Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
leomatos88

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από leomatos88 »

Δυστυχώς υπάρχει αρρώστια μεγάλη. Το παιχνίδι που σε βάλανε στις 16 Ιουνίου να παίξεις ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χαθεί. Ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στον Λουτσέσκου. Οι περισσότεροι τον χτυπάνε για να χτυπήσουν εσένα. Και ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στις διοικητικές επιλογές. Η απαξίωση στοχεύει σε σένα. Σε φέραν εκβιαστικά στο σημείο να πρέπει να τα κάνεις όλα άψογα. Αλλιώς ‘’βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα’’…

Δεν τους ενδιαφέρει στην πραγματικότητα η φανέλα. Ούτε μια ισοπαλία ή το πρωτάθλημα. Άλλους δεν τους νοιάζει γιατί έχουν καταλήξει ότι πρέπει να ξεφορτωθούν τον Σαββίδη. Άλλους δεν τους νοιάζει γιατί έχουν θολώσει τελείως από τα προσδοκώμενα μεγαλεία στο μπάσκετ. Άλλοι είναι όντως αφελείς, άλλοι φάγαν τον πρόλογο του μπεκρόπολις.

Αυτό που δεν κατάφερε ολόκληρο σύστημα, ο Αρετόπουλος με τον Κομίνη, ο Αυγενάκης με την Μαρούπα, τ' αφεντικά τους, τελικά το κατάφεραν ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη. Τρυπήσαν τον Σύλλογο με τέτοιον τρόπο που το κακό δεν ξεγίνεται.

Θα φτιάξει λέει ο άλλος τα καλοριφέρ στο Παλάτι και θα οραματίζεται ο ‘’μόνοΜπάσκετ’’ τον ΠΑΟΚ των ονείρων του. Θα νικάει ο ΠΑΟΚ μέσα στο τηγάνι, και ο ίδιος, με το προσωπείο του ‘’μόνοΠΑΟΚ’’, θα το θεωρεί αυτονόητο. Και άμα φέρνεις ισοπαλία με το Αγρίνιο, θα είναι ‘’βαριά η φανέλα’’.

