ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd
στο χερι του ειναι ,ισως ειναι ο μονος που επισημα ο προπονητης ειπε οτι εχει αδικήσει(βεβαια για περσι αυτο)
πιστευω θα εβρισε καποιες επιπλεον συμμετοχες αν σε καποια ματς τελειωναμε με 3ο χαφ η 3ο στοπερ
πιστευω θα εβρισε καποιες επιπλεον συμμετοχες αν σε καποια ματς τελειωναμε με 3ο χαφ η 3ο στοπερ
- These users thanked the author dimpaok4 for the post:
- PAOK DreXleR
Όσοι το "περιμένατε" να μας πείτε και για τα επόμενα ματς σε ποια θα παίξει και σε ποια όχι.
Αυτα τα θεματα ειναι ευαισθητα και δεν μου αρεσει να τα αγγιζω αλλα ο Ντελιας δεν δειχνει διαθεση να προστατεψει ο ιδιος τον εαυτο του.
Εγώ δεν λέω, ούτε υπονοω, ότι ξέρω πότε θα αρρωσταίνει . Βεβαίως έχουμε Σεπτέμβριο και ήδη έχει χάσει ματς και προπονήσεις όπως και πέρυσι λόγω μικροτραυματισμων και ιώσεων
Ούτε βεβαίως έχω οποιοδήποτε δείγμα ότι δεν προστατεύει τον εαυτό του
Εχω, χρόνια πλέον, πει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν με βρίσκει σύμφωνο ούτε η απόθεση του χωρίς να κοιτάμε τ αντικειμενικά ποδοσφαιρικά αρνητικά του, ούτε βεβαίως ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου λιγο-πολυ ήταν έτοιμη να διαλύσει την ομάδα αν πωλούνταν ο κωσταντελιας
Ας μην το ξεχειλωνω εντελώς το οφ τοπικ
Και τα επιμέρους αρνητικά και τις ενστάσεις για το σώμα του, τις έχω πει
Μακάρι να είναι υγιής και να σαρώσει και να μην χρειαστεί εγώ ο κομπλεξικος να επαναλαμβανομαι
Εχω, χρόνια πλέον, πει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν με βρίσκει σύμφωνο ούτε η απόθεση του χωρίς να κοιτάμε τ αντικειμενικά ποδοσφαιρικά αρνητικά του, ούτε βεβαίως ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου λιγο-πολυ ήταν έτοιμη να διαλύσει την ομάδα αν πωλούνταν ο κωσταντελιας
Μακάρι να είναι υγιής και να σαρώσει και να μην χρειαστεί εγώ ο κομπλεξικος να επαναλαμβανομαι
- ΑποστόληςΑ
Πάλι ίωση ο Ντέλιας. Υπάρχουν τρόποι προφύλαξης, ας τους εφαρμόσει επιτέλους.
Χωρίς Ντέλια και Ντεσπότωφ χάνουμε αρκετά μεσοεπιθετικά. Να ελπίζουμε ο Γιακουμάκης να βρει δίχτυα και ο Αντρίγια την φόρμα του.
Χωρίς Ντέλια και Ντεσπότωφ χάνουμε αρκετά μεσοεπιθετικά. Να ελπίζουμε ο Γιακουμάκης να βρει δίχτυα και ο Αντρίγια την φόρμα του.
- ΑποστόληςΑ
Η αποστολή ανά θέση:
ΤΕΡΜ: Pavlenka, Gugeshasvili, Τσιφτσής
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Sastre, Kenny, Baba, Taylor
ΣΤΟΠΕΡΣ: Kedziora, Lovren, Vogliacco, Μιχαηλίδης
ΧΑΦ: Meite, Ozdoev, Camara, Bianco, Θυμιάνης
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ivanusec, Πέλκας, Taison, Μπέρδος (!!), A. Zivkovic, Χατσίδης
ΦΟΡ: Γιακουμάκης, Chalov.
Εκπλήσσομαι που προτιμήθηκε ο Δημήτρης Μπέρδος (27.05.2008) αντί του Mahamadou Balde (30.01.2007). Δεν μπορεί, κάτι τρέχει με τον τελευταίο.
ΤΕΡΜ: Pavlenka, Gugeshasvili, Τσιφτσής
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Sastre, Kenny, Baba, Taylor
ΣΤΟΠΕΡΣ: Kedziora, Lovren, Vogliacco, Μιχαηλίδης
ΧΑΦ: Meite, Ozdoev, Camara, Bianco, Θυμιάνης
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ivanusec, Πέλκας, Taison, Μπέρδος (!!), A. Zivkovic, Χατσίδης
ΦΟΡ: Γιακουμάκης, Chalov.
Εκπλήσσομαι που προτιμήθηκε ο Δημήτρης Μπέρδος (27.05.2008) αντί του Mahamadou Balde (30.01.2007). Δεν μπορεί, κάτι τρέχει με τον τελευταίο.
Πέρα απ' όλα αυτά που έχεις τονίσει,έχεις πει όμως ότι δεν πρέπει να πωληθεί με κάτω από 30 εκατομμύρια αν θυμάμαι καλά,το οποίο είναι τελείως αντικρουόμενο.Equalizer έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 17:08 Εγώ δεν λέω, ούτε υπονοω, ότι ξέρω πότε θα αρρωσταίνει . Βεβαίως έχουμε Σεπτέμβριο και ήδη έχει χάσει ματς και προπονήσεις όπως και πέρυσι λόγω μικροτραυματισμων και ιώσεων
Ον τοπικ. Επιτέλους θα δούμε ΠΑΟΚ. Βασανιστικες οι δύο εβδομάδες χωρίς ΠΑΟΚ
Δυστυχώς πάντα δυσκολευόμαστε μετά από διακοπή και οι απουσίες ντελια και ντεσποντοφ θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο, μακάρι να βρούμε σκορ νωρίς γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές από να φέρουμε από τον πάγκο μεσοεπιθετικα
Πρώτη φορά βλέπω μεγάλο άνθρωπο να έχει ίωση πιο συχνά από το μέσο παιδάκι του Δημοτικού.
Μπορει να γλυφει πομολα στον ελευθερο του χρονο ποιοι ειμαστε εμεις να κρινουμε; Στη τελικη εχεις Ιβανουσετς 

- Caballo Viejo
Αν ο Λουτσέσκου στήσει τον ΠΑΟΚ πραγματιστικά και όχι με τη λογική του Μεγαλέξανδρου, στο στιλ σας καθαρίζω σαν κρεμμύδι στο 20λεπτο, μια χαρά θα πάει το ματς. Αλλιώτικα θα έχουμε πρόβλημα. Είναι φωτιά στην κόντρα ο ΟΦΗ.
Ο Milan Rastavac επέλεξε για την 23μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Lilo, Κατσίκα, Μαρινάκη, Gonzalez, Lewis, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Κωστούλα, Krizmanic, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Bainovic, Ανδρούτσο, Neira, Φούντα, Φαϊτάκη, Shengelia, Nuss, Θεοδοσουλάκη, Rakonjac, Salcedo.