Αποψη σου , μακρια απο την αληθεια , παμε στον επομενοΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 12:01 Και για να μη σας κουραζω, καλο το παραμυθι που μας πασαρανε
για τον Μυστακιδη,αλλα δυστυχως μπαζει απο παντου.....
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- WestBlock4
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- WestBlock4
Το εχω ξαναγραψει αλλα μαλλον πρέπει να το αναφέρω ξανα.
Ο Σαββίδης δεν εχει προβλημα ρευστότητας καταλάβετε το.
Δεν ανήκει στους ρωσσους μεγιστάνες που πάθανε μπλόκο μετα το stop προς τους Ρώσους απο την δύση.
Εχει εταιρίες που μπορει να μεταφέρει χρήματα.
Εδω θα ειμαστε κ θα το δείτε οτι οταν θα αποφασίσει ο ιδιος ότι ξεκινάει το γηπεδο θα μπει ζεστο το ρευστό.
Δεν ανήκει στους ρωσσους μεγιστάνες που πάθανε μπλόκο μετα το stop προς τους Ρώσους απο την δύση.
Εδω θα ειμαστε κ θα το δείτε οτι οταν θα αποφασίσει ο ιδιος ότι ξεκινάει το γηπεδο θα μπει ζεστο το ρευστό.
-
Καλώς όρισες φίλε και πάλι, λέγοντας την αλήθεια και στις επάλξεις. Κάποιες σκέψεις που έκανα με αφορμή τα όσα γράφεις, που με τα περισσότερα συμφωνώ.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 12:01 Και για να μη σας κουραζω, καλο το παραμυθι που μας πασαρανε
για τον Μυστακιδη,αλλα δυστυχως μπαζει απο παντου.....
Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου την παραμικρή συμπάθεια σε κανέναν δισεκατομμυριούχο, μεγαλοαστό, φραγκάτο, νεόπλουτο, κληρονόμο ή ‘’αυτοδημιούργητο’’. Όλοι τους νέμονται τον πλούτο του λαού, τα φυσικά αγαθά και τους πόρους της εκάστοτε χώρας. Θα προτιμούσα ο ΠΑΟΚ να μην έχει ανάγκη κανέναν τους, να στηρίζεται στη λαϊκή του βάση και να ανήκει πραγματικά, και όχι μόνο στα λόγια, στον κόσμο του.
Μόνο ένας από όσους ανήκουν σε αυτήν την παρασιτική για την κοινωνία τάξη όμως έβγαλε τον ΠΑΟΚ από τα 86 χρόνια φτώχιας καταραμένης, μόνο ένας από αυτούς έδωσε στον Σύλλογο το βεληνεκές που θα του άξιζε από καταβολής του, μόνο ένας πλήρωσε (και δε μιλάω μόνο για φράγκα), με κόστος προσωπικό, για να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο ύψος που του αρμόζει. Και αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Δεν ξέρω πώς έβγαλε τόσα χρήματα σε μια εποχή που η άλλοτε κραταιά Σοβιετική Ένωση είχε γίνει ένα κουφάρι στα χέρια των λίγων. Δεν ξέρω πώς ανελίχθηκε στο προσκήνιο της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας στη μετασοσιαλιστική Ρωσία. Και δεν ξέρω ποια ήταν τα πραγματικά του κίνητρα ερχόμενος στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Δεν αναρωτήθηκα και ποτέ. Ξέρω όμως όσα έκανε από τη στιγμή που ήρθε, και πιστεύω ακράδαντα ότι έχει ευεργετήσει τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια πρόκειται για τον άνθρωπο, με τα χίλια στραβά του, που έχει προσφέρει (και ξαναλέω, δε μιλάω μόνο για φράγκα) τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον στον Σύλλογο.
