Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

και για μας ήταν όνειρο ζωής, και ξαφνικά πάμε να ξυπνήσουμε και να είναι αληθινό ! :|

(και όμως βρέθηκαν οι γκρινιάρηδες να βγάλουν μίρλα και να δηλώσουν έμμεσα και άμεσα ότι δεν τον θέλουν τον επενδυτή. Στοίχιμα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς δεν ήταν μαζί με την ομάδα στα πέτρινα χρόνια...)
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
DamoN
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

fossa έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:26 @gervasio artigas
Φτάνει ρε μεγάλε με την ειρωνία.
Δηλαδή τι θες να σου απαντήσει κάποιος ότι και ο Τέλης δεν θα φέρνει κάθε χρόνο 5 δανεικούς απ'το πανέρι στο μπάσκετ;
Ή δεν θα βρίσκει πεντάρι όλο το καλοκαίρι και θα ψάχνει Σεπτέμβρη και θα κάνει παζάρια για 100 χιλιάρικα;
Και αυτά που γράφετε περί παρουσίας είναι για γέλια.
Θα είναι ας πούμε ο Τέλης μεγαλομέτοχος, δεν θα έχει πατήσει 5 χρόνια, θα βρίσκεται στη Χαλκιδική, ο ΠΑΟΚ θα παίζει Παλατάκι και δεν θα έρθει;
Θα την ακούσει.
Θα είναι μέτρια η ομάδα και θα έχει παρόμοιο ρόστερ με σήμερα;
Θα την ακούσει.
Δεν θα είμαστε Mystakidis BC. ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Οι 5 δανεικοί από το πανέρι φέτος στην μπάλα ποιοι είναι δηλαδή; Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι ο πρόεδρος προσωπικά ασχολείται με την μεταγραφή οποιουδήποτε παίκτη που ούτε μπαμ θα προκαλέσει αλλά και αριθμητικά είναι πολυτέλεια. Ο Τελης λοιπόν θέλει να πάρει την ομάδα και δεν έχει καν μιλήσει στον κόσμο, δεν έχει κάνει καν κάποια σκασια Σαλονικη έστω για να δείξει δραστήριος. Το μόνο που έκανε είναι να φερθεί ύπουλα στον άνθρωπο που θα θεωρείται για πάντα ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Δηλαδή το ρόστερ το σημερινό είναι παρόμοιο με το ρόστερ εποχών σαρδελων και τα ακούει ο Σαββιδης; Να έχετε ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.
These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

WestBlock4 έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 21:11 Εγω παντως επιμένω οτι προεδρος θα μείνει ο Χατζόπουλος. Πείτε το επιθυμία αλλα εχω την αίσθηση οτι αυτο θα γινει
κι εγώ αυτό πιστεύω και ελπίζω
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάλι δεν δίνω καμία πιθανότητα να συμβεί.
Θεωρώ τον χατζοπουλο έξυπνο άνθρωπο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Βεζυρτζης 80 χρονών θα έχει όρεξη να ασχοληθεί σαν πρόεδρος;

Δύσκολα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:38 και για μας ήταν όνειρο ζωής, και ξαφνικά πάμε να ξυπνήσουμε και να είναι αληθινό ! :|

(και όμως βρέθηκαν οι γκρινιάρηδες να βγάλουν μίρλα και να δηλώσουν έμμεσα και άμεσα ότι δεν τον θέλουν τον επενδυτή. Στοίχιμα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς δεν ήταν μαζί με την ομάδα στα πέτρινα χρόνια...)
Ρε συ Γιάννη τελικά στα πέτρινα χρόνια εσύ ήσουν ; Γιατί δεν το έχω διαβάσει καμιά 68 φορές
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Metagrafakias έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:32 Η καλυτερη επιλογη ο Βεζυρτζης!!!Δεν υπαρχει μεγαλυτερος γνωστης μπασκετ να κατεχει και απο διοικηση!!!
Καλες επιλογες ο Ρεντζιας και το ΠΑΟΚτσακι ο Γιαννουλης!!
Οποιος βγαζει ειρωνια και γκρινια για τις εξελιξεις που ερχονται γελοιοπειται μονος του!!
Χαρειτε ρε την πιθανη γιγαντωση του μπασκετ του ΠΑΟΚ!!!
ο 3ος πιο πλουσιος Ελληνας αναλαμβανει,για αλλους ειναι ονειρο ζωης και εμεις τον εχουμε στα ποδια μας!!!
Eντάξει δεν τον λες και γνώστη του μπάσκετ αν είναι δυνατόν.
Ούτε τότε δεν ήταν καλά καλά, ποδοσφαιράνθρωπος ήταν μια ζωή, λογικό, έγιναν οι μανούρες με Παντελάκη και ΑΣ και βγήκε μπροστά στο μπάσκετ. Πάνω στη καύλα του να ρίξει το κατεστημένο του ξανθού έκανε λάθη αλλά δεν είχε και επιλογές τότε.
Τώρα τι να σου πει για το μπάσκετ του 2020 ο Βεζυρτζής;
Να είναι ίσως τιμητικά (που επειδή είναι άρχοντας δεν ξέρω αν το δεχόταν κιόλας);
Ρόλο θα μπορούσε να έχει και ο Σούλης ίσως. Όχι σαν προπονητής φυσικά.
Ο Μπουντούρης στις ακαδημίες λέω τώρα δεν ξέρω αλλά αυτά που γράφει ενώ είναι στον Βόλο δεν θα τα γραφε ούτε ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής.
Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ των 90's έφτιαξε καριέρες, είχε τεχνογνωσία, νοοτροπία.
Φλεβαράκης, Ιτούδης, Σφαιρόπουλος σε μας μεγάλωσαν.
Ακόμα και ο Σκάιλς προπονητής σε μας ξεκίνησε.
Έφηβοι Ρεντζιάς, Γιαννούλης, Στογιάκοβιτς, Μπουντούρης, νέοι Μπαλογιάννης, Μαματζιόλας, Νικολαΐδης και θα ξεχνάω κι άλλους. Όχι ότι σημαίνει πως θα πετύχουν τώρα από κάποιο πόστο αλλά σίγουρα μπορείς να το ψάξεις αυτό και τουλάχιστον 2-3 που θα πονάνε την ομάδα να είναι μέσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”