Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σημαντικό που εμφανίστηκε και ο ίδιος παντως
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σημαντικό που εμφανίστηκε και ο ίδιος παντως
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
george188, keep_paokizein
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Taseos έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 13:09 Μπορείτε να μην αναλύετε τα μισθολογικά σας στο τοπικ της διοίκησης της ΚΑΕ; Εδώ μιλάμε για την διοίκηση την τρέχουσα και την επόμενη. Το όραμα μια ΚΑΕ που αγνοείται 25 χρόνια και που φαίνεται να αλλάζει σελίδα. Το τι θα κάνετε με τον σαββιδη στε φορά και στα σοσιαλ έχει άλλα τοπικ να μας το αναλύσετε. Έχουμε καμία πληροφορία αν προτίθεται η νέα διοίκηση και ο επενδυτής να αλλάξουν το εξωτερικό χρώμα του κλειστού ; Ή ακόμα και και το κέλυφος;
https://www.efsyn.gr/athlitismos/mpaske ... orts-arena

«…. Ο Τέλης Μυστακίδης ξεναγήθηκε στο χώρους του PAOK Sports Arena για περίπου μία ώρα. Ηδη έχει αποφασιστεί η αντικατάσταση της στέγης, η ενεργειακή αναβάθμισή του προκειμένου να πάψει το Παλατάκι να θερμαίνεται και να ψύχεται με χρήση πετρελαίου και ρεύματος και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την αγορά,με βάση το μέγεθος του κτιρίου, το συνολικό κόστος των εργασιών θα φτάσει στα 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ…»
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

aivas19 έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 13:53
KalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:38 και για μας ήταν όνειρο ζωής, και ξαφνικά πάμε να ξυπνήσουμε και να είναι αληθινό ! :|

(και όμως βρέθηκαν οι γκρινιάρηδες να βγάλουν μίρλα και να δηλώσουν έμμεσα και άμεσα ότι δεν τον θέλουν τον επενδυτή. Στοίχιμα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς δεν ήταν μαζί με την ομάδα στα πέτρινα χρόνια...)
Και το στοιχημα εχασες…και νουθετεις τους αλλους λες και σε εβαλε κανεις εκπροσωπο. Δε χρειαζεται ολο αυτο
δε σε καταλαβαίνω φίλε, ειλικρινά. Ούτε τι θες να πεις ούτε τι θες να υποστηρίξεις. (Κανέναν δε νουθετώ). Και δε ξέρω και ποιος είσαι.
Οπότε προσωπικές τοποθετήσεις για το τι λέω , δε σου επιτρέπονται. Κομμένη. Δε θα σου ζητήσουμε την άδεια για το τι θα γράφουμε.
Αν δε σου αρέσουν απάντα με αντεπιχειρήματα και αυτό είναι όλο. Όλοι μπορείτε να έχετε άποψη, κι εγώ μαζί

Σε λίγο θα το σβήσω το offtopic. Δε χρωστάνε τιποτα εδω οι μπασκετικοι να το ανεχονται ολο αυτο
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 15:17
KalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:38 και για μας ήταν όνειρο ζωής, και ξαφνικά πάμε να ξυπνήσουμε και να είναι αληθινό ! :|

(και όμως βρέθηκαν οι γκρινιάρηδες να βγάλουν μίρλα και να δηλώσουν έμμεσα και άμεσα ότι δεν τον θέλουν τον επενδυτή. Στοίχιμα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς δεν ήταν μαζί με την ομάδα στα πέτρινα χρόνια...)
Και το στοιχημα εχασες…και νουθετεις τους αλλους λες και σε εβαλε κανεις εκπροσωπο. Δε χρειαζεται ολο αυτο
δε σε καταλαβαίνω φίλε, ειλικρινά. Ούτε τι θες να πεις ούτε τι θες να υποστηρίξεις. (Κανέναν δε νουθετώ). Και δε ξέρω και ποιος είσαι.
Οπότε προσωπικές τοποθετήσεις για το τι λέω , δε σου επιτρέπονται. Κομμένη. Δε θα σου ζητήσουμε την άδεια για το τι θα γράφουμε.
Αν δε σου αρέσουν απάντα με αντεπιχειρήματα και αυτό είναι όλο. Όλοι μπορείτε να έχετε άποψη, κι εγώ μαζί

