Bursaspor Basketbol-ΠΑΟΚ 92-73 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Melvin
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κόνιαρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σλαφτσάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jackson
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jones
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περσίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιατρίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brown
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φίλλιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μoore
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dimsa
5
100%

Σύνολο ψήφων: 5

giliopoulos

Re: Bursaspor Basketbol-ΠΑΟΚ 92-73 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giliopoulos »

Maezono Masakiyo έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:31 Πάντως σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον υπήρχε η αίσθηση οτι σε γενικές γραμμές αυτοί που ήρθαν είχαν πιο γεμάτα βιογραφικά απο αυτούς που έφυγαν(με την εξαίρεση του Μπάρτλεϋ).
Το βασικο 2αρι σου εχει αυτο το βιογραφικο
2020–2021 CSU Sibiu
2021–2022 CSA Steaua București
2022–2023 Kobrat
2023–2024 Aix Maurienne Savoie Basket
2024 Titanes del Distrito Nacional
2024–2025 Soproni KC
2025–present PAOK Thessaloniki

Δε νομιζω αλλη ομαδα στην Α1 να εχει βασικο 2αρι με χειροτερο βιογραφικο
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

Παλι βιαζεστε με την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει νωρίς είναι φυσικά, εγώ προσωπικά δεν είχα ξαναδεί την ομάδα- αυτοί ήταν οι 2 πρώτοι αγώνες. Προφανώς και δουλεύεται το ρόστερ να βρεί τη χημεία του (σικ), αλλά σίγουρα και εμείς ως σακαπλιάδες οπαδοί μπορούμε να πούμε την παπαριά μας.

Και συνεχίζω στην παπαριά αυτή καθεαυτή: ο Jackson, ΑΝ, λέω ΑΝ, παίζει με αυτόν τον τρόπο, δεν μου κολλάει με τον Brown δίπλα. ο Brown είναι μπουκαδόρος, θέλει χώρους, έχει αρκετά τη μπάλα στα χέρια του. άρα - για μένα τον παπάρα φυσικά- το 2 δίπλα του δεν πρέπει να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Επίσης ο Brown δεν έχει καθόλου καλό σουτ (τό ίδιο έλεγα και για τον Reynolds πέρυσι- προσοχή!), συνεπώς πάλι ο δίπλα του πρέπει να ναι killer απέξω. Είναι? Και το γλυκό δένει στο 3: ο Λιθουανός είναι ενας πάρα πολύ καλός σουτέρ προφανώς, κυρίως off ball βέβαια τύπου Βασιλειάδη, αλλά του λείπει το ύψος και η αθλητικότητα για τη θέση. Δλδ. η τριάδα brown-jackson-dimsa πρέπει να κάνει ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΑΠΑΔΕΣ για να είναι effective- σε αντίθετη περίπτωση είναι ένα μέτριο back court (στα χαρτιά και κατά τη γνώμη μου) το οποίο θα ανακακατεύεται μονίμως από τον προπονητή για να αποδώσει: αυτό φάνηκε και προχτές που είχαν πάρα πολύ χρόνο οι Φϊλλιος και Περσίδης.

Συνεχίζω και τελειώνω: ο Μελβιν είνια προφανώς ένας έμπειρος, καλός και effective παίκτης, αλλά θεωρώ- πάντα ΕΓΩ- οτι αναδεικνύεται σε ένα μακρύ ρόστερ με λύσεις. είναι ένας παίκτης που θα παίξει weak side για corner 3 (ή 45) και οκ σίγουρα τη baseline την παίζει καλά (είναι και ΟΚ επιθετικός rebounder). Φτάνουν ωστόσο όλα αυτά για να είσαι το ΒΑΣΙΚΟ 4 του ΠΑΟΚ στην Α1? με back up τον Ιατρίδη (ποιόν?- και δεν έχω κάτι με το παιδί προφανώς...). Σχήματα με Jones στο 4 θα μας κάνουνε να κλάψουμε, και εμάς και τις μανούλες μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”