Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
gervasio artigas

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από gervasio artigas »

mi8rio έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 16:52 Δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλε.
Μιλάω για τους εγωισμούς και την στενομυαλιά αρκετών που τους λούζει και δεν μπορούν με καθαρό μυαλό να δούν αυτά που γίνονται.
Λες και κάποιοι φοβούνται ότι αυτά που θα έρθουν στο μπασκετ θα επισκιάσουν το ποδοσφαιρό και αυτό κατά έναν ανεξήγητο λόγο τους..."προβληματίζει"...
Αφουγκράζομαι τί συμβαίνει.
Για αυτό έγραψα ότι πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Το όνομα του ΠΑΟΚ θα αποκατασταθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Και πάλι το μπάσκετ θα είναι αυτό που θα κρατήσει πιο ψηλά από κάθε άλλον το λάβαρο της ομάδα μας στο διεθνές στερέωμα.
"Μιλάω για τους εγωισμούς και την στενομυαλιά αρκετών που τους λούζει και δεν μπορούν με καθαρό μυαλό να δούν αυτά που γίνονται"
Θα ήταν ευχής έργο να προσδιορίσεις "αυτά" που γίνονται και επίσης το "καθαρό" μυαλό ποιό είναι καθώς και ποιό είναι το "ακάθαρτο"
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αν καθαρίσει ο ΑΣ, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο Μυστακίδης βγάζει πραγματικό ενδιαφέρον, νομίζω.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Επειδή στην μπάλα η χρονιά θα είναι τέρμα αδιάφορη , αν φτιάξει ομάδα ο Μυστακίδης βλέπω να γίνετε χαμός στο παλατάκι .
Patron

Δημοσίευση από Patron »

That's the plan I suppose
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Δεν ξέρω τι εικόνα να προσμένω και τι προσδοκίες να έχω.
Έχω ξεσυνηθίσει πολύ εδώ και πάρα πολύ καιρό...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Μπανε μου έρχονται οι χαρές. Κι εγώ ακόμα δεν το πιστεύω καλά καλά, όμως ναι το ποτάμι κυλάει και δε γυρίζει πίσω.

Ναι δεν το βαριέμαι παιδιά, το νήμα του μπασκετ είναι για τους μπασκετικούς ΚΑΙ για τους υπόλοιπους ΠΑΟΚτσηδες

Ήθελα να δει ο συνφοεουμιτης την απάντηση που επιβαρύνει όλους τους άλλους και να τη σβήσω όπως έγραψα, αλλά πετάχτηκε άλλος και την έκανε παράθεση... Τι να πω, σεβασμός στο συνομιλητή.
"" νουθεσία""
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

mi8rio έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 17:50 Χαζά δεν χρειάζεται να γράφουμε?
Ποιος ορίζει τί είναι χαζό και τί όχι?
Ποιος μπορεί να συγκρίνει και να κρίνει τί έχει βαρύτητα και τί όχι?

