ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Παβλένκα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κένι
3
2%
Λόβρεν
1
1%
Μιχαηλίδης
1
1%
Μπάμπα
2
2%
Μεϊτε
30
25%
Οζντόεφ
73
60%
Πέλκας
6
5%
Ταισον
1
1%
Ζιφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσάλοφ
4
3%
Ιβανούσετς
1
1%

Σύνολο ψήφων: 122

Ambiorix

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ambiorix »

Μπράβο στην ομάδα, σπουδαία νίκη.
Φοβερός Mago, άρχοντας Sou και κατά την ταπεινή μου άποψη αρκετά βελτιωμένος ο Luca.
Είναι πραγματικά ν´ απορείς πως δεν έδωσε το οφσάιντ που προηγείται του κόρνερ στο γκολ. :evil:

Τσαφ τσουφ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Το να αλλάζουν πάσες έξω από την μεγάλη περιοχη του οφη ο Τάισον με τον Μπαμπά αλλά να μην κάνουν επίθεση και να χάνουμε την μπάλα με ξεπερναει
These users thanked the author Athens for the post:
hariskastoria
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομάδα θα βρει γκολ.

Δε μ ανησυχει το γκολ. Θα πρέπει να δουλέψουμε τα κενά μας διαστήματα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:50
dimpaok4 έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:43 μυθου ,χατσιδης ,οποιοσδηποτε απο την ακαδημια και ενας απο τους παρακατω https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show

δεν θα αρρωστησουμε εμεις μεχρι τον γεναρη
Μαζί σου αδερφέ, αλλά εάν εξαιρέσεις τον Αλκαθερ, οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι ή πιο ανενεργοι και από τον περισυνο Σαματά. Δηλαδή βλέπω μέσα μέχρι και τον Κουαισον που έκανε αμάν και ντε να τον διώξει η γειτονιά φέτος. Και έχει λέει και 1 εκατ. αξία. Ε γελάει ο κοσμος
Ο Alcacer ταμάμ θα ήταν.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Έχω την εντύπωση ότι οι δυο πρώτες αλλαγές ήταν αποφασισμένες πριν από την έναρξη του ματς. Γιατί από την εικόνα των παικτών μέσα στο γήπεδο δεν δικαιολογούνται από πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικοί πυλώνες της εύκολης νίκης κατά την γνώμη μου:

Κενι, Μεϊτε, Πέλλας

Ο ένας με συνεχή δυναμική παρουσία στην άμυνα, ο άλλος κολώνα, ο τρίτος κινητικοτατος με συμμετοχή σε όλες τις φάσεις

Θεωρώ πως δεν χειρίστηκε σωστά τις αλλαγές ο Λουτσεσκου

Η ομάδα κουράστηκε και φάνηκε, και δεν έκανε κάτι ώστε να ανακτήσουμε την κυριαρχία και την κυκλοφορία μπλας στο γήπεδο. Ναι, δεν έχουμε -ακομα- άλλα ενεργά χαφ στο ρόστερ οπότε αναγκαστικά κρεμιέται από Οζντοεφ και Μεϊτε (με τον τραυματισμό Καμαρά) μα και πάλι.

Εγώ λέω ότι αν τώρα τα κενά διαστήματα είναι αυτά, τότε είμαστε πολύ καλά!

Ελπίζω ο Ζιφκο να συνερθει
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ambiorix έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:57 Μπράβο στην ομάδα, σπουδαία νίκη.
Φοβερός Mago, άρχοντας Sou και κατά την ταπεινή μου άποψη αρκετά βελτιωμένος ο Luca.
Είναι πραγματικά ν´ απορείς πως δεν έδωσε το οφσάιντ που προηγείται του κόρνερ στο γκολ. :evil:

Τσαφ τσουφ :nairepaok:
Εδώ δεν έδωσε την κίτρινη πάνω στον Baba και το πάτημα του Nuss στον Kenny αντί να το δώσει κίτρινη το έδωσε φάουλ υπέρ του πρώτου.
Επίσης κάτι δεν μου κολλάει καλά στην φάση με την μη αποβολή του τερματοφύλακα....
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

παιδια δεν μπορω να συνελθω απο το 30λεπτο του τσαλοφ,δεν γινεται ρε πο@στη μου μια ομαδα να σε στηριζει τοσο και να μην μπορεις να κανεις ουτε τα βασικα,ρισκαραμε την ευρωπη για την παρτη σου

