ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Cylon-4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 15:19 Απο οταν ημουν παιδι, αναρωτιομουν τι δουλεια εχει το Ισραηλ, να συμμετεχει σε Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Η απορια μου ηταν με καθαρα γεωγραφικα κριτηρια και δεν μπερδευα καθολου τα πολιτικα στο μυαλο μου.
skai.gr έγραψε:οι Καταριανοί θα θέσουν αίτημα ώστε να διεξαχθεί ψηφοφορία για την αποβολή του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA, στην ερχόμενη εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας την Τρίτη (23/09).
βρε λες;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ξέχασέ το. Το ισραηλινό λόμπυ είναι πανίσχυρο, που τα όποιο αίτημα ακόμα και μεγάλων πετρελαιοπαραγωγών χωρών, το στέλνει στον κουβά.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

⚡️⚡⚡ UEFA is set to suspend Israel from all European competitions as early as Tuesday!

The Israelis are doing everything possible to prevent the issue from being put to a vote on September 23, because the overwhelming majority of European countries would vote in favor of suspension. If the vote goes ahead, Israel’s national team will be excluded from the 2026 World Cup qualifiers, and Maccabi Tel Aviv will be removed from the Europa League. Israel’s military operation in the Gaza Strip has now been ongoing for 716 days.

#fblifestyle #UEFA #Israel #Gaza
Γερασίμου

Πολύ καλό θα είναι βετεράνε, αλλά δεν το βλέπω. Αλλοιώς βλέπουν οι λαμογιο-ευρω-πέη την Ρωσία που είναι ευρωπαϊκή χώρα και αλλοιώς το Ισραήλ, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευρωπαϊκή χώρα.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Εκτίμηση είναι ότι θα το κάνουν αλλά μετά από το μεταξύ μας κλασσικά..
Οπότε το λιγότερο είναι ότι άδικα θα μας κουράσουν μη πω ότι πρώτα θα μας κάνουν καμία στραβή κ έπειτα..
Γιαυτό το νου σας ρεμάλια, κ αγωνιστικά αλλά κ οι της κερκιδας..
Ειναι κρίμα να τιμωρηθούμε από απέκλεισμενους..
Γερασίμου

Αν τιμωρηθούν, λέμε τώρα, ακόμα κι αν γίνει ο αγώνας και αφού οι επόμενοι της Μακάμπι δεν θα γίνουν, για λόγους ισονομίας προφανώς το αποτέλεσμα της Τετάρτης αν δεν είναι νίκη του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μετρήσει. Μόνο σαν νίκη με 3-0 στα χαρτιά να γραφεί, όπως και οι άλλοι 7 αγώνες της Μακάμπι.
Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τιμωρήσουν την Μακάμπι πέραν των λόγων που προανέφερα, γιατί θα ευνοηθούν οι 8 ομάδες που έχουν κληρωθεί να παίξουν μαζί της, μια και θα πάρουν άνευ αγώνος τρεις βαθμούς και ένα πολύ καλό σκορ υπέρ τους, το 3-0.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από το forum που θα ταξιδέψει στη Λιλ γιατί έχω κλείσει αεροπορικά, ξενοδοχεία κλπ
Να βρεθούμε αν είναι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γερασίμου έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 12:55 Αν τιμωρηθούν, λέμε τώρα, ακόμα κι αν γίνει ο αγώνας και αφού οι επόμενοι της Μακάμπι δεν θα γίνουν, για λόγους ισονομίας προφανώς το αποτέλεσμα της Τετάρτης αν δεν είναι νίκη του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μετρήσει. Μόνο σαν νίκη με 3-0 στα χαρτιά να γραφεί, όπως και οι άλλοι 7 αγώνες της Μακάμπι.
Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τιμωρήσουν την Μακάμπι πέραν των λόγων που προανέφερα, γιατί θα ευνοηθούν οι 8 ομάδες που έχουν κληρωθεί να παίξουν μαζί της, μια και θα πάρουν άνευ αγώνος τρεις βαθμούς και ένα πολύ καλό σκορ υπέρ τους, το 3-0.
Είναι πολύ άδικο να γίνει αυτό σε League phase τέτοιου τύπου
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Μιλάμε για ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ που μπροστά στο κέρδος δεν χαμπαριαζουν ούτε από πυρηνικό ολοκαύτωμα. Δεν υπάρχει ούτε η μηδαμινή πιθανότητα. Εκτός του όλου χάους που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οργανωτικά ώστε να αντισταθμισουν την λειψη αγωνιστική για εμάς και τους υπόλοιπους 6
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”