Και για μένα ο Μυστακίδης έχει κάνει ήδη μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ. Κακό που δεν ξεγίνεται και με το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε πλέον. Το κακό αυτό δεν έχει να κάνει με το παρελθόν του στα ορυχεία της Αφρικής ή με το real estate στον παράδεισο που ονομάζεται Ελλάδα των μνημονίων. Το κακό αυτό έχει να κάνει με το ότι έσπειρε την διχόνοια στον κόσμο μας, έπαιξε στα ζάρια το σπίτι μας, χρησιμοποίησε ως δούρειους ίππους τον ΑΣ και την ΚΑΕ, ξεκίνησε έναν πάρα πολύ βρώμικο πόλεμο στον Σαββίδη.
Είναι λυπηρό για εμένα το ότι κάποιος που εμφανίστηκε με τέτοιον τρόπο στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται (από ελάχιστους ή αρκετούς, δεν έχει σημασία) ως μεσσίας. Δεν θα τα βάλω με τον λαό του ΠΑΟΚ, του οποίου ένα ασήμαντο κομμάτι είμαι κι εγώ. Τα βάζω όμως με όλους όσους του άνοιξαν την πόρτα, και οι οποίοι έχουν λόγο στον ΠΑΟΚ, αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνουν αντιλήψεις για τον ΠΑΟΚ, και ούτως ή άλλως είναι υπόλογοι στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Και για μένα ο Μυστακίδης είναι ανεπιθύμητος στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, παντού. Δεν έχει όμως να κερδίσει απολύτως τίποτα ο Σαββίδης, και κατ’ επέκτασιν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και κατ’ επέκτασιν όλοι εμείς που αγαπήσαμε τον ΠΑΟΚ από παιδιά, με το να φράξει τον δρόμο του Μυστακίδη στο μπάσκετ. Η διχόνοια είναι ήδη εδώ και δε θα σταματήσει δυστυχώς να υπάρχει διά μαγείας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σώσουμε την Τούμπα από τα χέρια τους, και διασώζοντας την Τούμπα να σώσουμε το μέλλον, την κληρονομιά και τον χαρακτήρα, την ίδια την ύπαρξη της ομάδας για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον. Αυτό είναι το διακύβευμα, εκεί θα κριθούνε τα πάντα.
Όταν είχε έρθει ο Σαββίδης, σε μια εκδήλωση στην Καμάρα αν θυμάμαι σωστά, του είχε πει ένας ΠΑΟΚτσής, δεν έχω ιδέα ποιος ήταν, ότι ο λαός του ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη αγκαλιά αλλά και δυνατή κλωτσιά. Ας το έχει υπόψιν του αυτό κι ο Μυστακίδης.
ΥΓ. Όταν (ξανα)γυρίσεις, τα ξαναλέμε.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- gervasio artigas, theo-drama, Apil44, Maklaz
Φίλε μου υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας.Και μάλιστα διπλό ,και η ευρώπη δεν θέλει και το καθεστώς Πούτιν θέλει τα Ρωσικά κεφάλαια να πηγαίνουν μόνο ή στον πόλεμο ή στην αποκατάσταση των κατακτημένων περιοχών ή στην άρση των κυρώσεων. Ο Ιβάν έχει κεφάλαια εκτός Ρωσίας αλλά θα πρέπει να χρηματοδοτεί πολλές επιχειρήσεις,WestBlock4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 14:24 Το εχω ξαναγραψει αλλα μαλλον πρέπει να το αναφέρω ξανα.
υγ Ο Ηλιόπουλος πρόσφατα κλήθηκε να απολογηθεί για ξέπλυμα γιατί έστειλε την ρήτρα του Νίκολιτς χωρίς να πάρει έγκριση...