Σε λίγο θα το σβήσω το offtopic. Δε χρωστάνε τιποτα εδω οι μπασκετικοι να το ανεχονται ολο αυτο
Ρε φιλε δεν βαρεθηκες με αυτο το μπασκετικοι αληθεια..
Οσο για το υπολοιπο ποστ παρουσιαζεις σαν δεδομενα πραγματα που ειναι προσωπικη σου αποψη για να μην πω φαντασια..
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

fossa έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 12:58
gervasio artigas έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 08:39
fossa έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:26 @gervasio artigas
Φτάνει ρε μεγάλε με την ειρωνία.
Δηλαδή τι θες να σου απαντήσει κάποιος ότι και ο Τέλης δεν θα φέρνει κάθε χρόνο 5 δανεικούς απ'το πανέρι στο μπάσκετ;
Ή δεν θα βρίσκει πεντάρι όλο το καλοκαίρι και θα ψάχνει Σεπτέμβρη και θα κάνει παζάρια για 100 χιλιάρικα;
Και αυτά που γράφετε περί παρουσίας είναι για γέλια.
Θα είναι ας πούμε ο Τέλης μεγαλομέτοχος, δεν θα έχει πατήσει 5 χρόνια, θα βρίσκεται στη Χαλκιδική, ο ΠΑΟΚ θα παίζει Παλατάκι και δεν θα έρθει;
Θα την ακούσει.
Θα είναι μέτρια η ομάδα και θα έχει παρόμοιο ρόστερ με σήμερα;
Θα την ακούσει.
Δεν θα είμαστε Mystakidis BC. ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Κατ' αρχας δεν μιλησα σε σενα
Επειδη ομως το παιζεις ΑΣιστας , αν δεν εισαι κιολας ,το να ισχυριζεσαι οτι:
ο ΙΒΑΝ δεν πατησε στην ΤΟΥΜΠΑ ενω ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ξερεις οτι ειχε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εισοδου στην ΤΟΥΜΠΑ για τρια χρονια, ενω εκκρεμουσε και το ποινικο που θα μπορουσε να επιβαλλει νέα απαγορευση
ο ΙΒΑΝ ήταν "εξαφανισμενος" , ενω λογω της τιμωρίας "εξαφανισθηκε" ακομη και στο θριαμβευτικο 5-0 επι του λεβαδειακου
για "μετρια ροστερ" οταν ο ΠΑΟΚ εχει απο τα υψηλοτερα μπατζετ στην ευρωπη στις ομαδες μεταξυ 25-50 θεσεως (να μην αναφερω ονοματα)
γινονται "παζαρια" στις μεταγραφες ενω εχει φερει ΖΑΦΕΙΡΗ και ανανενωσε ΝΤΕΛΙΑ
και παρ' όλα "αυτά τα ασχημα" " ο ΠΑΟΚ πήρε πρωταθλημα , εχει παιξει τελικους κυπελλου και εχει κανει 2 πορειες στην ΕΥΡΩΠΗ εκ των οποίων η πρώτη φανέρωσε την αξία του "μιλκο-καπ" στους ΠΟΚιστανούς ,
και τα συγκρίνεις με κάποιον με τον οποίο δεν ξέρουμε αν ζη και ΘΑ "φερει παικταραδες" και ΘΑ παρει πρωταθληματα, και τον οποιο αβανταρει ΜΟΝΟ ο ΑΣ , τοτε αγαπητε , δεν εισαι Mystakidis BC αλλά η ο κυρ-Αλκης η ο Κυρ-Θανασης η καποιος φιλος τους
Και τι έγινε που δεν ήταν για μένα;
Σε κάθε ποστάρισμα ειρωνεύεσαι.
Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είμαστε ΑΣίστες, νέος όρος.
Όταν εμείς πολεμούσαμε τον Κατσαρή, ο πολύς λαός μας ειρωνευόταν και ήρθες να μας πεις εσύ για τον Κατσαρή το 2025 !!!
Το ματς-στέψη με τον Λεβαδειακό ήταν το 2019 όταν έτρεχε η τιμωρία των τριών χρόνων. Φυσικά ήταν στη φιέστα.
Φυσικά και είχαμε μέτρια ρόστερ.
Μπορείς πολύ εύκολα να δεις τα ρόστερ του 2014/15 (που ήταν και νέος στον ΠΑΟΚ) μέχρι το '17.
Τα μετριότατα ρόστερ 2020-23 τα ξέχασες.
Τις καθυστερημένες μεταγραφές (δανεικοί δηλαδή οι περισσότεροι) τις ξέχασες, όπως και φέτος.
Και μου βάζεις τον Ντέλια (που τον έστειλε και αυτόν) και τον Ζαφείρη που ΘΑ τον δούμε και ΘΑ τον κρίνουμε.
Και σου γράφω πως μη στεναχωριέσαι.
Αν ο Μυστακίδης μας έχει μια ομάδα απλά καλή, αν χάνει ένα πεντάρι επειδή διαπραγματεύεται 6 μήνες 200 χιλιάρικα και τον παίρνει μετά πάλι φυσικά και θα τ'ακούσει.
Οκ καταλάβαμε
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Το τμήμα που δόξασε τον σύλλογο σε όλη την Ευρώπη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες διεθνώς, επιστρέφει και είναι γεγονός.
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ενσαρκώνει τις ελπίδες μας να ζήσουμε ξανά τίς μεγάλες ένδοξες στιγμές.
Η χαρά μας είναι ανείπωτη και τεράστια .
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κάποτε έτρεχα (μάλλον , καλύτερα, εκεί έγινα ΠΑΟΚ) να δω Μάνθο Κατσούλη, Τσεκο, Πιτ κλπ κλπ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω χρόνια στο γήπεδο.

