Η υλιστικη προσέγγιση που περιγράφει απλά και κατανοητά γιατί ένας παίκτης μπορεί να φαίνεται πως έχει διαφορετική απόδοση από τη μια χρονιά στην άλλη.renegade έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 20:31 Πέρσι ο καημένος αναγκαζότανε να κρατάει τα μποσκα πίσω γιατί ο Καμαρά όσο πιο πίσω παίζει τόσο πιο κακος και επικίνδυνος γίνεται,αλλά δεν είναι αυτή η θέση του άσχετα αν έχει την ποδοσφαιρική ευφυΐα και την σκληραδα.
Φέτος με τον Μεϊτέ έχουν φτιάξει ένα δίδυμο από τα υγρά όνειρα του ρασβάν
27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Δηλαδή οι ονειρώξεις του Ραζβαν δεν περιλάμβαναν τον Καμαρά με τον Μεϊτέ δίδυμο ;
Μέτριος είναι ο Οζντοεφ, ο οποίος μου είναι συμπαθής βέβαια, αλλά τι να κάνουμε τα τεχνικα και τα physical του είναι σε μέτριο επίπεδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι χρήσιμος η ακόμα και να κάνει overachieve και να κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Αλλά το να λέμε ότι ο παίκτης γ*αει και είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ μετά από ένα καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι λίγο αστείο.
Τώρα αν καταφέρει και είτε κολλήσει τόσο καλά με τον Μειτε, είτε ο Λουτσε πάρει απο τον παίκτη το 200% είτε οτιδήποτε άλλο, και ο Μαγκο διατηρήσει σταθερά καλά επίπεδα απόδοσης , να χαρώ εγώ. Το ότι ένας παίκτης είναι σχετικά μέτριος σε χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει ούτε ότι δεν μπορεί να κάνει καλά ματς/σεζόν.
Τώρα αν καταφέρει και είτε κολλήσει τόσο καλά με τον Μειτε, είτε ο Λουτσε πάρει απο τον παίκτη το 200% είτε οτιδήποτε άλλο, και ο Μαγκο διατηρήσει σταθερά καλά επίπεδα απόδοσης , να χαρώ εγώ. Το ότι ένας παίκτης είναι σχετικά μέτριος σε χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει ούτε ότι δεν μπορεί να κάνει καλά ματς/σεζόν.