-
Η 'λούμπα" στην οποία έχει ρίξει ο ΙΒΑΝ τον ΑΣ θα (ξε)καθαρίσει τελείως τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ από τον ΠΑΟΚ και στα 100 χρόνια του πει τέλους θ' απελευθερωθεί και θ' ανοίξει τα φτερά του προς νέες κατευθύνσεις, μακριά από την μιζέρια , την ανεπάρκεια, τον ραγιαδισμό και την ιδιοτέλεια, ταπεινών ασπάλακων με ...ερασιτεχνική προβειά
Έχουν πέσει βαθειά μέσα στην "λούμπα" και όταν θα θελήσουν να βγούν , θα είναι πολύ αργά
Θα πάνε ακόμη πιο βαθιά
Έχουν πέσει βαθειά μέσα στην "λούμπα" και όταν θα θελήσουν να βγούν , θα είναι πολύ αργά
Θα πάνε ακόμη πιο βαθιά
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- leomatos88
Η ημιμάθεια είναι χειρότερης της αμαθειαςΤρόμος έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 15:13Φίλε μου υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας.Και μάλιστα διπλό ,και η ευρώπη δεν θέλει και το καθεστώς Πούτιν θέλει τα Ρωσικά κεφάλαια να πηγαίνουν μόνο ή στον πόλεμο ή στην αποκατάσταση των κατακτημένων περιοχών ή στην άρση των κυρώσεων. Ο Ιβάν έχει κεφάλαια εκτός Ρωσίας αλλά θα πρέπει να χρηματοδοτεί πολλές επιχειρήσεις,WestBlock4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 14:24 Το εχω ξαναγραψει αλλα μαλλον πρέπει να το αναφέρω ξανα.
υγ Ο Ηλιόπουλος πρόσφατα κλήθηκε να απολογηθεί για ξέπλυμα γιατί έστειλε την ρήτρα του Νίκολιτς χωρίς να πάρει έγκριση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 24 Σεπ 2025, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαθητης του μεγαλου βαλερι λουμπανοφσκι δηλαδη ο Ιβαναροςgervasio artigas έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 15:38 Η 'λούμπα" στην οποία έχει ρίξει ο ΙΒΑΝ τον ΑΣ θα (ξε)καθαρίσει τελείως τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ από τον ΠΑΟΚ και στα 100 χρόνια του πει τέλους θ' απελευθερωθεί και θ' ανοίξει τα φτερά του προς νέες κατευθύνσεις, μακριά από την μιζέρια , την ανεπάρκεια, τον ραγιαδισμό και την ιδιοτέλεια, ταπεινών ασπάλακων με ...ερασιτεχνική προβειά
Θα πάνε ακόμη πιο βαθιά
- WestBlock4
Αδερφε ολα αυτα που λες μπορει να ισχύουν για τους ρωσσους οπως λες οχι ομως για τον ΙΒΑΝ ,Τρόμος έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 15:13Φίλε μου υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας.Και μάλιστα διπλό ,και η ευρώπη δεν θέλει και το καθεστώς Πούτιν θέλει τα Ρωσικά κεφάλαια να πηγαίνουν μόνο ή στον πόλεμο ή στην αποκατάσταση των κατακτημένων περιοχών ή στην άρση των κυρώσεων. Ο Ιβάν έχει κεφάλαια εκτός Ρωσίας αλλά θα πρέπει να χρηματοδοτεί πολλές επιχειρήσεις,WestBlock4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 14:24 Το εχω ξαναγραψει αλλα μαλλον πρέπει να το αναφέρω ξανα.
Ο Σαββίδης ανήκει σε μια μερίδα επιχειρηματιων απο ρωσσια που δεν εχει μονο ρωσσικα κεφαλαια.
H dimera κ άλλες εταιρίες δικές του αυτο το σκοπό εξυπηρετούν χρονια τωρα.
Αν ειχε μονο ρωσσικα κεφάλαια θα ειχε εξαφανιστεί απο ελλαδα κ δε θα ειχε καμια ταμειακή συναλλαγή.
Όσο για τον Ηλιόπουλο, δεν ειναι η 1 φορά που ακούγεται οτι ελέγχεται για ξέπλυμα,
Off topic Alert
Έστειλε την ρήτρα του Νίκολιτς χωρίς να πάρει έγκριση;
Και πώς την έστειλε δηλαδή; Με Περιστέρι;
Και πως έγινε η μεταφορά χωρίς κάποια έγκριση, μιας και πρώτα θα κοβόταν από την ίδια την τράπεζα που το κάνει, αφού είναι η πρώτη που θα έχει κυρώσεις από την Ευρώπη και μετά ο αποστολέας.
