Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει ο τσάλοφ
Ενδεικτικά.
Κερδισμένες μονομαχίες Γιακουμάκης: 6.4
Ποσοστό κερδισμένων μονομαχιών περίπου 60%
Τα αντίστοιχα νούμερα του Τσαλοφ είναι λίγο πάνω από 3 και κάτω από 30%
Επίσης ο τσάλοφ βρίσκεται στο τελευταίο τέταρτο σε αμυντικες ενέργειες στην θέση του
Με αυτές τις επιδόσεις δεν πρόκειται να παίξει και ας είναι εκ των κορυφαίων επιθετικών σε δημιουργία
Από την άλλη ο Γιακουμάκης σε αυτό που παίζουμε και με αυτά που ζητάει ο προπονητής ταιριάζει 100% , νομίζω ότι αν ο Λουτσιάνο του ζητά 5 πράγματα αυτός κάνει τα 5 + 1
7. Γιώργος Γιακουμάκης
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 23 Σεπ 2025, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι σωστό αυτό που λες.Jamaican έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 11:48Νομιζω οτι δεν ειναι ο κυριως λογος που κουραζεται, σιγουρα επιρεαζει, αλλα οτι ηταν ανενεργος αρκετο καιρο. Στο 1ο ματς βασικος που επαιξε μετα το 35 και μεχρι το τελος του ημιχρονου ηταν φανερα καταβεβλημενος. Εχει ανεβει σαυτον τον τομεα, αλλα θελει ακομα χρονο να ερθει στο 100% της φυσικης καταστασης, θα τον βοηθησει και στις ποιο ψυχραιες επιλογες.
Ακόμα όμως κι όταν βρει ρυθμό, αν παίζει Πέμπτη - Κυριακή ασταμάτητα βασικός, μοιραία θα σκάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Και δε θέλω να σκεφτώ το ενδεχόμενο να πάθει καμιά θλάση αντίστοιχη με του Πέλκα.
Δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση σε αυτά rene. Είναι αυταπόδεικτα όσα γράφεις.renegade έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 12:16 Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει ο τσάλοφ
Ενδεικτικά.
Κερδισμένες μονομαχίες Γιακουμάκης: 6.4
Ποσοστό κερδισμένων μονομαχιών περίπου 60%
Τα αντίστοιχα νούμερα του Τσαλοφ είναι λίγο πάνω από 3 και κάτω από 30%
Επίσης ο τσάλοφ βρίσκεται στο τελευταίο τέταρτο σε αμυντικες ενέργειες στην θέση του
Με αυτές τις επιδόσεις δεν πρόκειται να παίξει και ας είναι εκ των κορυφαίων επιθετικών σε δημιουργία
Από την άλλη ο Γιακουμάκης σε αυτό που παίζουμε και με αυτά που ζητάει ο προπονητής ταιριάζει 100% , νομίζω ότι αν ο Λουτσιάνο του ζητά 5 πράγματα αυτός κάνει τα 5 + 1
Αν νομίζουμε όμως πως ο Γιακουμάκης μπορεί να παίζει 70λεπτα και 90λεπτα σερί Πέμπτη - Κυριακή μέχρι τα Χριστούγεννα τότε θα κλαίμε όλοι μαζί. Και πέραν του αγώνα με το Μαρκό δεν βλέπω κάποιον χαλαρό αγώνα.
Οπότε πρέπει να υπάρχουν έξυπνες και λειτουργικές επιλογές γιατί το ρόστερ ήδη βιώνει κλυδωνισμούς με τις αδιάκοπες απουσίες.
Αν ο γιακουμάκης δεν έχει κάποιον τραυματισμό είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει φτάσει τουλάχιστον τα 1500 λεπτά, κάτι που για λουτσέσκου είναι πολύ υψηλό νούμερο.
Έχω την εντύπωση ότι ο τσάλοφ θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου συμμετοχής του στα παιχνίδια της Ευρώπης και του κυπέλλου
Έχω την εντύπωση ότι ο τσάλοφ θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου συμμετοχής του στα παιχνίδια της Ευρώπης και του κυπέλλου