φαινεται να το εχει παρατησει,σε ολα τα επιπεδα,μηδεν ψυχολογια,μηδεν δημιουργικος εκνευρισμος,τιποτα ζωντανος νεκρος

δωστου ρε μαγκο καμια να ξυπνησει
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Και ο μπαμπα ηταν πολυ καλος. Εκανα λιγο κακα μου στο τελος, αλλα οκ 2 σουτ ειχε ο ΟΦΗ το ενα εγραψε. Επρεπε να μπει εκει το πεναλτυ να καθαρισει το ματσ. Γενικα το ελεγξαμε καλα.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Ρε γμτ, πιστευω οτι εχει πολυ ψυχολογικό θεμα ο Τσαλοφ. Δεν γινεται να κολλάς έτσι την μπάλα, σε κάποιες φάσεις, και σε όλες τις υπόλοιπες να μοιάζεις σαν τον μπασκετικό, που πήραμε γιατι δε συμπληρώναμε εντεκάδα.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Μπορει να μου εξηγήσει κανεις για ποιο λογο υποδείχθηκε οφσάιντ ο Γιακουμακης στη φάση της κόκκινης; Εγω ήξερα ανέκαθεν οτι εάν το σωμα του επιθετικού βρίσκεται πισω απο την σέντρα οφσάιντ δεν υφίσταται. Εχει αλλάξει ο κανονισμος; Τι σημασια εχει αν ο αγκώνας του ηταν εκτεθειμενος; Εχει αλλάξει ο κανονισμός ή εγω ειμαι τοσο ασχετος;

Το φάουλ που δίνει στον Ανδρουτσο στη τελευταία φάση, σκέτη κωμωδία. Το δίνει ο ίδιος βοηθός, ο οποίος στην φάση πριν απο το κόρνερ που δεχόμαστε γκολ δεν δίνει το οφσάιντ στο παικτη του οφη που κόβει ο Μπαμπα...

Πολύ περίεργες αποφάσεις...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τρία ματς πρωταθλήματος τα οποία έπρεπε να κλειδώσουμε από νωρίς, τα κερδίσαμε στο γκολ. Ευτυχώς και περισσότερο σήμερα δεν μας τιμώρησε η μπάλα.
Μόνο εύκολη δεν ήταν η νίκη, ο ΟΦΗ μας πίεσε μετά το γκολ που πέτυχε και μόνο μετά το 90΄ κλείσαμε καλά μεσοαμυντικά.
Δεν μπορεί να έχουμε πολύ καλές προϋποθέσεις αντεπίθεσης με υπεραριθμίες και να ταλαιπωρούμε την μπάλα μέχρι να την γυρίσουμε πίσω. Δεν μπορεί να μην γεμίζουμε με παίκτες την αντίπαλη περιοχή. Εννιά ματς ως τώρα και το γκολ πλην Ριέκα έρχεται δύσκολα, αλλά φέτος δείχνει καλύτερη η μεσοαμυντική λειτουργία, λόγω Μεϊτέ στον άξονα, βελτιωμένου Μιχαηλίδη και με καλή ψυχολογία, ξεκούραστου Μπάμπα που όμως δεν δίνει επιθετικά και του λύκου Κέννι. Επίσης ο Παβλένκα φαίνεται να κατευθύνει καλύτερα την άμυνα.
Απορώ γιατί ο Τάισον που τα είχε φτύσει από το 65΄, έμεινε μέχρι το 89΄.
Ο Ζίφκοβιτς παραμένει ντεφορμέ και δείχνει κουρασμένος. Μήπως να δηλωθεί "τραυματίας" στους επόμενους αγώνες των Εθνικών ομάδων;
Κρατάμε την νίκη και το 3Χ3, μας περιμένει μεγάλη ανηφόρα από την Τετάρτη και θα χρειαστούν πολλοί παίκτες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πέρυσι καθόλου παράξενο να γύριζε. Πολύ θετικό ότι μετά τη 10λεπτη μαλάκυνση η ομάδα συνήλθε και δεν έδωσε δικαιώματα.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Όταν σημείο του σώματος με το οποίο μπορείς να σημειώσεις γκολ είναι εκτεθειμένο τότε είσαι οφσάιντ. Στη συγκεκριμένη ο ώμος, όχι ο αγκώνας. Αυτό νομίζω ότι ισχύει.
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Πηραμε τους τρεις βαθμους και συνεχιζουμε αν δεν εχει και λιγο σασπενς το ματς τοτε δεν εισαι ΠΑΟΚ! Μειτε υποκλινομαι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”