65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εκτός των άλλων, θεραπεία της γρίπης δεν υπάρχει. Τα συμπτώματα ουσιαστικά καταπολεμάς με φαρμακευτική αγωγή.
Σαν να λέμε πάρε ένα ντεπόν να πέσει 5-6 ώρες ο πυρετός και πάνε για προπόνηση να τους κολλήσεις όλους.
Σαν να λέμε πάρε ένα ντεπόν να πέσει 5-6 ώρες ο πυρετός και πάνε για προπόνηση να τους κολλήσεις όλους.
Δεν γινεται να γραφονται αυταgpap5 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 05:13 και εμείς συζητάμε, αν θα φύγει με μικρό ποσό στο εξωτερικό ή αν αξίζει να ζητήσουμε περισσότερα.
Ποιος σοβαρός σύλλογος, θα επενδύσει σε αθλητή που λόγω θρησκείας, αρνείται να πάρει θεραπευτική αγωγή;
Ποιος θα σπαταλήσει πολλά χρήματα, για αθλητή που αν κολλήσει γρίπη, θα κάθεται σπίτι έως να βαρεθεί η γρίπη και φύγει μονάχη της;;
Ξεπερασμένες αντιλήψεις για τον σύγχρονο Άνθρωπο, δεν με ενοχλεί έως το σημείο που αυτές επηρεάζουν την συμπεριφορά σου απέναντι στο κοινωνικό ή επαγγελματικό σύνολο που ανήκεις.
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει εύκολα ιούς. Απαράδεκτα εύκολα για την ηλικία του και για το ότι είναι αθλητής.
Το απαραδεκτα δεν μπορεις να το πεις. Απο ποιον απαραδεκτα; Απο εσενα; Τι σχεση εχει το οτι ειναι αθλητης; Αρρωσταίνουν λιγότερο; Συγχαρητηρια που αναλυετε θεματα υγειας (οχι τραυματισμος) και θρησκειας σε ενα οπαδικο φορουμΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:51 Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει εύκολα ιούς. Απαράδεκτα εύκολα για την ηλικία του και για το ότι είναι αθλητής.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- dragon, Aigle_Noir
Δηλαδή έχει επιλογή να μην κολλήσει τον ιο και αυτός ο "απαράδεκτος" πάει και τον κολλάει?
Δεν καταλαβαίνω.
Δεν καταλαβαίνω.
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- dragon, Aigle_Noir
Φτάνει πια με την σπέκουλα. Η γρίπη, όπως και κάθε ιογενής συνδρομή κάνει τον κύκλο της και αποδράμει. Δεν υπάρχει ειδική θεραπευτική αγωγή πέραν κάποιων φαρμάκων σε περιόδους έξαρσης και ανάλογα με τον τύπο του ιού π.χ. Tamiflu και η αντιμετώπιση είναι αυτή των συμπτωμάτων, π.χ. αντιπυρετικά όταν η θερμοκρασία σώματος ξεπεράσει τους 38 βαθμούς.
Αν δεν έχει ισχυρό ανοσοποιητικό και κολλάει ιώσεις πιο εύκολα από ότι τα πιτσιρίκια στον παιδικό σταθμό υπάρχουν τρόποι να το ενισχύσει και είναι διατροφικοί και όχι απαραίτητα φαρμακευτικοί. Είναι αμαρτία να γίνεται σπέκουλα σε βάρος ενός παίκτη μας περί θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων (και αν αυτές υφίστανται). Ιατρική ομάδα και πολύ καλή υπάρχει στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι υπεύθυνη στο να δώσει κατευθύνσεις.
Αν δεν έχει ισχυρό ανοσοποιητικό και κολλάει ιώσεις πιο εύκολα από ότι τα πιτσιρίκια στον παιδικό σταθμό υπάρχουν τρόποι να το ενισχύσει και είναι διατροφικοί και όχι απαραίτητα φαρμακευτικοί. Είναι αμαρτία να γίνεται σπέκουλα σε βάρος ενός παίκτη μας περί θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων (και αν αυτές υφίστανται). Ιατρική ομάδα και πολύ καλή υπάρχει στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι υπεύθυνη στο να δώσει κατευθύνσεις.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 7):
- astral, aivas19, Montrealiotis, black death, keep_paokizein, Aigle_Noir, grg80
- Maurice_Escargot
Άντε ας πω κι εγώ το κομμάτι μου. Γιατρός μου είναι ένας απο τους ιατρούς της ομάδας. Χθες μου είπε υπεύθυνα ότι ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.