Όταν για χρόνια πολλά στο ποδόσφαιρο ήμασταν μεταξύ φθοράς και αυθαιρεσίας, ο ΠΑΟΚ κρατούσε τους οπαδούς του και γεννούσε νέους με το μπάσκετ. όποιος δεν τα έζησε μάλλον θα ήταν φρόνιμο να φροντίσει να μάθει.
Το "χαζά" ήταν αστοχία μου πιθανώς να το παρεξήγησα αλλά επειδή έγραψες ότι θα σηκώσει το λάβαρο ψηλά σε διεθνές επίπεδο το μπάσκετ.
Να το κάνω λιανά.
Το μπάσκετ μπορεί να κράτησε οπαδούς αλλά να έκανε κι άλλους χλωμό. Έγινε φυσικά σε πολλές περιπτώσεις αλλά μεμονωμένα.
Σκέψου πόσους "έχασε" επειδή στο ποδόσφαιρο ήμασταν αδιάφοροι την ίδια περίοδο. Ή πόσους κέρδισε ας πούμε η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς.
Τρανταχτό παράδειγμα ο Παναθηναϊκός.
Είτε πάρει 7 είτε 17 Ευρωλίγκες μικρή η διαφορά.
Αν το ποδόσφαιρο του βάζελου συνεχίσει έτσι απλά θα διατηρεί με το ζόρι τους οπαδούς του, ότι κάνουν δηλαδή οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους. Έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός.
Θα τους σώσει το νταηλίκι γήπεδο που τους δίνουν για όλα τα αθλήματα, μιλάμε για σκάνδαλο.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη μεγάλωσε τον ΠΑΟΚ κι άλλο ιδίως στη Β.Ελλάδα που έγινε σχεδόν μονοπώλιο αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.
Καθόλου δεν πείραξε τον ΠΑΟΚ οπαδικά η ανυπαρξία του στο μπάσκετ.
Φαντάσου να γινόταν το αντίθετο!!!
Άλλο παράδειγμα ο αρούλης.
Όταν ήταν μόδα ο Γκάλης, όλη η Ελλάδα δήλωνε Άρης στο μπάσκετ και κάτι άλλο στο ποδόσφαιρο... Εκτός από 'μας φυσικά.
Μόλις τελείωσε αυτός τι έγινε; Αντίο οι δήθεν Αρειανοί, οι θείτσες που δήλωναν σκουλήκια και οι γριές στο Καστελόριζο. Έμειναν πάλι αυτοί οι ανύπαρκτοι λίγοι.
Τι θέλω να πω στη τελική;
Πως ακόμα κι αν ο Τέλης κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα, να μας φέρει το μεγάλο κύπελλο που έπρεπε να το 'χουμε πάρει απ'το '93, ακόμα κι αν ο Ιβάν συνεχίζει να κάνει βλακείες κι αν έρθει περίοδος χωρίς τίτλους στο ποδόσφαιρο ΔΕΝ πρέπει να τη πατήσουμε σαν τους βάζελους.
Η πίεση στο ποδόσφαιρο για επιτυχίες πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα.
Με ρωτάς ποιός μπορεί να κρίνει τι έχει βαρύτητα.
Ε, συγγνώμη βρε φίλε αλλά την ίδια βαρύτητα έχει ένα κύπελλο στο ΟΑΚΑ με ένα κύπελλο στα Αοράκια;
Την ίδια βαρύτητα έχει το Τσάμπιονς λιγκ με την Ευρωλίγκα;
Θα αντάλλαζε ο γαύρος το Κόνφερενς έστω, για μια Ευρωλίγκα ακόμα κι αν δεν την είχε πάρει;
Είναι το ίδιο ένα κύπελλο στο μπάσκετ με ένα στο βόλεϊ;
Ε, δεν είναι πώς να το κάνουμε. Γενικά μιλάμε όχι για την επιθυμία του καθενός.
-billios-

Δημοσίευση από -billios- »

Φίλε fossa νομίζω ότι υποτιμάς το μπάσκετ και την δυναμική του και σε ένα βαθμό σε καταλαβαίνω γιατί 25 χρόνια να παλεύεις να σωθείς αγωνιστικά και οικονομικά είναι πάρα πολλά
Να σου θυμίσω όμως ότι πέρυσι η προοπτική και μόνο ενός ευρωπαϊκού τίτλου στην ΤΕΤΑΡΤΗ διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ οδήγησε 200.000 άτομα στην ουρά για ένα εισιτήριο στο ματς με την Μπιλμπάο
Για παλαιότερα στα χρυσά τα χρόνια δεν συζητάμε καν το τι γινόταν
Έχουμε χάσει καράβι για να δούμε στην τηλεόραση 2-3 λεπτά παραπάνω από ματς ΠΑΟΚ Άρη
Η Ελλάδα όλη στα 80's και στα 90's με μια μπάλα μπάσκετ στο χέρι ήτανε, ποιο πιθανό το λαχείο ήταν από το να βρεις ελεύθερη μπασκέτα
Υ.γ. μια χαρά τους βλέπω τους Παναθηναϊκούς με τις ευρωλιγκες τους , 9 στους 10 που κυκλοφορούν με μπλουζάκι της ομάδας τους BC γράφει πάνω , ούτε Βαζέχα ούτε Μπορέλι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν έχει νόημα να μπαίνουν τα αθλήματα και τα τμήματα σε αντιδιαστολή. Δεν έχει κανένας συμβόλαιο με την επιτυχία οπότε ας χαρούμε τις καλές μέρες του κάθε αθλήματος και ας στηρίξουμε και ας κάνουμε υπομονή στα δύσκολα.

Ο φίλος το περιέγραψε πολύ σωστά παραπάνω σε ότι αφορά το μπάσκετ
bane1980 έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:56 Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Δεν ξέρω τι εικόνα να προσμένω και τι προσδοκίες να έχω.
Έχω ξεσυνηθίσει πολύ εδώ και πάρα πολύ καιρό...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”