Μπορώ να σχολιάσω για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ή δε θεωρουμαι μπασκετικός, οπότε πρέπει να προσέχω πώς μιλάω;

Βέβαια λείπω από Βόρεια Ελλάδα από το 2001..

Μια εικόνα μόνο... 4 ώρες και βάλε πριν την πρώτη έλευση του Φασούλα στο Παλέ με τα κόκκινα, χιλιάδες στις "σκάλες" έξω από το Παλέ.... 13 πόντοι στο κεφάλι αν θυμάμαι καλά και μετά... Τα παπούτσια χωρίς κάλτσες... Α ρε Μπακογιάννη... Στο Παλέ έφυγαν μπαταρίες θυμάμαι.. στο Ειρήνης και Φιλίας είχε πάει ο αδερφός μου και έλεγε για τα σιφώνια που ξηλώθηκαν από τις τουαλέτες κι έγιναν ιπτάμενα...

Πηγαίναμε τότε 4 ώρες πριν και περιμέναμε...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Έχω χάσει μπροστά στα μάτια μου από το Περιστέρι το 1993 (Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 84-75 με σχεδόν ένα λεπτό για το φινάλε)με ανατροπή από 9 πόντους σε 30 δευτερόλεπτα από τον Μυλωνά. Έχω χάσει μπροστά στα μάτια μου Κύπελλο Ελλάδας από τον Πανιώνιο στο Σεφ, ενώ ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες είχε στεφθεί Κυπελλούχος Ευρώπης. 'Εχω πανηγυρίσει επίσης στο Σεφ το 1992 μέσα στο παρκέ Πρωτάθλημα Ελλάδος.
Δικαιούμαι να μιλάω για ιστορικές μέρες αυτές που διανύουμε στο τμήμα ?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

mi8rio έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 16:44 Έχω χάσει μπροστά στα μάτια μου από το Περιστέρι το 1993 (Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 84-75 με σχεδόν ένα λεπτό για το φινάλε)με ανατροπή από 9 πόντους σε 30 δευτερόλεπτα από τον Μυλωνά. Έχω χάσει μπροστά στα μάτια μου Κύπελλο Ελλάδας από τον Πανιώνιο στο Σεφ, ενώ ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες είχε στεφθεί Κυπελλούχος Ευρώπης. 'Εχω πανηγυρίσει επίσης στο Σεφ το 1992 μέσα στο παρκέ Πρωτάθλημα Ελλάδος.
Δικαιούμαι να μιλάω για ιστορικές μέρες αυτές που διανύουμε στο τμήμα ?
Μπορεί να έγραψα μετά από εσένα, αλλά δεν είχα δει καν το μήνυμά σου αγαπητέ, αν αναφέρεσαι σε εμένα. Και φυσικά το ιστορικές μέρες που λες, δεν τον αμφισβητώ.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλε.
Μιλάω για τους εγωισμούς και την στενομυαλιά αρκετών που τους λούζει και δεν μπορούν με καθαρό μυαλό να δούν αυτά που γίνονται.
Λες και κάποιοι φοβούνται ότι αυτά που θα έρθουν στο μπασκετ θα επισκιάσουν το ποδοσφαιρό και αυτό κατά έναν ανεξήγητο λόγο τους..."προβληματίζει"...
Αφουγκράζομαι τί συμβαίνει.
Για αυτό έγραψα ότι πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Το όνομα του ΠΑΟΚ θα αποκατασταθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Και πάλι το μπάσκετ θα είναι αυτό που θα κρατήσει πιο ψηλά από κάθε άλλον το λάβαρο της ομάδα μας στο διεθνές στερέωμα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 15:17

