ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Άβαταρ μέλους
ramboutla
Δημοσιεύσεις: 759
Εγγραφή: Δευ 24 Μαρ 2008, 22:17

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από ramboutla »

ramboutla έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21 Το να υποτιμά κανείς τη σημασία τέτοιων επιλογών στο όνομα του «να μην μπλέκουμε τα αθλητικά με τα πολιτικά» είναι, το λιγότερο, αφελές.

Η ιστορία μάς έχει διδάξει πως τέτοιες «ουδέτερες» στάσεις πολύ συχνά μετατρέπονται σε σιωπηρή αποδοχή. Όταν ελληνικά σωματεία έδιναν φιλικά με τις δυνάμεις κατοχής ή με τους ναζί, κάποιοι ίσως να το θεωρούσαν «απλώς ποδόσφαιρο». Όμως, με βάση την κοινή λογική και την ηθική συνείδηση, τέτοιες πράξεις λειτουργούν σαν άτυπο συγχωροχάρτι — και αυτό, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν ταιριάζει στο DNA του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια απολίτικη οντότητα. Έχει ιστορία, ρίζες προσφυγικές, και κουβαλάει μαζί του έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Γι’ αυτό, οι επιλογές του δεν μπορούν να είναι τυχαίες ή ουδέτερες όταν ο απέναντι εμπλέκεται σε γενοκτονικές επιχειρήσεις και έχει τη στήριξη της κοινωνίας του σε αυτές.

Τα κακώς κείμενα πρέπει να αναδεικνύονται και να υπογραμμίζονται, ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Το να σιωπάς ή να «τα αφήνεις να περάσουν» στο όνομα της μπάλας, δεν είναι ούτε αθώο ούτε άκακο. Είναι συνενοχή μέσω απραξίας.
Αυτά τα έγραψα σε αλλο τοπικ πριν ενα δίμηνο με προηγούμενη αφορμή το φιλικό που έδωσε η Κ19. Παραμένει επικαιρο νομίζω.
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε έναν επίσημο αγώνα. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι ενα απο τα λίγα ματς που δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω από το γηπεδο.
Ελπίζω, ο κόσμος να σταθεί στο ύψος των περιστασεων και να στειλει τα μηνύματα που αντιστοιχούν στο DNA συλλόγου μας. Δεν χρειάζονται ακραίες ενέργειες για να γινει αυτό. Μπορουμε να το πετυχουμε και χωρις τον οποιο κινδυνο τιμωριας. Για αυτούς που αγαπάνε το No Politics ας κοιτάξουν το καθρέφτη τους και να σκεφτούν αν υπάρχει κομμάτι της κοινωνικής μας ζωής που δεν είναι πολιτική. Επειτα ας κοιτάξουν τα παιδια τους και ας σκεφτούν τι θα έκαναν αν δεν είχαν να τα ταισουν για κάνα 2-3 βδομάδες. Γιατι, αυτό είναι γενοκτονία. Και στο τέλος ας αποφασίσουν αν όλα αυτά αξίζουν περισσότερο ή λιγότερο την οποίας μορφής καταγγελία θελήσουμε να κάνουμε ως λαός στο γήπεδο μας, για μια φιλοξενουμενη ομάδα που εκπροσωπεί κράτος - δολοφόνο.
These users thanked the author ramboutla for the post (total 6):
leomatos88, paok apo epilogi, Montrealiotis, Ορτζονικίδης, Maxpaok, Willie the Pimp
marsantos
Δημοσιεύσεις: 2997
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από marsantos »

Iznogoud4 έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 22:04 Σχετικά με πιθανή αποβολή των Ισραηλινών ομάδων κυκλοφορεί αυτό στο ίντερνετ:

🚨 UEFA Regulations if Maccabi Tel Aviv are KICKED out of the Europa League:

"If a club is disqualified or for any reason withdraws from the competition before all its matches in the league phase have been played, the results of all its matches played until that moment remain valid. A calculation of points will need to take place upon completion of the league phase to take the cancelled matches into account. Any club that has not been able to play its scheduled match against a disqualified/withdrawn club is awarded the average number of points earned by all clubs in its same seeding pot against the clubs in the same pot as that disqualified/withdrawn club in home matches, if the affected club was due to play at home, or in away matches if the affected club was due to play away. The league phase points of all matches that have been played, including the points obtained by clubs in matches involving the disqualified/withdrawn club before their disqualification/withdrawal are not adjusted in any way, and all taken into account for the average points calculation."


