Δημήτριος Μπέρδος
-
Re: Δημήτριος Μπέρδος
Θετικό δεν είδα απολύτως τίποτα χθες, από την άλλη δεν μπορεί να κριθεί κιόλας το παιδί.
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- Montrealiotis
Τι εννοεις φιλε μου;
-
Εννοώ αυτό που γινεται φετος. Δοκιμάζουμε πιτσιρικαδες για ενα δυο παιχνιδια και μετα παμε παρακατω, ασχετα με το τι δειχνουν.
Αααα.. Ε, δε θα ειναι ο μπαταουλας ο επομενος;black death έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:36 Εννοώ αυτό που γινεται φετος. Δοκιμάζουμε πιτσιρικαδες για ενα δυο παιχνιδια και μετα παμε παρακατω, ασχετα με το τι δειχνουν.
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά ήταν χθες, αν αναλογιστούμε ότι:
1. Είναι 17 ετών (27.05.2008),
2. Δεν έχει παίξει ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά έχει αγώνες μόνο στην Κ17 και στην Κ19 (στην Κ19 από Δεκέμβριο του 2024 και μετά)
3. Ξεκίνησε βασικός με την πρώτη ομάδα σε κρίσιμο αγώνα εκτός έδρας.
Επιπλέον είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτυ και πετύχαμε το μοναδικό γκολ μας.
1. Είναι 17 ετών (27.05.2008),
2. Δεν έχει παίξει ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά έχει αγώνες μόνο στην Κ17 και στην Κ19 (στην Κ19 από Δεκέμβριο του 2024 και μετά)
3. Ξεκίνησε βασικός με την πρώτη ομάδα σε κρίσιμο αγώνα εκτός έδρας.
Επιπλέον είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτυ και πετύχαμε το μοναδικό γκολ μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και αυτός πολύ καλή πρώτη ύλη.
Βέβαια καημό το έχω να αρχίσω να βλέπω την πρώτη ύλη να αναπτύσσεται και να δουλεύεται και να αξιοποιείται κατάλληλα
Βέβαια καημό το έχω να αρχίσω να βλέπω την πρώτη ύλη να αναπτύσσεται και να δουλεύεται και να αξιοποιείται κατάλληλα
Δεν έδειξε κάτι το παιδί χθες. Οκ 1ο επίσημο παιχνίδι αλλά απεναντι σε συμμαθητή του από την Ακαδημία. Ήταν ευκαιρία που δεν έπιασε από τα μαλλιά. Στην επόμενη πρέπει να είναι πιο έτοιμος.
-
Το θετικό στην χθεσινή του εμφάνιση ήταν ότι ανεβαίνε όσο περνούσε η ώρα, αφού μπήκε στα χαμένα. Θέλει δουλειά κι αυτός για να σταθεί στην πρώτη ομάδα