9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Οταν το σάιτ θα αναβαθμιστεί και θα μπορέσω να σε βάλω αβαταρ θα βουλώσεις πολλά στόματα παιχταρα μου
- Montrealiotis
Αυτό κυρίως και ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί το αγόρι μου σε αυτό που παίζουμε .
Μονο με χιόνια κατεβαίνει η μπάλα
Μιχαηλιδης καντήλα τρέχει κυνηγάει σαν μλκ…
Μονο με χιόνια κατεβαίνει η μπάλα
Μιχαηλιδης καντήλα τρέχει κυνηγάει σαν μλκ…
Δεν υπαρχει αυτο που ζουμε. Ρε εφυγε ο Σαματα και πηρε ο Τσαλοφ την θεση του.
Απιθανα πραματα. Φυγε μονος σου ρε φιλε
Απιθανα πραματα. Φυγε μονος σου ρε φιλε
- O Teleutaios Savourai
-
Σήμερα ξεχείλισε το ποτήρι... Τέλος οριστικά...
Δεν ξέρω τι και πως εδώ που φτάσαμε και όπως τα καταφέραμε μεταγραφικά, αλλά ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναπαίξει με την πρώτη ομάδα...
Ειλικρινά δηλαδή, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα...
Κάνουμε υπομονή, δε μιλάμε, στηρίζουμε, μπλα μπλα μπλα αλλά κάπου ώπα ρε φίλε...
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...
Δεν ξέρω τι και πως εδώ που φτάσαμε και όπως τα καταφέραμε μεταγραφικά, αλλά ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναπαίξει με την πρώτη ομάδα...
Ειλικρινά δηλαδή, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα...
Κάνουμε υπομονή, δε μιλάμε, στηρίζουμε, μπλα μπλα μπλα αλλά κάπου ώπα ρε φίλε...
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...
- hasio_john
ΦΥΓΕ, μαζί με αυτούς που σε έφεραν ...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 24 Σεπ 2025, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ποιος θα παίξει; Αφού με τον σοβαρό μεταγραφικό σχεδιασμό που είχαμε δεν πήραμε 2ο φορ. Μόνο τον γιακουμάκη έχουμε
-
Εντάξει μέχρι κάπου δεν φταίει αυτός, ξέρουμε πόσο κακός παίκτης και ανύπαρκτος είναι. Ότι δεν πήρε η ομάδα και 3ο σεντερ φορ(αριθμητικά και όχι ιεραρχικά) φταίει η ιδιοκτησία ξεκάθαρα, για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 24 Σεπ 2025, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χιλιες φορες να παιξει ο Μυθου να παρει και εμπειριες παρα να παιζει αυτος και να μας κοροιδευει.Kostas_FI έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:44 Και ποιος θα παίξει; Αφού με τον σοβαρό μεταγραφικό σχεδιασμό που είχαμε δεν πήραμε 2ο φορ. Μόνο τον γιακουμάκη έχουμε
Σχεδόν όλες οι τελικές του με το πόδι, όσο καιρό είναι στην ομάδα, είναι στο κέντρο και χαμηλά.
Καλύτερα Μύθου. Δεν μπορεί το παλικάρι. Αδύναμα σουτ στο κέντρο τής εστίας μονίμως.
Στην ευκαιρία του, έτσι όπως είχε το σώμα του, το πλασέ που έκανε ήταν το εφικτό και με τη μία, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, αλλά βρήκε τον τερματοφύλακα.