“ και όμως βρέθηκαν οι γκρινιάρηδες να βγάλουν μίρλα και να δηλώσουν έμμεσα και άμεσα ότι δεν τον θέλουν τον επενδυτή” νουθεσια, μην γκρινιαζετε, να πανηγυριζετε

« Στοίχιμα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς δεν ήταν μαζί με την ομάδα στα πέτρινα χρόνια»

Εχασες το στοιχημα. Τι δεν καταλαβες;

“Οπότε προσωπικές τοποθετήσεις για το τι λέω , δε σου επιτρέπονται. Κομμένη. Δε θα σου ζητήσουμε την άδεια για το τι θα γράφουμε.” Νουθεσια παλι. Γραψε οτι θες και εγω θα γράφω και θα απανταω σε οποιον θελω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

mi8rio έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 16:52 Δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλε.
Μιλάω για τους εγωισμούς και την στενομυαλιά αρκετών που τους λούζει και δεν μπορούν με καθαρό μυαλό να δούν αυτά που γίνονται.
Λες και κάποιοι φοβούνται ότι αυτά που θα έρθουν στο μπασκετ θα επισκιάσουν το ποδοσφαιρό και αυτό κατά έναν ανεξήγητο λόγο τους..."προβληματίζει"...
Αφουγκράζομαι τί συμβαίνει.
Για αυτό έγραψα ότι πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Το όνομα του ΠΑΟΚ θα αποκατασταθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Και πάλι το μπάσκετ θα είναι αυτό που θα κρατήσει πιο ψηλά από κάθε άλλον το λάβαρο της ομάδα μας στο διεθνές στερέωμα.
Κανεις δε φοβαται οτι αυτά που θα έρθουν στο μπασκετ θα επισκιάσουν το ποδοσφαιρο και αυτο εχει γραφτει επανηλειμμένα
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν χρειάζεται να γράφουμε τέτοια χαζά, ποιός θα κρατήσει το λάβαρο ψηλά.
Δεν συγκρίνεται το να πάρεις ευρωπαϊκό κύπελλο στο μπάσκετ με το ποδόσφαιρο.
Δεν συγκρίνεται να πάρεις πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο με το μπάσκετ.
Οι τίτλοι στο ποδόσφαιρο σε κάνουν πραγματικά μεγάλη ομάδα, κερδίζεις οπαδούς κλπ.
Το μπάσκετ μπορεί να σε διατηρήσει σε μια περίοδο πχ κακή στο ποδόσφαιρο, βγάζεις γούστα οπαδικά, εκδρομές κλπ. και φυσικά έχει τη δική του ιστορία.
Στο μπάσκετ πρέπει να στοχεύεις σε ευρωπαϊκά κύπελλα, οι εγχώριοι τίτλοι είναι για το παλμαρέ που φυσικά τους θέλουμε και πολλές φορές οι εμπειρίες στο PAOK sports arena είναι καλύτερες ακόμα και απ'τη Τούμπα.
Στο μπάσκετ μπορείς να ονειρεύεσαι ότι θα γίνεις πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου (διηπειρωτικό fiba) στο ποδόσφαιρο όχι.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Χαζά δεν χρειάζεται να γράφουμε?
Ποιος ορίζει τί είναι χαζό και τί όχι?
Ποιος μπορεί να συγκρίνει και να κρίνει τί έχει βαρύτητα και τί όχι?

Όταν για χρόνια πολλά στο ποδόσφαιρο ήμασταν μεταξύ φθοράς και αυθαιρεσίας, ο ΠΑΟΚ κρατούσε τους οπαδούς του και γεννούσε νέους με το μπάσκετ. όποιος δεν τα έζησε μάλλον θα ήταν φρόνιμο να φροντίσει να μάθει.
These users thanked the author mi8rio for the post:
AspromavriDrama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”