Μόνο αν δεν περάσει η απευθείας ανάθεση του γηπέδου στον δολιοφθορέα και τυχοδιώκτη, θα σταματήσει να εξαπλώνεται, έστω προσωρινά, η μαυρίλα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Apil44, Jean Valjean, anpanman
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Kαλα φιλε ηρεμησε, δεν σου εθιξε κανεις τον ιβαν σου.
Καταρχας μεχρι πριν λιγες μερες αποθεωθηκε στο γηπεδο. Το βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα, πηγαινε στην 4αρα απο τη λιβαδεια και στους παικτες.
Για ποιο συστημα λες? αυτο που καλεσε ο ιδιος στο μακεδονια παλας? Τον σπαθα? Αυτον που σε εκοψε απο το πρωταθλημα?
Ή το κακο συστημα που γραφει αρθρα υπερ του στα ΝΕΑ του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Τοσο μεγαλος πολεμος.
Εγω λεω να χαλαρωσετε λιγο, κανενας δεν σου πειραξε τον ιβαν, το μονο περιστατικο ειχε γινει το 2014 οταν εξω απο το γηπεδο βρεθηκαν ορισμενοι που τον εκραξαν για τις ανυπαρκτες μεταγραφες απο το 2012 που ανελαβε μεχρι το 2014.
Αλλα νισαφι, που ειδες ακριβως να τον πολεμανε στον ΠΑΟΚ?
Πραγματικα οπως τα λες υπαρχει μεγαλη αρρωστια. Και λεγεται ιβανιαση. Δηλαδη ιβαν ή το χαος.
These users thanked the author giliopoulos for the post:
IBAN
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Επειδή συνεχώς επαναλαμβάνεται η καραμέλα για μπάτζετ και Ιβάν που αφήνει γυμνή την ομάδα ας πούμε και δύο λογάκια παραπάνω
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τους πολύ αυστηρούς οικονομικούς ελέγχους ( για λόγους ξεπλύματος) και το ffp ομάδα δεν φτιάχνεις απλά και μόνο ρίχνοντας λεφτά. Γιατί για να ρίξεις λεφτά θα πρέπει να παρουσιάσεις και έσοδα. Επομένως στην παρούσα φάση οποιοδήποτε "σωτήρας" και να έρθει και βάλει 100, 200, 500 μύρια στον ΠΑΟΚ απλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα γιατί η ομάδα αυτήν την στιγμή έχει συγκεκριμένο ταβάνι στα έσοδα
Οι ομάδες που μπορούν να κάνουν μεγάλα ανοίγματα είναι αυτές που παίζουν σε πρωταθλήματα με μεγάλη αξία όπως πχ η Πρέμιερ λιγκ όπου κάθε ομάδα και μόνο από την συμμετοχή της, εάν δεν κάνω λάθος, λαμβάνει από τα τηλεοπτικά περί τα ογδόντα μύρια
Ο μόνος τρόπος για να μεγαλώνει η ομάδα είναι η αύξηση των εσόδων (Ευρώπη, brand, πωλήσεις κτλ)
Δηλαδή ο Μαρινάκης γιατί δεν έριξε τα εκατοντάδες μύρια στον γαβρο αλλά πήγε και αγόρασε την Νότιγχαμ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:58
Με ηρεμια τα ΠΑΟΚομετρα λεμε, οσο και να ειμαι ξεκαθαρα υπερ του Ιβαν για να χτισει το γηπεδο, ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θα ειναι καλυτερα η ΠΑΕ χωρις τον Ιβαν και να το λεει χωρις προσβολες και βαρεις χαρακτηρισμους, οσο κι αν δεν μας αρεσει η κατασταση με τον ΑΣ. Εσυ ομως προσβαλεις τον Μυστακιδη και τους συνφορουμιτες και ειναι φαουλ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ally Samagoal έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:30
Blackgr4 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:11 Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ παραμένει το 4ο στη Super League και η διαφορά από το μπάτζετ του πρώτου αυξήθηκε αντί να μειωθεί.
Θεωρείς ότι λέγοντας ένα ψέμα καταφέρνεις κάτι; Πόσο μάλλον από την στιγμή που είσαι mod?

Υ.Γ. Και μην μου ρίξεις πάλι μηνιαίο μπαν επειδή σου είπα για άλλη μια φορά την αλήθεια αντί να ακούω τα ψέματα σου
1) Τα μπαν σε αυτό το forum δεν πέφτουν ποτέ χωρίς λόγο και ποτέ επειδή το θέλει μόνο ένας mod, τα πάντα γίνονται μετά από συζήτηση.
Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, άρα αλίμονο αν υποθέτεις πως έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και σου έριξα μπαν χωρίς λόγο.

2) Αν αυτό που έγραψα είναι ψέμα, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ και να απολογηθώ γι' αυτό. Το έχω αποδείξει άλλωστε.
Μακριά από εμένα τέτοιου είδους ντροπές και κολλήματα. Άντρες είμαστε, όχι παιδάκια, οπότε όταν (και αν) κάνουμε λάθος σε κάτι, το παραδεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Άλλοι μπορεί να εξαφανίζονται για μήνες και να ξεχνάνε τι έγραφαν, όχι εγώ.

4) Προσωπικά αυτή την ενημέρωση είχα και έχω για τις μισθοδοσίες των ποδοσφαιριστών. Αν κάποιος ξέρει πως ο ΠΑΟΚ δίνει σε συμβόλαια περισσότερα από γαύρο, βάζελο ή χαρτί, ας με διορθώσει και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ το λάθος μου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οίστρο ο Τασεος σήμερα!
leomatos88

