3. Jonjoe Kenny

Απάντηση
marsantos

Re: 3. Jonjoe Kenny

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:40 Θα ήταν ο τέλειος 2ος
...
Αυτό ακριβώς.
...Πρέπει να ανέβουν οι παίκτες που αγωνίζονται στην αριστερή πτέρυγα, μπρός και πίσω για να μην φαίνονται οι αδυναμίες του
Πάντα στις ομάδες του Ρασβαν η ζυγαριά έγερνε προς τα αριστερά. Φέτος θα μπατάρει για τα καλά.
Σήμερα για τα δεδομένα του ματς ελάχιστα ανεβάσματα έκανε στην αδύνατη πλευρά. Νομίζω σε φάση ανάπτυξης ο ρόλος του θα είναι κυρίως στην εξασφάλιση ισορροπίας στις αμυντικές μεταβάσεις. Προφανώς αυτό δεν είναι κάτι ασήμαντο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σήμερα είχε τον Νους και στόχος του ήταν να μην τον χάσει στις μεταβάσεις ( δυστυχώς νομίζω είναι ο παίκτης που τον χάνει στο κόρνερ)

Λογικά όταν θα ανέβει η ομάδα, αν είναι λίγο σοβαρός και λίγο τυχερός θα γράψει αρκετές ασίστ δεχόμενος μπάλες διαγώνια απο αριστερά
black death

Δημοσίευση από black death »

wickerman έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 00:02 Έχει κόψει πολλά και σήμερα, αλλά φιλαράκο μου στη φάση του κόρνερ τον έπαιζες κι αυτά που ακούω ότι τάχα έπρεπε να πάρει την κεφαλιά ο Lovren τα ακούω βερεσέ. Ούτε ο τιραμόλας δεν την έφτανε τη μπάλα στη θέση που ήταν ο Lovren. Άλλος έπρεπε να μαρκάρει τον παίχτη στο δεύτερο δοκάρι.
Ξαναδες τη φάση. Για τον Τιραμόλα δε ξέρω αλλα ο κεντζιορα πιθανό να την καθαριζε φαση. Δεν πάω καν σε κουλιερακηδες και αλλους. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογεί και τοσο τον κενυ που όσο το ξαναβλεπω μου φαινεται και χειρότερη η αντίδρασή του.
Γενικα πολλοι εχουν εξαντλησει την αυστηροτητα τους με τον παίχτη. Προσπαθω να μη γινω φουλ γραφικός και να βαλω και καρτέλες με στατιστικα και συγκριση με μπαμπα και σήμερα γιατι τα στατισικα στη μπάλα είναι μια γραφικοτητα απο μονα τους. Αλλα εγω προσωπικά χαίρομαι που βρήκαμε επιτελους πλάγιο μπακ με πνευμονια και τακτική προσηλωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών και μπραβο σε όποιον αποφασισε να τον φερει. Προφανώς μπροστά δεν είναι ματος ή μπαμπά (στα καλά του προφανώς) αλλα σιγουρα δεν είναι και σναουτσνερ όπως εχει γραφτει. Επισης το ότι με το που φάνηκε να τα βρίσκει με ντεσποντοφ, ο βουλγαρος βγηκε off και γυρισε πάλι εκει ο σέρβος που ειναι σε κακο φεγγαρι, δεν βοηθαει.
renegade

Γραφικές δηλαδή οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και τα μεγαλύτερα γραφεία manager οι οποίοι δίνουν τεράστια σημασία στα στατιστικα
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 00:23 Γραφικές δηλαδή οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και τα μεγαλύτερα γραφεία manager οι οποίοι δίνουν τεράστια σημασία στα στατιστικα
Τα στατιστικά που θα βρω εγω απ'το sofascore πχ με τα στατιστικα που εχουν αυτοι απέχουν ετη φωτος.
Επισης πιστευω οτι ακομα και σημερα οι μεγαλύτεροι προπονητες του κοσμου κρινουν με το ματι κυριως.
Παντως τα στατιστικα που λεω ηταν εντυπωσιακα (και) σήμερα για τον κενυ. Πιο πολυ το ειπα γιατι θα με βαφτισουν και ξαδερφο του στο τελος με τοση υπεράσπιση.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 00:10 ...

Λογικά όταν θα ανέβει η ομάδα, αν είναι λίγο σοβαρός και λίγο τυχερός θα γράψει αρκετές ασίστ δεχόμενος μπάλες διαγώνια απο αριστερά
Ρε συ Rene είναι φοβερό κάποιες φορές πως σκεφτόμαστε ακριβώς το ίδιο. Εγώ βέβαια θα προσθέσω στο σοβαρός και τυχερός και το ικανός. Δε μου έχει έχει δείξει ακόμα ότι μόλις πάρει τη μπάλα όπως περιγράφεις θα πάρει σωστή απόφαση ή θα έχει σωστή εκτέλεση. Μακάρι μόλις συγχρονιστεί η ομάδα και και ξεαγχωθει κι αυτός από το νέο περιβάλλον να μπορεί να δώσει πράγματα και μπροστά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

black death έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 00:18 Επισης το ότι με το που φάνηκε να τα βρίσκει με ντεσποντοφ, ο βουλγαρος βγηκε off και γυρισε πάλι εκει ο σέρβος που ειναι σε κακο φεγγαρι, δεν βοηθαει.
το καίει ο Αντρίγια τον Κένυ και λογικά δεν βγάζουμε επιθέσεις από αριστερά
renegade

black death έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 00:27
renegade έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 00:23 Γραφικές δηλαδή οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και τα μεγαλύτερα γραφεία manager οι οποίοι δίνουν τεράστια σημασία στα στατιστικα
Τα στατιστικά που θα βρω εγω απ'το sofascore πχ με τα στατιστικα που εχουν αυτοι απέχουν ετη φωτος.
Επισης πιστευω οτι ακομα και σημερα οι μεγαλύτεροι προπονητες του κοσμου κρινουν με το ματι κυριως.
Παντως τα στατιστικα που λεω ηταν εντυπωσιακα (και) σήμερα για τον κενυ. Πιο πολυ το ειπα γιατι θα με βαφτισουν και ξαδερφο του στο τελος με τοση υπεράσπιση.
Προφανώς και δεν μιλάμε για στατιστικά από το sofascore...ούτε can απλά αναλιτικς απο πλατφόρμες όπως το wyscout χωρίς εμπερωτήματα.
Πλέον οι περισσότερες μεγάλες ομάδες έχουνε football data analyst.
Όσο για τους προπονητές φυσικά και η μεθοδολογία του καθενός διαφέρει.
Για παράδειγμα ο λουτσέσκου δεν κάνει τα παραδοσιακά εργομετρικά που κάνουν οι περισσότεροι, αρκείτε στα data που παίρνει από FMS test, γιλέκα κτλ.
Μπορεί να πει κανείς ότι είναι σωστός λάθος?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”