Τώρα αν την έστειλε από άλλη τράπεζα εκτός Ευρώπης δεν το ξέρω, αλλά το να λέμε ότι απλά ο συγκεκριμένος εξετάζεται από τις αρχές για μια μεταφορά χρημάτων που έκανε προς Ρωσία είναι άτοπο.
Βρείτε βρε έναν γνωστό σας ναυτικό, κάποιον, και ρωτήστε τι πάρτι γίνεται με τα ρώσικα πλοία και τι κάνει η Ευρώπη για αυτό, και αφήστε το τι πλασάρουν τα ΜΜΕ.
Έστειλε την ρήτρα του Νίκολιτς χωρίς να πάρει έγκριση;
Και πώς την έστειλε δηλαδή; Με Περιστέρι;
Και πως έγινε η μεταφορά χωρίς κάποια έγκριση, μιας και πρώτα θα κοβόταν από την ίδια την τράπεζα που το κάνει, αφού είναι η πρώτη που θα έχει κυρώσεις από την Ευρώπη και μετά ο αποστολέας.
Τώρα αν την έστειλε από άλλη τράπεζα εκτός Ευρώπης δεν το ξέρω, αλλά το να λέμε ότι απλά ο συγκεκριμένος εξετάζεται από τις αρχές για μια μεταφορά χρημάτων που έκανε προς Ρωσία είναι άτοπο.
Βρείτε βρε έναν γνωστό σας ναυτικό, κάποιον, και ρωτήστε τι πάρτι γίνεται με τα ρώσικα πλοία και τι κάνει η Ευρώπη για αυτό, και αφήστε το τι πλασάρουν τα ΜΜΕ.
Ανακοίνωση Α.Σ.
Ο Α.Σ ΠΑΟΚ. ενημερώνει ότι σχετικά δημοσιεύματα – «διαρροές» που αφορούν στο περιεχόμενο του πορίσματος της τεχνοκρατικής επιτροπής, εμπεριέχουν ασάφειες και δύναται να επηρεάσουν αρνητικά την κοινή γνώμη, περαιτέρω δε, εκθέτουν τα μέλη της τεχνοκρατικής επιτροπής, τα οποία έχουν υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας, το δε Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει ακόμα συνεδριάσει ώστε να αξιολογήσει την εισήγηση της Επιτροπής και να αποφασίσει τους όρους που θα απαρτίζουν το τελικό σχέδιο του MoU. Διευκρινίζεται ότι το κείμενο που συνέταξε η Τεχνοκρατική Επιτροπή αποτελεί ένα προσχέδιο / εισήγηση προς το ΔΣ, με σκοπό τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του σωματείου στις διαπραγματεύσεις του με οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.
Οι τελικοί όροι του MoU θα διαμορφωθούν από το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής, με ίσους όρους έναντι όλων (εγγυήσεις, ρήτρες, χρονοδιάγραμμα, όρους κυρίας σύμβασης κλπ) στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχει ήδη λάβει.
Φυσικά, προτεραιότητα για την πρώτη συζήτηση επάνω στους τελικούς όρους του MoU, δίνεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Montrealiotis
Δηλαδή όρισαν μια «τεχνοκρατική» επιτροπή για ποιο λόγο αν πάλι οι ίδιοι «άσχετοι» με το αντικείμενο θα αποφασίσουν;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- iremidynami 4+
- Montrealiotis
Και όπως προείπε κάποιος αλλος, όλως τυχαίως χθες προέκυψαν όλα τα νέα…
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Apil44, Maklaz
Και τυχαία βγαίνει μια ώρα πριν τον αγώνα...Montrealiotis έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 18:16 Και όπως προείπε κάποιος αλλος, όλως τυχαίως χθες προέκυψαν όλα τα νέα…
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Apil44, Montrealiotis