Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Black_Knight

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Black_Knight »

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις για το πρωτο.

Επισης το οτι δεν υπαρχει απαιτηση για proof of funds στο συγκεκριμενο εγγραφο, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το ζητησει χωριστα ο ΑΣ.
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Black_Knight έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 23:14 Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις για το πρωτο.

Επισης το οτι δεν υπαρχει απαιτηση για proof of funds στο συγκεκριμενο εγγραφο, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το ζητησει χωριστα ο ΑΣ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΑΣ κατηγγειλε οτι εγινε ακριβως το αντιθετο την προηγουμενη φορα. Δηλαδη η ΠΑΕ πηγε με ενα μνημονιο και απαιτουσε να υπογραφει εκεινη την στιγμη.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αυτά που γίνονται από τον ΑΣ απλά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ
Ειναι όλα ΠΑΡΑΤΥΠΑ
Θα τα πουμε άλλη ωρα
Επίσης ΠΡΟΦΑΝΩΣ το "μνημονιο" δεν εχει συνταχθει απο την "ομαδα"
"Αλλου" εχει συνταχθει
Αυτοι ουτε το ονομα τους δεν ξερουν να γραψουν
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Apil44
gervasio artigas

Αξιζει επισης να προσεχθεί οτι η "μανα" του Συλλόγου, ΠΡΙΝ απο κάποιο σημαντικο παιχνιδι του ΠΑΟΚ "κατι ανακοινωνει" για το γηπεδο
Τυχαιο θα είναι......
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
eorptol1, Apil44
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Καθε 3 μερες παιζουμε φιλε.
Ποτε να το ανακοινωσει δηλαδη?
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

giliopoulos έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 23:40
Black_Knight έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 23:14 Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις για το πρωτο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΑΣ κατηγγειλε οτι εγινε ακριβως το αντιθετο την προηγουμενη φορα. Δηλαδη η ΠΑΕ πηγε με ενα μνημονιο και απαιτουσε να υπογραφει εκεινη την στιγμη.
Μονο που αυτο δεν ισχυει, αφου οταν ο ΑΣ προτεινε να γινει η αλλαγη στην αναγραφη των τετραγωνικων η ΠΑΕ το δεχτηκε. Το παραδεχτηκαν και στην συνεντευξη τυπου οτι ζητησαν κατι τετοιο και ικανοποιηθηκε το αιτημα τους. Τελος αν καποιος τους ειχε βαλει το μαχαιρι στο λαιμο θα ειχαν δωσει τα πρακτικα της συναντησης (οπως τους ζητηθηκε) για να αποδειξουν τους ισχυρισμους τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_Knight την Τρί 23 Σεπ 2025, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Black_Knight for the post:
Apil44
gervasio artigas

giliopoulos έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 23:53 Καθε 3 μερες παιζουμε φιλε.
Ποτε να το ανακοινωσει δηλαδη?
Αγαπητε εγραψα "σημαντικό"
Να το ανακοινωσει π.χ πριν το παιχνιδι με την Λειβαδιά η το Αγρίνιο
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giliopoulos έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 23:40

Αγγελος Αναστασιαδης:
«Κάναμε τέσσερις συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΑΣ ΠΑΟΚ και ενώ μας είπαν ότι στη δεύτερη συνάντηση θα μας έφερναν το χαρτί που υπέγραψαν με τον κ. Μυστακίδη, να το δούμε κι εμείς, δεν το έφεραν ποτέ και ήρθε η κ. Κατερίνα (Γιαννακοπούλου) και μας είπε ότι είναι 38 χρόνια δικηγόρος και αυτό το χαρτί δεν ισχύει, έτσι κι αλλιώς. Στην τέταρτη συνάντηση που έγινε στα γραφεία τους, χθες το βράδυ, ζήτησαν δυο πράγματα και τα αποδεχθήκαμε.

Ζήτησαν να πάρουν περισσότερα μέτρα κάτω από την Τούμπα για τα τμήματά τους και είπαμε ναι, επίσης να συμμετέχει ένας παράγοντας στην επιτροπή για το γήπεδο, είπαμε πάλι ναι. Δεν έθεσαν θέμα εγγυήσεων από τον Ιβάν Σαββίδη και ενώ περιμέναμε να βγάλουν μια ενωτική ανακοίνωση, διαβάσαμε ότι ζητούν εγγυήσεις και μας δίνουν προθεσμία», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
eorptol1, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”