Εν ολίγοις, αν κερδίσουμε εμείς κ αποκλειστεί η Μακάμπι μετά παίρνουν όλοι οι αντίπαλοί της από τρεις βαθμούς, αν παίξει κ 2η αγωνιστική κ κερδίσουν (η Μακάμπι) εμείς μένουμε με τους τρεις της νίκης και όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοί της από 1,5 βαθμό.
Καλησπέρα iznogood. Δε νομίζω πως λέει αυτό ακριβώς. Βέβαια δε είναι το φόρτε μου οι ξένες γλώσσες και μπορεί να κάνω λάθος.
Στο μεσο όρο δε μετρανε οι αγώνες μόνο με τη Μακάμπι αλλά όλοι οι αγώνες των ομάδων που βρίσκονται στο ίδιο pot με τη Μακαμπι απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο pot με την ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει τη Μακαμπι λαμβάνοντας υπόψιν και τις έδρες των αγώνων
These users thanked the author marsantos for the post:
Afanas
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4
Δημοσιεύσεις: 395
Εγγραφή: Πέμ 06 Μαρ 2014, 22:06

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Ναι δίκιο έχεις. Θα βγάλουν τον μέσο όρο των βαθμών από το pot του αντιπάλου της Μακάμπι με αντιπάλους από το pot της Μακάμπι. Σύνθετη ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Οπότε ακόμα πιο επιτακτική (;) η νίκη, μιας κ δύσκολα να βγει το απόλυτο 3 σε αυτή τη βλακεία. Λογικά θα το πάνε από 0,5 και πάνω στη διαίρεση να παίρνεις ολόκληρο το βαθμό, σαν τα πλέι οφ SL κάποτε. Άντε βγάλε άκρη με UEFA Mafia.

Και εγώ πάντως που τα πάω καλά με τα αγγλικά μην νομίζεις ότι το διάβασα και το κατάλαβα. Το πρώτο σχόλιο με τα περισσότερα likes αντέγραψα και το ανέβασα. Έπρεπε να σχολιάσεις εσύ για να το ξαναδώ προσεχτικά :lol: :lol:
george188
Δημοσιεύσεις: 4136
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από george188 »

AspromavriDrama έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 18:22
george188 έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 15:36
IBAN έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 13:31 Ενώ η Γαλατάς Σαράι ή η Φενέρμπαχτσε δε μας πειράζουν...Εκεί το Αιγαίο ανήκει στα ψαρια του...

Αφήστε ρε τον ΠΑΟΚ έξω απ' την πολιτική . Κάντε οποια διαδήλωση θέλετε μόνοι σας
Η γενοκτονία συντελείται τωρα, αυτο το πραγμα μπορουμε να το αλλάξουμε και εστω με αφορμη εναν αγωνα, ενας προσφυγικος σύλλογος σαν την ομάδα μας έστω μεσω της κερκίδας μπορει να πάρει θεση. Δεν ειναι πολιτική να στηρίζεις την ειρήνη, ουτε εινια πολιτική να αποδοκιμάζεις τη γενοκτονία που συντελείται live κιολας μπροστα στα ματια σου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Δεν ηξερα να σε ρωτησω αδερφε σορρυ, δεν πειραζει μπορουμε και να διαμαρτυρηθουμε και να προστατευσουμε την ομαδα Αν δεν γουσταρεις δεν πειραζει, μη κοιτας
marsantos
Δημοσιεύσεις: 2997
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από marsantos »

