Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ο Τσαπρας είναι καλός για εκεί που παιζει. Όχι για τον ΠΑΟΚ.
Κάτω από Σαστρε, πολυ κάτω...
Better call John

Δημοσίευση από Better call John »

Borja Gonzalez του ΟΦΗ πολύ καλός για αντιΣαστρε. Πολύ καλό πόδι και γράφει αριθμούς
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ο Τετεη απο την αλλη, μου αρέσει και μένα. Θεωρώ όμως ότι ούτε αυτός ταιριάζει στο παιχνιδι μας.
Πόσες φορές έχετε δει τον ΠΑΟΚ να παιζει όπως η Κηφισιά;.
Είναι ομάδα η δική μας που περιμενει τον αντίπαλο για να φυγει μπροστά στην αντεπίθεση;
Παράδειγμα από το χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ. Αρκετές φορές ο Γιακουμάκης υποδέχθηκε την μπάλα και τον κυκλωσαν δυο και τρεις παικτες, τις περισσότερες φορές κράτησε την μπάλα, την έσπασε σε συμπαίκτη ή κέρδισε φάουλ ή πλαγιο άουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει μέτρα όλη η ομάδα. Μπορεί να το κάνει αυτό ο Τετεη; ....δε νομίζω... σε κάθε περιπτωση όμως αυτός που μπορεί με σιγουριά να το πει είναι ο Λουτσέσκου και μόνον αυτός.
Το ερώτημα δεν είναι αν μπορούμε να βρουμε καλυτερο από τον Τετεη με 300 χιλιάρικα. Το ερώτημα δεν είναι καν αν ο Τετεη είναι καλός, πολυ καλός, μέτριος ή κακός παικτης.
Το ερώτημα είναι αν είναι κατάλληλος για το παιχνιδι μας.
Πιστεύω πως δεν ταιριάζει σε μας.
Επαναλαμβάνω, είναι παικτης που μου αρέσει και μου είναι συμπαθεστατος και ως φάτσα, δεν φαίνεται κολοπαιδο. Δεν είναι όμως αυτό το πρωτευον κριτήριο για να τον παρουμε.
Το ίδιο ισχύει και για κάθε παικτη που ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ καλός ο Teteh χθες κόντρα στον βάζελο. Και δεν ήταν μία μόνο ενέργεια που μπορείς να πεις ότι είχε και δόση τύχης. Και στα τρία γκολ ήταν μέσα.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Τα 300 χιλιάρικα για τον Τετέι προκύπτουν από κάπου; Τα τελευταία χρόνια και οι μικρότερες ομάδες πουλάνε πολύ ακριβά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ατρόμητος που πούλησε τον Καλοσκάμη με 1,5 εκ. € στην αεκ. Θεωρώ σίγουρο ότι η Κηφισιά θα ζητήσει αρκετά πάνω από 1 εκ.€ με τις εμφανίσεις που κάνει ο παίκτης. Ειδικά αν υπάρξει ενδιαφέρον από τους big 4.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”