65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

gpap5

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από gpap5 »

Rexaris έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 05:50 Υπερβολές αυτά, ηρεμήστε και οι δύο, και κόψτε τους χαρακτηρισμούς (σε σένα πάει αυτό renegade), έληξε το θέμα. Είπαμε, λίγο προσοχή σε μερικά προσωπικά θέματα των παικτών κατά την κρίση σας και πάμε παρακάτω.
εγώ θα πρότεινα, εφόσον θέλεις να λήξει το θέμα, ως διαχειριστής που είσαι, να μας εξηγήσεις αν το σχόλιό μου έχει οτιδήποτε μεμπτό που μπορεί να επιφέρει προβλήματα νομικά στο paokmania ή σε κάποιο μέλος, ώστε και να το σβήσω, και να ζητήσω και συγγνώμη.

Προσωπική μου άποψη είναι πως ποδοσφαιριστής που για θρησκευτικο-κοινωνικούς λόγους, αρνείται να ακολουθήσει θεραπείες που προτείνει η Επιστήμη, δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι στόχος επαγγελματικών ομάδων υψηλού επιπέδου, οι οποίες αναζητούν πρωτίστως Αθλητές, και μετά ποδοσφαιριστές.

Αν το παραπάνω, είναι μηνύσιμο, παρακαλώ διορθώστε με.
Αν δεν είναι μηνύσιμο, παρακαλώ να μου το ξεκαθαρίσεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Rexaris έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 05:50 Υπερβολές αυτά, ηρεμήστε και οι δύο, και κόψτε τους χαρακτηρισμούς (σε σένα πάει αυτό renegade), έληξε το θέμα. Είπαμε, λίγο προσοχή σε μερικά προσωπικά θέματα των παικτών κατά την κρίση σας και πάμε παρακάτω.
Σόρρυ αλλά τι λες?
Ποια προσοχή σε μερικά προσωπικά θέματα?
Από πότε μπορεί ο καθένας να γράφει ότι για δήθεν θρησκευτικους λόγους ο παίκτης δεν παίρνει φάρμακευτική αγωγή ?
αυτό είναι σπέκουλα.

Για να καταλάβω και εγώ, το κύριο ζήτημα είναι να μη γράψουμε κάποιον ότι είναι τραχανάς και ας γράφονται στο σάιτ πράγματα όπως για μίζες στην ομάδα ή για ποδοσφαιριστές που δήθεν λόγω θρησκείας δεν παίρνουν φαρμακευτική αγωγή?
Οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 20 Σεπ 2025, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
Ally Samagoal, Aigle_Noir, aivas19
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

κυριοι..........ChatGPT....

μπηκε για τα καλα στον κο.. στην ζωη μας...

πριν ... αναπτύξετε...την γνωμη σας η οποια μεταξύ μας δεν μετραει και καθόλου...καλο ειναι να κάνετε μιαν ερώτηση..........

Δέχονται οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Ιατρική Περίθαλψη;
Δέχεστε Ιατρική Περίθαλψη;

Ναι, δεχόμαστε ιατρική περίθαλψη και αναγνωρίζουμε την αξία της ιατρικής επιστήμης. Φροντίζουμε όσο μπορούμε την υγεία μας αλλά, όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και εμείς μερικές φορές “χρειαζόμαστε γιατρό”. (Λουκάς 5:​31) Μάλιστα, ορισμένοι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι γιατροί​—όπως ήταν και ο Λουκάς, ένας Χριστιανός του πρώτου αιώνα.​—Κολοσσαείς 4:14.

Κάποιες θεραπείες, όμως, συγκρούονται με τις αρχές της Αγίας Γραφής και γι’ αυτό τις απορρίπτουμε. Για παράδειγμα, δεν δεχόμαστε μετάγγιση αίματος επειδή η Αγία Γραφή απαγορεύει να εισάγουμε αίμα στο σώμα μας για να το διατηρήσουμε στη ζωή. (Πράξεις 15:​20) Παρόμοια, καταδικάζει διαγνωστικές ή θεραπευτικές μεθόδους που περιλαμβάνουν την άσκηση πνευματισμού.​—Γαλάτες 5:19-21.