Πέρυσι μετραγαμε διάφορες των γκολ τελευταία αγωνιστική. Φέτος θα κοιτάμε τα pots και θα βγάζουμε online μέσους όρους. Ρε τι τραβάμε.
These users thanked the author marsantos for the post:
Ally Samagoal
Miles
Δημοσιεύσεις: 7687
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Miles »

IBAN έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 21:07 "Η γενοκτονία δεν εχει σχέση με πολιτική..." λένε απαντώντας στο ποστ μου να αφήσουν τον ΠΑΟΚ εκτός πολιτικής.

Δηλαδή είστε ενήλικες και ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως τα πάντα είναι πολιτικη; Πως όλοι οι πόλεμοι, οι γενοκτονιες, οι εισβολές σε άλλες χώρες είναι αποτέλεσμα πολιτικης;

Ένα αυτό.

Δεύτερον, η ΝΔ έχει εκφραστεί ανοιχτα πως είναι με την πλευρά του Ισραήλ. Πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν γιατί η επίθεση του Ισραήλ δεν έγινε αναίτια. Προηγήθηκε η σφαγή των παιδιών που πήγαν να παρακολουθήσουν μια συναυλία και δεν επέστρεψαν ποτέ. Και υπάρχουν ακόμα όμηροι.

Ποιος είναι ο λόγος δηλαδή, να δημιουργηθεί πάλι ένα διχαστικό κλίμα στην ομάδα; Δεν πρόκειται για τα Τέμπη όπου όλοι είμαστε με τα θύματα. Το βλέπουμε κι από τις απαντήσεις εδώ μέσα πως δε συμφωνούν όλοι με τέτοιες δράσεις.

Το παλαιστινιακο είναι ενα άλυτο πολιτικό ζήτημα και ο πόλεμος κρατάει χρόνια. Οι παλαιστινιακες μαντηλες, παρότι ασπρόμαυρες, δεν εκφράζουν το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ πάρα μόνο το αριστερό κομμάτι του που στα εθνικά μας θέματα ποιούν τη νήσσαν...
Μπράβο φίλε, πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, όχι σαν τους αριστερούς...
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
Willie the Pimp, Aye4
perestroik4
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:59

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από perestroik4 »

Κάθε λογής φασιστακια και γλυφτρακια της νδ η οποίου σας κουνάει κάνα 20αρικο η ακόμα πιο πιθανό με την ελπίδα να σας δώσουν και σας πότε κάτι, να βάλετε τα νο πολιτικα στο κwλο σας και να πάτε να βλέπετε μπάλα με τους γαύρους που τόσο μοιάζετε

Πόσες σελίδες τώρα παπαρια στη παπαρια, επειδή είπαμε να βάλουμε τα φουλαρια και τις σημαίες της Παλαιστίνης, και μετά να τους ρίξουμε 4 μπαλάκια.

ΠΑΟΚ σημαίνει να παίρνεις θέση για το δίκαιο, η μπάλα είναι μόνο η αφορμή. Ζεχνει ο αέρας που είπε και ένας φίλος παραπάνω, βρώμα και δυσωδία απτά σκατα στο μυαλό σας και τη ψυχή σας, 50 μαλακες είστε στη Τούμπα μόνο στο ίντερνετ ξέρετε να λέτε τέτοιες παπαριές γιατί ως γνωστόν είστε και κοταρες λυρατες. Ουστ κοπροσκυλα
These users thanked the author perestroik4 for the post (total 6):
dragon, gervasio artigas, keep_paokizein, Ορτζονικίδης, joulu, Willie the Pimp
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
Δημοσιεύσεις: 16768
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό και σιχαμενο πράγμα από το να ονομάζει κανείς "πολιτική" αυτό που συμβαίνει στη Γάζα.
Αισχρό ξέπλυμα. Ούτε πολιτική είναι, ούτε τα πάντα είναι πολιτική. Γιατί αν τα πάντα είναι πολιτική, τότε και ο αγώνας του ΠΑΟΚ είναι πολιτική οπότε μην μας πριζεις τα @@.

