Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
οτι θελετε θα παρετε
να εχετε μαζι σας ομως,αιματολογικες εξετασεις
αντε γιατι ξεσαλωσατε τελευταια
καποιος ψαχνει μαντηλι
να εχετε μαζι σας ομως,αιματολογικες εξετασεις
αντε γιατι ξεσαλωσατε τελευταια
καποιος ψαχνει μαντηλι
- ΑποστόληςΑ
με επιασε ορεξη για ιστορικη αναδρομη και περισυλλογη τωρα που βλεπω τα πραγματα αποστασιοποιημενα.Πετυχα κ το σχολιο του miles κ ειπα να μην χαλασω χατηρι.
Αρχικα θα στεναχωρεσω τον καμπαμαρου λεγοντας οτι στην ιαπωνια δεν τον ξερει σχεδον κανεις.δοξαστηκε ομως στον αραβικο κοσμο και στην ελλαδα.
δευτερον αν εξαιρεσουμε το κομπε που ειναι μια απο τις πιο δυνατες συγκινησεις που εχει ζησει το ειναι μου, στην ιαπωνια μονο tan tan men χωρις ζωμο κ μερικα tonkotsu ramen απο μερακληδες.ολα τα υπολοιπα ειναι απλα νοστιμα.
υγ.ΠΑΟΚαρα π@υτσα κοσερ στους γενοκτονους.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ετρωγα κ ταυτοχρονα εκλαιγα.
αν υπηρχε τετοιο πραγμα εδω θα ειχα μεινει αστεγος.
αν υπηρχε τετοιο πραγμα εδω θα ειχα μεινει αστεγος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
οχι.πηγα μιλημενος σε υπαιθριο.πηγα κ σε τεπανγιακι κ σε σε ραμεναδικο με κομπε κ το υπαιθριο ηταν ηδονη.
Μιας που λέτε για κόμπε, @barlow4 λέμε με τη γυναίκα να πάμε μήνα του μέλιτος τον Ιούνιο του 26 Ιαπωνία. Επειδή θα ήθελα πέρα όλων των άλλων να χαρεί και ο ουρανίσκος μου, θα μπορούσες να μου πεις που να πάω κι εγώ για να φάω;
Κλασικά Τόκυο/Kyoto/Osaka θα πάμε σίγουρα και στο λιμάνι/Dobuita Street του ShenMue.

Κλασικά Τόκυο/Kyoto/Osaka θα πάμε σίγουρα και στο λιμάνι/Dobuita Street του ShenMue.