Ωστόσο, οι ιατρικές θεραπείες στην πλειοψηφία τους δεν συγκρούονται με Γραφικές αρχές. Συνεπώς, ο καθένας μπορεί να επιλέξει ποια θεραπεία θα ακολουθήσει. Ενώ κάποιος Μάρτυρας του Ιεχωβά μπορεί να δεχτεί ένα συγκεκριμένο φάρμακο ή μια θεραπεία, κάποιος άλλος μπορεί να τα απορρίψει.​—Γαλάτες 6:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gpap5 έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 07:55
εγώ θα πρότεινα, εφόσον θέλεις να λήξει το θέμα, ως διαχειριστής που είσαι, να μας εξηγήσεις αν το σχόλιό μου έχει οτιδήποτε μεμπτό που μπορεί να επιφέρει προβλήματα νομικά στο paokmania ή σε κάποιο μέλος, ώστε και να το σβήσω, και να ζητήσω και συγγνώμη.

Προσωπική μου άποψη είναι πως ποδοσφαιριστής που για θρησκευτικο-κοινωνικούς λόγους, αρνείται να ακολουθήσει θεραπείες που προτείνει η Επιστήμη, δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι στόχος επαγγελματικών ομάδων υψηλού επιπέδου, οι οποίες αναζητούν πρωτίστως Αθλητές, και μετά ποδοσφαιριστές.

Αν το παραπάνω, είναι μηνύσιμο, παρακαλώ διορθώστε με.
Αν δεν είναι μηνύσιμο, παρακαλώ να μου το ξεκαθαρίσεις.
Μπορείς να μας βάλεις κάποιο λινκ που να δείχνει τον παίκτη να δηλώνει δημόσια οτιδήποτε από αυτά που έγραψες στο σχόλιο σου;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Ally Samagoal, astral
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

δεν μπορώ να βάλω ούτε link που να δείχνει μεγάλο σύλλογο να μην επιλέγει παίχτη που λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων δεν δέχεται θεραπείες που επιτρέπει η Επιστήμη.
Άρα, κάνω λάθος.....
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Προς Θεού, τερματίστε επιτέλους το θέμα της υγείας και της λήψης ή μη φαρμακευτικής αγωγής, με τις όποιες τυχόν θρησκευτικο-κοινωνικές πεποιθήσεις του Ντέλια (αν βέβαια υπάρχουν "διαφορετικές" από τις δικές μας). Από κάθε άποψη είναι ντροπή.
Αναρτήσεις μόνο για την απόδοση του παίκτη και την προσφορά του στην ομάδα να έχουμε.
dev

Δημοσίευση από dev »

2 γκολακια σημερα και χατ τρικ την τεταρτη
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

έχετε δίκαιο. Λάθος μου η αναφορά σε προσωπικές επιλογές.

Δυο ασίστ σήμερα, για να μου βουλώσει το στόμα.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Φίλε, σόρρυ, αλλά αυτά που γράφεις είναι απλά δικές σου υποθέσεις βασισμένα σε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Πάντως, το να γράφει κανείς κακοπροαίρετες μπούρδες και να γλιτώνει τις μηνύσεις λόγω βλακείας το βρίσκω μεγαλοφυές.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Αγαπητοί mods

Η συζήτηση περί συμμετοχής ενός παίκτη σε όποια αναγνωρισμένη θρησκευτική κοινότητα κανονικά είναι απαράδεκτη.
Ανεξιθρησκεία έχουμε
Ας την επιβάλουμε και στο φόρουμ
These users thanked the author elvetos giatros for the post (total 2):
Azrael, Aigle_Noir
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Συμφωνώ απόλυτα και είμαστε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Aigle_Noir
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ναι βασικα στα @@ μας κιολας τι πιστευει και αν πιστευει. Να αφησετε το παιδι στην ησυχια του. ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ; ΝΑΙ. ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ; ΝΑΙ. Στην χειροτερη του μερα ειναι πανω απο τον μεσο ορο των υπολοιπων.

Μαθαμε ολοι να κρινουμε τα οποια πιστευω ή πεποιθησεις των αλλωνων. Δε κοιταμε την καμπουρα μας λεω γω.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όαση σήμερα μαζί με Μειτε. Οι μόνοι που προσπαθούσαν να παίξουν κάθετα και να μην είναι προβλέψιμοι .
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τελικά είχε covid από ότι είπε στις δηλώσεις του στη Νοβα (οπου οι πανηλίθιοι τον ρωτούσαν για τη Στουτγκάρδη ...).
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα λείπει, να μη διαβάζουμε παλι τις ιδιες ανοησίες.
These users thanked the author astral for the post:
aivas19
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”