Οι "για το ένα δεν λέτε τίποτα" και "το άλλο δεν σας πειράζει", να βγάλετε παρακαλώ την επίσημη λίστα με τις ευαισθησίες που πρέπει να έχουμε, εφόσον την έχετε καταρτίσει. Να ξέρουμε για τι μπορούμε να μιλάμε και για τι όχι.
Αφού αποφασίσατε την σειρά προτεραιότητας στο τι πρέπει να μας νοιάζει και τι όχι, βγάλτε τη λίστα να τη δούμε να πούμε και αυτά που θέλετε, να περάσουμε μετά στη Γάζα, να είστε χαρούμενοι.

Άιντε μαλακες.

Εύκολα ρίχνω τον ΠΑΟΚ Β εθνική για να σωθεί μια ζωή ενός παιδιού. Δεν το σκέφτομαι καν. Που θα βγάλετε τον ΠΑΟΚ πιο σημαντικό από μια γενοκτονία, αναισθητοι.
gervasio artigas
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: Παρ 29 Αύγ 2025, 08:16

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Βλέπω και διαβάζω αρκετά σχόλια στο στυλ "αφήστε τον ΠΑΟΚ ή σ υ χ ο" και "μακριά από την πολιτική" και άλλα τέτοια
Και απορώ:
Αν το ζητούμενο είναι η Η Σ Υ Χ Ι Α του ΠΑΟΚ, γιατί δεν λέτε "έξω ο ΑΣ με τον Τελαρο" που έχουν φέρει "αναστάτωση" σε όλο τον ΠΑΟΚ ;;;;;
Η πιστεύει κάποιος ότι οι επιλογές ΑΣ δεν ενέχουν και "πολιτική" χροιά;;
Η όλη αυτή κατάσταση είναι ...ηρεμία;;;;;;;;
Γιατί κατά ένα παράδοξο τρόπο οι σχολιαστές της "ησυχίας" του ΠΑΟΚ με τους ισραηλινούς ταυτίζονται σε μεγάλο ποσοστό με τους "υπέρμαχους" των αναστατωτικών, για τον ΠΑΟΚ, επιλογών του ΑΣ
Τι να είναι "κοινό" άραγε ;;;;;;
marsantos
Δημοσιεύσεις: 2997
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από marsantos »

PAOK_Antarctica έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 07:18 Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό και σιχαμενο πράγμα από το να ονομάζει κανείς "πολιτική" αυτό που συμβαίνει στη Γάζα.
Αισχρό ξέπλυμα. Ούτε πολιτική είναι, ούτε τα πάντα είναι πολιτική. Γιατί αν τα πάντα είναι πολιτική, τότε και ο αγώνας του ΠΑΟΚ είναι πολιτική οπότε μην μας πριζεις τα @@.

Οι "για το ένα δεν λέτε τίποτα" και "το άλλο δεν σας πειράζει", να βγάλετε παρακαλώ την επίσημη λίστα με τις ευαισθησίες που πρέπει να έχουμε, εφόσον την έχετε καταρτίσει. Να ξέρουμε για τι μπορούμε να μιλάμε και για τι όχι.
Αφού αποφασίσατε την σειρά προτεραιότητας στο τι πρέπει να μας νοιάζει και τι όχι, βγάλτε τη λίστα να τη δούμε να πούμε και αυτά που θέλετε, να περάσουμε μετά στη Γάζα, να είστε χαρούμενοι.

Άιντε μαλακες.