Ήθελα να το καταθέσω.
Ήθελα να το καταθέσω.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
- Montrealiotis, aivas19, Panx Romana, Dimpatra
Σιγα μην ξερει ο γιατρος....
Τοσοι ειδικοι εδω μεσα ξερουν καλυτερα.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 6):
- Maurice_Escargot, Kabamaru11, scarsick, Maklaz, Montrealiotis, Dimpatra
Μπράβο ρε γιατρέ. Πάντα χρειάζεται η γνώμη των ειδικών να μας ευθυγραμμιζει το μυαλό.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:21 Φτάνει πια με την σπέκουλα. Η γρίπη, όπως και κάθε ιογενής συνδρομή κάνει τον κύκλο της και αποδράμει. Δεν υπάρχει ειδική θεραπευτική αγωγή πέραν κάποιων φαρμάκων σε περιόδους έξαρσης και ανάλογα με τον τύπο του ιού π.χ. Tamiflu και η αντιμετώπιση είναι αυτή των συμπτωμάτων, π.χ. αντιπυρετικά όταν η θερμοκρασία σώματος ξεπεράσει τους 38 βαθμούς.
Να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία.
Ο Ντελιας αντιμετωπίζει ιώσεις συνήθως όταν πηγαίνει εθνική. Παίζει καποιο ρόλο η αλλαγή του γκρουπ ανθρώπων με τους οποίους συχρωτιζεται;
Δλδ ολον τον καιρό κάνει προπονήσεις με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και μια φορά το δίμηνο αυτό αλλάζει όταν πάει στην εθνική.
Παίζει κάποιο ρόλο ή είναι συμπτωση; Ως τώρα έχει συμβεί 3 φορές αυτό με την εθνική.
Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες φίλε marsantos, αλλά δεν ισχύει τέτοιο πράγμα.
@Γερασίμου Ευχαριστώ πολύ.
Μου είχε κάνει εντύπωση η σύμπτωση για αυτό ρώτησα.
Μου είχε κάνει εντύπωση η σύμπτωση για αυτό ρώτησα.
- ΑποστόληςΑ
Ο αθλητής έχει πιο δυνατό ανοσιοποιητικό σύστημα. Εγώ στην ηλικία του πάντως δεν αρρώσταινα ποτέ, χωρίς να είμαι αθλητής.aivas19 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:57Το απαραδεκτα δεν μπορεις να το πεις. Απο ποιον απαραδεκτα; Απο εσενα; Τι σχεση εχει το οτι ειναι αθλητης; Αρρωσταίνουν λιγότερο; Συγχαρητηρια που αναλυετε θεματα υγειας (οχι τραυματισμος) και θρησκειας σε ενα οπαδικο φορουμΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:51 Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει εύκολα ιούς. Απαράδεκτα εύκολα για την ηλικία του και για το ότι είναι αθλητής.
Τέλειο επιχείρημα, άρα αυτός που είναι και αθλητής θα πρέπει να αυτογιατρεύεται!!!!!11!1!ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 17:50 Εγώ στην ηλικία του πάντως δεν αρρώσταινα ποτέ, χωρίς να είμαι αθλητής.
Μετά από σειρά μειωτικών-χλευαστικών ποστς εδώ μέσα για τον Ντέλια (που σε γνωστό φόρουμ του ποκ τον γράφουν "Ιεχωβά" όπως γράφουν εμάς Βούλγαρους) και παραλληλισμούς με παιδάκια δημοτικού αγιασμούς ρονάλ και να πάρει βιταμίνη c για το ανοσοποιητικό, είχε ποστάρει ένας mod ότι "ξέρουν" ότι ισχύουν όσα γράφονται.Cylon-4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:18 Σιγα μην ξερει ο γιατρος....
Οπότε, προφανώς κάποιος από τους 2 λέει ψέματα, ναι;
- These users thanked the author scarsick for the post (total 2):
- Aigle_Noir, aivas19
Δεν πα ναναι και ινδουιστής? Πραγματικά ποιος χέστηκε ?
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Montrealiotis