Απαραιτητος
2. Mohamed Mady Camara
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Από το 2020 μαλώνω εδώ μέσα για τον συγκεκριμένο, τότε που ήταν το υγρό όνειρο της πλειοψηφίας των ΠΑΟΚτσιδων
Ίσως σε σχηματισμούς με 3 χαφ όπως καθαρό 433 ή ακομα 352 να είχε χώρο.
Η με άλλον προπονητή .
Ο Μάρτινς τον είχε, πετυχημένα κατά τη γνώμη μου, τοποθετήσει πίσω από τον φορ. Αλλά με φορ τον Ελαραμπι και με μια ομάδα που έβγαζε μεγάλες εντάσεις μεσοεπιθετικα.
Νομίζω με Λουτσεσκου και το στυλ που παίζουμε, φέτος θα βρει πολύ λόγο χωρο
Η με άλλον προπονητή .
Ο Μάρτινς τον είχε, πετυχημένα κατά τη γνώμη μου, τοποθετήσει πίσω από τον φορ. Αλλά με φορ τον Ελαραμπι και με μια ομάδα που έβγαζε μεγάλες εντάσεις μεσοεπιθετικα.
Νομίζω με Λουτσεσκου και το στυλ που παίζουμε, φέτος θα βρει πολύ λόγο χωρο
Να τον βάλει τρίτο χαφ στα ζόρικα ευρωπαϊκά, στα ντέρμπι κλπ
Ανετος θα είσαι
Στα υπόλοιπα ματς είναι για να μπαίνει στο 70 να βάζει σωτήρια γκολ γιατί πλασαρίζεται πολύ καλά από πίσω ζώνη
Σε τακτική φάση των αγώνων είναι μβπ των αντιπάλων, χαώνει εντελώς το κέντρο ματς το οποίο γίνεται αυτομάτως και κυριολεκτικά αεροδρόμιο, όποιος θέλει περνάει
Ανετος θα είσαι
Στα υπόλοιπα ματς είναι για να μπαίνει στο 70 να βάζει σωτήρια γκολ γιατί πλασαρίζεται πολύ καλά από πίσω ζώνη
Σε τακτική φάση των αγώνων είναι μβπ των αντιπάλων, χαώνει εντελώς το κέντρο ματς το οποίο γίνεται αυτομάτως και κυριολεκτικά αεροδρόμιο, όποιος θέλει περνάει
Οφτοπικ αλλά ο Ζαφειρης θα είναι συμαντικο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου με συμβόλαιο χρονικά μεγαλύτερο του προπονητή, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Κάμαρα όπου υπήρχε η σκέψη για δίδυμο με Μειτε το οποιο ακόμα δεν έχει καρποφορήσει.