Εύκολα ρίχνω τον ΠΑΟΚ Β εθνική για να σωθεί μια ζωή ενός παιδιού. Δεν το σκέφτομαι καν. Που θα βγάλετε τον ΠΑΟΚ πιο σημαντικό από μια γενοκτονία, αναισθητοι.
Μπράβο ρε μάγκα.
Άβαταρ μέλους
Jamaican
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Jamaican »

IBAN έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 21:07 Οι παλαιστινιακες μαντηλες, παρότι ασπρόμαυρες, δεν εκφράζουν το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ πάρα μόνο το αριστερό κομμάτι του
Στα μεσα της δεκαετιας του 90 που ξεκινησα να πηγαινω γηπδο τα σαρικια τα φορουσαν ολοι, και μαλιστα και ολοι οι υπολοιποι οπαδοι στα αντιστοιχα χρωματα, κικτρινα, κοκκινα κτλ...Δεν πιστευω οτι ολη η αιλαδα ηταν αριστεροι, ουτε φιλο Παλαιστινιοι...Ειναι μαζι με το κασκολ το διαχρονικοτερο λαβαρο που εχει φορεθει στην Τουμπα.

Επισης μιλας για διχασμο, αλλα εισαι ο μοναδικος που χαρακτηριζεις συνοπαδους σου "αριστερους" και τους βαζεις απεναντι.
Δε ξερω τελικα ποιος προσπαθει να κανει πολιτικη επι του θεματος, ενω ουσιαστικα ειναι ζητημα ανθρωπιας.
Ο λαος του ΠΑΟΚ ηταν παντα με τον αδυναμο και με το δικαιο.
Άβαταρ μέλους
Aye4
Δημοσιεύσεις: 2001
Εγγραφή: Τρί 01 Αύγ 2017, 19:10
Τοποθεσία: Καστέλλα (Πρ. Ηλίας)

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Aye4 »

Μας έχετε πει "μαλακες", μας έχετε χαρακτηρίσει "ηλίθιους", θεωρείται ότι έχουμε "σκατά στο κεφάλι μας" και βάλε αλλά τόσα μπινελικια ακόμη. Κάπου έλεος ρε σεις. Σε συνοπαδούς απευθύνεστε. Καλημέρα.
These users thanked the author Aye4 for the post:
AspromavriDrama
embuji
Δημοσιεύσεις: 2255
Εγγραφή: Κυρ 14 Ιούλ 2024, 17:37

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από embuji »

Τωρα δε θελω να μπω καθολου σε αναλυση κοινωνικο-πολιτικη και την βαρβαροτητα που κανει εδω και πολυ καιρο το Ισραηλ. Θα παραμεινω στο οτι οχι απλα φταινε αλλα ειναι αηδια το οτι η Ευρωπη θελει να εχει οποιαδηποτε σχεση μαζι τους, ειδικα με τον μιστερ μπιν που εχουμε για πρωθυπουργο (αν και εχει και αυτος καποια ελαχιστα δικαιολογητα σε σχεση με την κατα τ'αλλα εμετικη σταση του.)

Το καλυτερο ειναι να φανε σημερα ΠΟΔΙ απο το ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ας μην παρουμε ποντο. Αν παιξουμε, μακαρι πανο με την σημαια της παλαιστινης στο μεγεθος της 5 και ενα ταλιρο στο κεφαλι για καλως τα τα παιδια.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Jamaican, george188
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4
Δημοσιεύσεις: 1583
Εγγραφή: Τετ 05 Σεπ 2018, 23:13

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ελπιζω να βελτωθει η ομαδα και να κερδισουμε. Ο καθενας εχει τα πιστευω του αλλα προστατεψετε τον ΠΑΟΚ απο τιμωριες.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
AspromavriDrama
Maxpaok
Δημοσιεύσεις: 2631
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με τον αδύναμο και το δίκαιο. Όπως προανέφερε ο παραπάνω φίλος.
Συνεπάγεται Δημοκρατία.
Άρα πολιτική στάση.
Χρώμα? ότι θες.
Μήπως κι ο φασισμός χρώμα δεν κοιτά?

Νϊκη αύριο με Φωνή
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
george188, gervasio artigas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”