aivas19 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:44
leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:58
Με ηρεμια τα ΠΑΟΚομετρα λεμε, οσο και να ειμαι ξεκαθαρα υπερ του Ιβαν για να χτισει το γηπεδο, ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θα ειναι καλυτερα η ΠΑΕ χωρις τον Ιβαν και να το λεει χωρις προσβολες και βαρεις χαρακτηρισμους, οσο κι αν δεν μας αρεσει η κατασταση με τον ΑΣ. Εσυ ομως προσβαλεις τον Μυστακιδη και τους συνφορουμιτες και ειναι φαουλ.
Φίλε δεν προσέβαλα κανέναν συμφορουμίτη (κατά τη γνώμη μου). Κρίνω θέσεις και απόψεις, όχι τα πρόσωπα. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, δεν έχω το θέσφατο της αλήθειας και δεν κρατάω κανένα ΠΑΟΚόμετρο. Εάν σου έδωσα αυτή την εντύπωση, ίσως να μην εκφράζομαι σωστά. Για τον Μυστακίδη αυτό που κάνω είναι ν' αξιολογώ (με αρνητικότατο πρόσημο) τα έργα και τις ημέρες του. Θεωρώ για παράδειγμα πως έχει κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς τον προσβάλλω λέγοντάς το. Σε κάθε περίπτωση σ' ευχαριστώ για την επισήμανση, θα είμαι πιο προσεκτικός. Με το που γίνουμε εριστικοί θα χάσουμε και το δίκιο μας.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
aivas19
giliopoulos

leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:12
Φίλε δεν προσέβαλα κανέναν συμφορουμίτη (κατά τη γνώμη μου). Κρίνω θέσεις και απόψεις, όχι τα πρόσωπα. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, δεν έχω το θέσφατο της αλήθειας και δεν κρατάω κανένα ΠΑΟΚόμετρο. Εάν σου έδωσα αυτή την εντύπωση, ίσως να μην εκφράζομαι σωστά. Για τον Μυστακίδη αυτό που κάνω είναι ν' αξιολογώ (με αρνητικότατο πρόσημο) τα έργα και τις ημέρες του. Θεωρώ για παράδειγμα πως έχει κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς τον προσβάλλω λέγοντάς το. Σε κάθε περίπτωση σ' ευχαριστώ για την επισήμανση, θα είμαι πιο προσεκτικός. Με το που γίνουμε εριστικοί θα χάσουμε και το δίκιο μας.
Εγινε, τωρα αναψε κανα κερακι μπας και μας αναλαβει ο μυστακιδης στο μπασκετ γιατι αυτη η ομαδα ειναι ν1 φαβορι για πτωση στη α2.
leomatos88

giliopoulos έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:22
leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:12
Εγινε, τωρα αναψε κανα κερακι μπας και μας αναλαβει ο μυστακιδης στο μπασκετ γιατι αυτη η ομαδα ειναι ν1 φαβορι για πτωση στη α2.
Κανένα κεράκι δεν θ’ ανάψω για κανέναν Μυστακίδη. Όπως δεν το έκανα ποτέ και για κανέναν Σαββίδη. Απαντάω και στο προηγούμενό σου σχόλιο που απευθυνόταν σε μένα. Δεν υπάρχει κανένας ‘’ιβάν μου’’ και καμιά ‘’ιβανίαση’’. Θα μου επιτρέψεις όμως, στο όνομα της ‘’κριτικής’’ να μην ρίξω νερό στον μύλο της απαξίωσης και της δολοφονίας χαρακτήρα ενός ανθρώπου που έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την ισόβια φτώχεια. Και που έκανε και άλλα πάρα πολλά καλά στον ΠΑΟΚ, τα οποία είμαι σίγουρος πως τα γνωρίζεις.
giliopoulos

leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:33 Κανένα κεράκι δεν θ’ ανάψω για κανέναν Μυστακίδη. Όπως δεν το έκανα ποτέ και για κανέναν Σαββίδη. Απαντάω και στο προηγούμενό σου σχόλιο που απευθυνόταν σε μένα. Δεν υπάρχει κανένας ‘’ιβάν μου’’ και καμιά ‘’ιβανίαση’’. Θα μου επιτρέψεις όμως, στο όνομα της ‘’κριτικής’’ να μην ρίξω νερό στον μύλο της απαξίωσης και της δολοφονίας χαρακτήρα ενός ανθρώπου που έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την ισόβια φτώχεια. Και που έκανε και άλλα πάρα πολλά καλά στον ΠΑΟΚ, τα οποία είμαι σίγουρος πως τα γνωρίζεις.
Εγω παντως το αναβα να μας αναλαβει ο σαββιδης τοτε γιατι η ομαδα ειχε τεραστια προβληματα.
Οπως θα το αναψω για καθε δισεκατομμυριουχο να αναλαβει τμημα μας.
Οσον αφορα την απαξιωση και την δολοφονια χαρακτηρα απορω που την βλεπεις? Σε 10 λογαριασμους στο twitter και στο fb?
Ακομα και εγω να γραψω κατι, τι νοημα εχει. Στο γηπεδο κανενας δεν εχει πει το οτιδηποτε εναντιον του ιβαν 13 χρονια τωρα.
Αρα που ακριβως το προβλημα?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Καλή χρυσή η συζήτηση για τα μπάτζετ αλλά στην ερώτηση αν χρειάζεται παίκτες ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τις υπόλοιπες ομάδες 5 και κάτω ας πούμε ακόμα και μέσα στη Τούμπα η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΝΑΙ.
Γιατί ο αντίπαλος να φοβηθεί τον Κένι και τον Τέιλορ, τον Σάστρε σαν μπακ;
Τον Ιβανουσεκ που ήρθε για βασικός;
Τον Τσάλοφ που έμεινε και διώξαμε καλύτερους τον Μπράντον και τον Σαμάτα (ναι μας λείπουν αυτοί!!!).
Ραζβαν καλή ιδέα βάλε τον Καμαρά φορ περισσότερο τον νιώθεις.
Ευτυχώς φαίνεται ο Γιακουμάκης βγαίνει. Άλλο αν θα τον αγοράσουμε...
Τον Τέιλορ στα 40παρά; Τον Οζντόεφ;
Να φοβηθεί τον Ντέλια ναι, να μετράει το βουνό τον Μεϊτέ ναι, τον καλό Ζιβκοβιτς ναι, τον καλό Μπάμπα ναι.
Και όλα αυτά ενώ κέρδισες το καλό εισιτήριο της Ευρώπης με αρκετό χρόνο μπροστά σου ενώ ήξερες τι χρειαζόσουν απ'τον προηγούμενο χειμώνα.
leomatos88

giliopoulos έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:36
leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:33
Εγω παντως το αναβα να μας αναλαβει ο σαββιδης τοτε γιατι η ομαδα ειχε τεραστια προβληματα.
Οπως θα το αναψω για καθε δισεκατομμυριουχο να αναλαβει τμημα μας.
Οσον αφορα την απαξιωση και την δολοφονια χαρακτηρα απορω που την βλεπεις? Σε 10 λογαριασμους στο twitter και στο fb?
Ακομα και εγω να γραψω κατι, τι νοημα εχει. Στο γηπεδο κανενας δεν εχει πει το οτιδηποτε εναντιον του ιβαν 13 χρονια τωρα.
Αρα που ακριβως το προβλημα?
Που ακριβώς το πρόβλημα; Θα έχεις ακούσει κι εσύ φαντάζομαι ότι δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Ότι δεν έχει δεύτερο σακάκι να βάλει. Αλλά αυτά τα λέει ένα άθλιο ραδιόφωνο, το οποίο επηρεάζει δυστυχώς πολύ και πολλούς.
Πιο μεγάλη σημασία έχει ότι η απαξίωση προέρχεται από τα πρόσωπα που απαρτίζουν θεσμικά τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο τρύπημα στο πρόσωπο του Σαββίδη συγκεκριμένα, με δεδομένη την τεράστια προσφορά του, με το να μπαίνει στην ίδια συζήτηση ως προς το γήπεδο με οποιονδήποτε άλλον.
Το να του συμπεριφέρονται σαν καμιά στυμμένη λεμονόκουπα, τώρα που δεν μπορεί ή θεωρούν αυτοί ότι δεν μπορεί, ή τέλος πάντων βρίσκεται σε θέση άμυνας, για μένα είναι εξοργιστικό. Για αυτό και τον υπερασπίζομαι, διότι θεωρώ αχαριστία το αντίθετο.
Όσο για την Τούμπα, φυσικά και μίλησε και πήρε θέση και υποθέτω θα ξαναπάρει. Και κάτι τελευταίο: δεν είσαι φυσικά υποχρεωμένος να το γνωρίζεις, αλλά έχω πει και ξαναπεί ας πάρει το τμήμα μπάσκετ ο Μυστακίδης, ας το διασώσει για αρχή κι ας το απογειώσει όπως αρμόζει. Λέω όμως επίσης να αφήσει την Τούμπα ήσυχη.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μη βιάζεστε.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Περιμενουμε να ωριμασει το jack daniels.....
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Taseos έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:48
mi8rio έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:28 Τόσα χρόνια που ο Ιβαν Σαββίδης ως αναμορφωτής και ευεργέτης του τμήματος είχε δικαίωμα και στα λάθη. και στα πολλά λάθη και στα ανεξήγητα λάθη, οι περισσότεροι σώπαιναν. Όχι όλοι...
Και όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, μαθαίναμε για το λιμάνι, για το Πόρτο Καρράς και για την Σουρωτή. Και έτσι περνούσε ο καιρός...
Και όποιος τολμούσε να ασκήσει σκληρή κριτική πάντα το αφήγημα ήταν η υπενθύμιση του "α ρε Γούμενος που σας χρειάζεται"...
Στήθηκε μια προσωπικότητα ανίκητη, σχεδόν αδιάλλακτη με την "υποχρέωση" της αποδοχής του , "έτσι όπως είναι", δεν έχουμε άλλη επιλογή...θυμηθείτε που είμασταν.. μην είστε αχάριστοι ....

