, σε κάθε παιχνίδι ακριβώς το ίδιο μοτίβο.
Υ.Γ Το σύνθημα στο τέλος μου φάνηκε λίγο ύποπτο, ειδικά σήμερα.
Υ.Γ Το σύνθημα στο τέλος μου φάνηκε λίγο ύποπτο, ειδικά σήμερα.
- These users thanked the author PablitoV2 for the post (total 3):
- eorptol1, george188, Ορτζονικίδης
πραγματικα ειδε το ματς ? ειδε τι εκανε η μακαμπι πριν την δυναμο κιεβου ? η απλα βγαζει κακια ?gervasio artigas έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:45 Οταν διαβαζεις οτι η Μακαμπι ειναι επιπεδου Αστερα Τριπολης , εν ταξει το κλεινεις το τοπικ
Δεν εχει νοημα να διαβαζεις "αποψεις"