ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Άμεση ανασύνταξη
Στους επόμενους αγώνες θα φανεί αν το ροστερ έχει την απαραίτητη ψυχοσύνθεση για να πάει μακριά
Από την ενδεκάδα επίσης θα φανεί (για μένα) και ποιοι θα την ακούσουν από Λουτσέσκου για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα στη Λιβαδειά
Στους επόμενους αγώνες θα φανεί αν το ροστερ έχει την απαραίτητη ψυχοσύνθεση για να πάει μακριά
Από την ενδεκάδα επίσης θα φανεί (για μένα) και ποιοι θα την ακούσουν από Λουτσέσκου για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα στη Λιβαδειά
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Παρα την χθεσινη γκελα ειμαστε αρρωστοι
και θα κατεβουμε απο το εξωτερικο μετα απο πολλα χρονια να κανουμε προσκυνηνουμε στο Ναο.
Φυσικα αυτη η μαλ*κια το Gov wallet δεν λειτουργει για εμας τους 'ξενους' χωρις ΑΜΚΑ και βγαζει "error validating citizen ID"... Οποτε φανταζομαι πρεπει να κανω ταυτοποιηση καπου στο γηπεδο; Ξερει κανεις αν μπορω να παω την ωρα του αγωνα σε καποιο εκδοτηριο/μπουτικ να μου κανουν την δουλεια;

Φυσικα αυτη η μαλ*κια το Gov wallet δεν λειτουργει για εμας τους 'ξενους' χωρις ΑΜΚΑ και βγαζει "error validating citizen ID"... Οποτε φανταζομαι πρεπει να κανω ταυτοποιηση καπου στο γηπεδο; Ξερει κανεις αν μπορω να παω την ωρα του αγωνα σε καποιο εκδοτηριο/μπουτικ να μου κανουν την δουλεια;
Εγώ νομίζω οτι ο Κετζιόρα πρέπει να ξαναπαίξει βασικός
Για να δώσει απαντήσεις και για να καθαρίσει το κεφάλι του από ηλίθιες σκέψεις
Όσο νωρίτερα ξεκαθαριστούν αυτά, είτε θετικά είτε αρνητικά, τόσο το καλύτερο
Για να δώσει απαντήσεις και για να καθαρίσει το κεφάλι του από ηλίθιες σκέψεις
Όσο νωρίτερα ξεκαθαριστούν αυτά, είτε θετικά είτε αρνητικά, τόσο το καλύτερο
- abc_o_ karpouzas
θα αλλάξει ...κάτι..εαν φανεί το ..θετκό...sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:20 Άμεση ανασύνταξη
το ζήτημα δεν είναι τι θα ...φανεί...το ζήτημα ειναι στο τι είμαστε...ικανοί ...να δούμε...
στον χθεσινό αγώνα του γαυρου με την παφο κατι...φάνηκε...
εαν είμασταν εμεις στην θέση του γαυρου μετα το Χ τι ακριβώς θα...βλέπαμε...
Στον Παναιτωλικο παιζουν δυο πρωην δικοι μας.
Ο Ζιβκο Ζιφκοβιτς και ο Σμυρλης.
Ο Ζιβκο Ζιφκοβιτς και ο Σμυρλης.
Πάμε για άλλο ένα τρίποντο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έστω και με μισό μηδέν επικράτηση. 2-0, γκολ Μιχαηλίδης, Μειτε
Χθες εν θερμώ ισως παραφέρθηκα που ζήτησα την παραίτηση του Λουτσε για την ντροπή. Σημερά πιο νηφάλια σκεφτομαι οτι ισως οντως να έγινε σε ενα μάτσ που δεν θα πληρώσουμε στο τέλος και το χάσιμο ενος στόχου. Τωρα και απο τον Παναιτωλικό πρεπει η ομάδα να κάνει μια εμφατική Νίκη και εμφανιση για το 4 στα 4 .Πάμε Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!!

- ΑποστόληςΑ
Pavlenka
Kenny - Vogliacco - Lovren - Baba
Meite - Ozdoev
Χατσίδης - Πέλκας - Taison
Γιακουμάκης
Μακάρι να κερδίσουμε, έστω με ένα γκολ διαφορά. Δεν είμαστε για κάτι καλύτερο.
Kenny - Vogliacco - Lovren - Baba
Meite - Ozdoev
Χατσίδης - Πέλκας - Taison
Γιακουμάκης
Μακάρι να κερδίσουμε, έστω με ένα γκολ διαφορά. Δεν είμαστε για κάτι καλύτερο.
- keep_paokizein
Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο μικρός δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ευχαριστούσε κι εκλαιγε με λυγμους.
Ποια Λειβαδιά βρε άρρωστα μυαλά, δέσμια της μίρλας και της εσωστρέφειας.
Ο ΠΑΟΚ ειναι τα πεντε αυτά παιδιά που θα χω μαζί μου το Σαββατο.
Που χαίρονται από τωρα που θα πάνε στο ναό.
Αυτά και οι δεκάδες συμμαθητές τους που τους ζηλεύουν.
Δεν περνούν οι ωρες ΠΑΟΚΑΡΑ μου...

Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο μικρός δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ευχαριστούσε κι εκλαιγε με λυγμους.
Ποια Λειβαδιά βρε άρρωστα μυαλά, δέσμια της μίρλας και της εσωστρέφειας.
Ο ΠΑΟΚ ειναι τα πεντε αυτά παιδιά που θα χω μαζί μου το Σαββατο.
Που χαίρονται από τωρα που θα πάνε στο ναό.
Αυτά και οι δεκάδες συμμαθητές τους που τους ζηλεύουν.
Δεν περνούν οι ωρες ΠΑΟΚΑΡΑ μου...