Πλέον υπάρχει άλλη επιλογή , η οποία έφερε ανατροπή στα δεδομένα.
Και αν το τμήμα ποδοσφαίρου έπιασε ταβάνι, και στα αδιέξοδα κάποιοι αρέσκονται να θυμούνται τα μάγκικα, τα κλεμμένα και τα αήττητα, υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να δουν την ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά.
Το ερώτημα είναι ο Σαββίδης μπορεί ?

Διότι αν δεν μπορεί εναλλακτική υπάρχει. Πλέον υπάρχει....
Και θα έρθει και η ώρα που ο τρελός ο Νικόλας που τα φώναζε στα ραδιόφωνα, θα γίνει κατανοητός και από τον "τελευταίο" ακόλουθο του Σαββίδη.
Μαζί σου. Τι εμποδίζει την άλλη επιλογή να πάει να δώσει το τίμημα που ζητά ο πιθανός πωλητής και να αγοράσει την εταιρία εφόσον αυτό θέλει; Δεν είναι κάτι κακό. Γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Κάποιος πουλάει κάποιος αγοράζει. χρειάζεται η άλλη επιλογή ένα στρατό από τρολς και καθημερινά άρθρα περί δισεκατομμυρίων; Δεν τα χρειάζεται. Τις ίδιες βέβαια μαλακιες διαβάζαμε και για τον βαρδινογιαννη που δεν έφευγε να ανοίξει την πόρτα στους 10 μικρούς Αμπράμοβιτς. Τελικά έφυγε. Και η μεγάλη παναθα έχει λιγότερα τρόπαια από σένα το διάστημα αυτό. Γενικά άλλο το έχω χρήματα και άλλο θέλω να τα κάψω και να τσαλακωθώ για τον ΠΑΟΚ ή τον ηρακλη( Βαγγέλης μυτιληναιος)
Δεν τίθεται τίμημα, δεν τίθεται κουβέντα για αγοροπωλησία, ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ πρόκειται να πουλήσει.
Η κουβέντα πριν λίγα χρόνια είχε και τίμημα στο τραπέζι, αλλά δεν υπάρχει νόημα για περαιτέρω ανάλυση για το συγκεκριμένο θέμα, ΔΕΝ πουλάει ο Σαββίδης. Και ούτε πρόκειται να πουλήσει με τα τωρινά δεδομένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”