Αν συνεχίσει έτσι φοβάμαι πως σε λίγο καιρό αυτός ο χαρακτηρισμός θα αποτελεί προσβολή για τον Σαμάτα...
9. Fedor Chalov
-
Re: 9. Fedor Chalov
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post:
- theo111
Τι παραπανω κανει ο Ρωσος που δεν θα μπορουσε να το κανει ο Μυθου; Μπηκε σημερα παλι εκανε 1-2 φασεις κατι περιεργα πασαρε πισω ή εκανε χορευτικα στη περιοχη και χαλουσε η επιθεση. Εκανε και μια καλη κεφαλια στο κεντρο του γηπεδου και κρατησαμε κατοχη για ωρα τοτε. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν βλεπεται μονιμα
- These users thanked the author st4this for the post:
- hasio_john
Παιδιά στην ερώτηση, αν όταν πάει κάτι στραβά, φταίει ο Τσάλωφ, η απάντηση είναι όχι. Στην ερώτηση, αν όταν πάει κάτι πολύ καλά, φταίει ο Τσάλωφ, η απάντηση είναι και πάλι όχι.
Η επιδραστικότητα του είναι ελάχιστη, στον θετικό άξονα. Αντίθετα στον αρνητικό, καταφέρνει πάντα να είναι λίγο πιο αποτελεσματικός.
Αυτό που με εξοργίζει στον συγκεκριμένο παίκτη, είναι η λογική του τόσο, όσο. Αρκεί, να κάνει τικ το κουτάκι. Θα πιέσω, αλλά μέσα μου ξέρω πως δεν θα έχει αποτέλεσμα, αλλά πρέπει η επιθεώρηση να αναφέρει πως πιέζω, άρα θα κάνω πως πιέζω. Θα τρέξω αλλά τόσο ώστε κανείς να μη μπορεί να πει ότι δεν έτρεξα, δεν έχει σημασία ο στόχος, η υποχρέωση να βγει. Δεν δείχνει δηλαδή καμία διάθεση να ξεπεράσει τον εαυτό του, είναι σούπερ άνετος εκεί που είναι. Είναι ότι πιο κοντινό έχω δει σε γραφειοκράτη-ποδοσφαιριστή. Στη φάση που κάνει το ωραίο γύρισμα και πιάνει το σουτ, θα έπρεπε να μην το έκοβε ο αμυντικός και θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι. Άψυχος.
Η επιδραστικότητα του είναι ελάχιστη, στον θετικό άξονα. Αντίθετα στον αρνητικό, καταφέρνει πάντα να είναι λίγο πιο αποτελεσματικός.
Αυτό που με εξοργίζει στον συγκεκριμένο παίκτη, είναι η λογική του τόσο, όσο. Αρκεί, να κάνει τικ το κουτάκι. Θα πιέσω, αλλά μέσα μου ξέρω πως δεν θα έχει αποτέλεσμα, αλλά πρέπει η επιθεώρηση να αναφέρει πως πιέζω, άρα θα κάνω πως πιέζω. Θα τρέξω αλλά τόσο ώστε κανείς να μη μπορεί να πει ότι δεν έτρεξα, δεν έχει σημασία ο στόχος, η υποχρέωση να βγει. Δεν δείχνει δηλαδή καμία διάθεση να ξεπεράσει τον εαυτό του, είναι σούπερ άνετος εκεί που είναι. Είναι ότι πιο κοντινό έχω δει σε γραφειοκράτη-ποδοσφαιριστή. Στη φάση που κάνει το ωραίο γύρισμα και πιάνει το σουτ, θα έπρεπε να μην το έκοβε ο αμυντικός και θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι. Άψυχος.
Η αλήθεια είναι πως βλέπεις τον Πέλκα πως μπαίνει με τα χίλια σαν να μην υπάρχει αύριο στις φάσεις κι έπειτα βλέπεις τη νωχελικότητα του Chalov και είναι αυτό που λέμε το ακριβώς αντίθετο. Μ@λάκα Πέλκα δείξτου λίγο ρε συ πως μπαίνουμε με πάθος στις μονομαχίες. Εδώ σε κάποιες φάσεις δεν παίρνει θέση και δεν πηδάει καν να πάρει τις κεφαλιές και αυτό χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι του οπαδού.
Εγώ πιστεύω ότι αν αύριο του πούνε ότι μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του θα είναι εκτός ομάδας , θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου . Δεν μπορεί να παίξει σοβαρή μπάλα , το ξέρει και ο ίδιος και απλά υπάρχει στην ομάδα μέχρι να βρεθεί τρόπος να φύγει.
Εγώ είδα ότι η σημερινή του εμφάνιση δεν ήταν κάτω από το μέσο όρο της ομάδας στο 20λεπτο που έπαιξε. Άρα αυτά που κατά κόρον γράφονται βασίζονται κυρίως στο θυμικό και είναι τουλάχιστον υπερβολικά
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- george188, black death
- Metagrafakias
Στα 20 λεπτα που επαιξε,τα πρωτα 10-12 λεπτα ηταν τραγικοτατος,δεν κερδισε μονομαχια, ουτε καν διεκδικησε,νωχελικοτητα χαλαρο τρεξιματακι να καλυψω χωρους να τελειωσει το ματς να παμε σπιτι μας..τα τελευταια λεπτα εκανε 2-3 θετικες ενεργειες για να ειμαστε και σωστοι...Οχι δεν φτανει ομως...Παικτης με 1εκ συμβολαιο απαιτω πολλα περισσοτερα!!καμια βελτιωση δυστυχως, δεν φαινεται να κερδιζει το στοιχημα