Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι οσοι πανε στο γηπεδο και όσοι βλέπουν τηλεόραση ,θελουν σωνει και καλα να κερδισει ο ΠΑΟΚ ;;;;;;;;;;;;Мир έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 21:22 Κανένα ευχέλαιο ή καμία τελετή εκδίωξης κακών πνευμάτων από σαμάνο κάναμε πριν το ματς; Γιατί με αυτά που χάσαμε προχθές μάλλον τη χρειαζόμαστε.
ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
-
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
-
Αυριο προβλέπεται γερό ξεμπούκωμα... Δεν ξερω γιατι αλλα είμαι πολυ αισιόδοξος.
Ότι είπε ο μέγιστος Καντονα
Θα είμαστε εκεί με το ασπρόμαυρο μαντήλι μας να περάσουμε ένα μήνυμα και να υποστηρίξουμε την ομαδαρα μας
Γαμηστε τα ξώγαμα του καθεστώτος
Θα είμαστε εκεί με το ασπρόμαυρο μαντήλι μας να περάσουμε ένα μήνυμα και να υποστηρίξουμε την ομαδαρα μας
Γαμηστε τα ξώγαμα του καθεστώτος
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- keep_paokizein
Δυστυχώς η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι γενικά. Δεν το λέω για το ματσάκι σήμερα, αλλά για την γενικότερη κατάσταση με τα Ευρω Ρωσικά κλπ. Ας χαρούμε το παιχνίδι ως παιχνίδι και ας συγκρατηθούμε λίγο στο γήπεδο. Αυτό γιατί τα νεύρα πολλών είναι τσιτωμένα με την όλη κατάσταση που φυσικά επηρεάζει και τον ΠΑΟΚ. Οι διαμαρτυρίες πρέπει να περιοριστούν σε συνθήματα. Το οτι η ΟΥΕΦΑ επιτρέπει σ αυτούς εδώ να παίζουν στις Ευρωπαικές διοργανώσεις είναι λάθος απ την ρίζα του με πολιτική δικαιολογία για να μην παίζουν με άραβες στην Ασία που ανήκουν.
Ο ΠΑΟΚ από μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει πολλά, απλά να διαμαρτυρηθεί πάντα με μέτρο. Μπορώ να πω οτι έχω έναν φόβο για σήμερα, εύχομαι να είναι όλοι ψύχραιμοι.
Ο ΠΑΟΚ από μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει πολλά, απλά να διαμαρτυρηθεί πάντα με μέτρο. Μπορώ να πω οτι έχω έναν φόβο για σήμερα, εύχομαι να είναι όλοι ψύχραιμοι.