Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Συγνωμη δηλαδή ή θα εισαι κουλιερακης ή αχρηστος; Κατι ενδιαμεσο που θα ειναι χρησιμο στην ομαδα δεν υπάρχει;
Και το κρινατε ολοι αυτο απ'τα 40 λεπτα που επαιξε το παιδι;
Αλλα εδώ θα μου πεις εφαγε η μαρμαγκα το μπαλντε και ακομα δεν εχει καταλαβει κανεις γιατι
Αλλα εδώ θα μου πεις εφαγε η μαρμαγκα το μπαλντε και ακομα δεν εχει καταλαβει κανεις γιατι
Ο μπαλντε νομίζω τώρα που υπέγραψαν θα ξαναεμφανιστει.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Aigle_Noir, fkar, st4this, PAOK DreXleR, paok apo epilogi
Ολοι ειχαν καταλαβει γιατι. Να δουμε τωρα αν θα ενεργοποιηθει παλιblack death έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:24 Συγνωμη δηλαδή ή θα εισαι κουλιερακης ή αχρηστος; Κατι ενδιαμεσο που θα ειναι χρησιμο στην ομαδα δεν υπάρχει;
-
Και σε 13 να σχολούσες, πάλι φορ δεν θα πάρουμεembuji έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 11:27 Σε 3 ωριτσες σχολαω. Δε γινεται ο εμμονικος πολεμος που κανει η ΠΑΕ προς το προσωπο μου να σταματησει την ομαδα απο το να παρει ενα φορ που εχουμε αναγκη.
-
Ναι να δούμε αν ενεργοποιηθει θα εχουμε καταλαβει.nunies4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:29 Ολοι ειχαν καταλαβει γιατι. Να δουμε τωρα αν θα ενεργοποιηθει παλι
Έχω χάσει επεισόδια. Είχε γίνει κάτι με το παιδί;nunies4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:29Ολοι ειχαν καταλαβει γιατι. Να δουμε τωρα αν θα ενεργοποιηθει παλιblack death έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:24 Συγνωμη δηλαδή ή θα εισαι κουλιερακης ή αχρηστος; Κατι ενδιαμεσο που θα ειναι χρησιμο στην ομαδα δεν υπάρχει;
Κολκας στο Φοξμπετ: Ειχε κλεισει ο Μπρεθγουειτ (respect στον blackzone) αλλα η Γκρεμιο που του χρωστουσε λεφτα ζητησε 3 μυρια και δεν εγινε η δουλεια. Ηθελε να ρθει Ευρωπη ο παίκτης για να ξαναπαιξει με τη Δανια (φαινοταν). Υπαρχει αλλη μια περιπτωση που ειναι παικταρας, δεν έκατσε αλλα ευκολο να κλεισει για Γεναρη, αυτη ειναι η στοχευση γενικα για τον φορ.
Επισης ο Κολκας που τρωει μπινελικι αβερτα, μια χαρα τα ειπε σημερα: 1. Δε γινεται να εχεις τοσους πολλους να συμμετεχουν στις αποφασεις γιατι εχουν αλλες ατζεντες και προκαλουν καθυστερησεις 2. Ειπε πως ενω χαρηκε ο κοσμος με την αρχη του πρωταθληματος, την προκριση στο Γιουροπα, τη μεταγραφη Ζαφειρη κτλ η μη αποκτηση φορ χαλαει παλι το κλιμα, εφοσον εχουν εντοπισει το προβλημα με τον Τσαλοφ. 3. Τωρα φαινεται πως το μονο θεμα που εμεινε ειναι ο φορ αλλα η αληθεια ειναι οτι μπορει καλλιστα να προκυψουν κι αλλα θεματα (πχ να μη βγουν οι Ιταλοι)
Για μενα: καλη μεταγραφικη περιοδος , πετυχαν πολλα πραγματα, υπηρχε σχεδιο, αν εκλεινε φορ θα μιλουσαμε για το τελειο. Περιμενουμε να δουμε ποτε θα λυθει η καταγεγραμμενη δυσλειτουργια. Στα θετικα και η συμμετοχη νεων προσωπων αλλα και ο καλος βαθμος που παιρνει ο Καρυπιδης απο οτι ακουγεται (Περιπτωση Γιακουμακη).
Παραγοντας Χ: Ο Μπιανκο. Θεωρω πως θα ειναι ο μπαλαντερ στα χαφ φετος και θα κουβαλησει ετσι ωστε να μην παθαινουμε εγκεφαλικο οταν παιζει σερι 90λεπτα ο Μειτε και δε ξεκουραζεται
Επισης ο Κολκας που τρωει μπινελικι αβερτα, μια χαρα τα ειπε σημερα: 1. Δε γινεται να εχεις τοσους πολλους να συμμετεχουν στις αποφασεις γιατι εχουν αλλες ατζεντες και προκαλουν καθυστερησεις 2. Ειπε πως ενω χαρηκε ο κοσμος με την αρχη του πρωταθληματος, την προκριση στο Γιουροπα, τη μεταγραφη Ζαφειρη κτλ η μη αποκτηση φορ χαλαει παλι το κλιμα, εφοσον εχουν εντοπισει το προβλημα με τον Τσαλοφ. 3. Τωρα φαινεται πως το μονο θεμα που εμεινε ειναι ο φορ αλλα η αληθεια ειναι οτι μπορει καλλιστα να προκυψουν κι αλλα θεματα (πχ να μη βγουν οι Ιταλοι)
Για μενα: καλη μεταγραφικη περιοδος , πετυχαν πολλα πραγματα, υπηρχε σχεδιο, αν εκλεινε φορ θα μιλουσαμε για το τελειο. Περιμενουμε να δουμε ποτε θα λυθει η καταγεγραμμενη δυσλειτουργια. Στα θετικα και η συμμετοχη νεων προσωπων αλλα και ο καλος βαθμος που παιρνει ο Καρυπιδης απο οτι ακουγεται (Περιπτωση Γιακουμακη).
Παραγοντας Χ: Ο Μπιανκο. Θεωρω πως θα ειναι ο μπαλαντερ στα χαφ φετος και θα κουβαλησει ετσι ωστε να μην παθαινουμε εγκεφαλικο οταν παιζει σερι 90λεπτα ο Μειτε και δε ξεκουραζεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 12 Σεπ 2025, 12:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- hariskastoria, giaxxo, paok apo epilogi
Περιμεναν να υπογραψει νεο συμβολαιοvasgias έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:37Έχω χάσει επεισόδια. Είχε γίνει κάτι με το παιδί;nunies4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:29Ολοι ειχαν καταλαβει γιατι. Να δουμε τωρα αν θα ενεργοποιηθει παλιblack death έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:24 Συγνωμη δηλαδή ή θα εισαι κουλιερακης ή αχρηστος; Κατι ενδιαμεσο που θα ειναι χρησιμο στην ομαδα δεν υπάρχει;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- hariskastoria, vasgias, giaxxo
-
Εύκολο να κλείσει Γενάρη σημαίνει ότι το συμβόλαιό του λήγει είτε το χειμώνα, δηλ. τέλη 2025 είτε το επόμενο καλοκαίρι του 2026.
- zarathustra79
Ας πω και γω την αποψούλα μου.
Θεωρώ οτι είναι λάθος στρατηγική να βγει προς τα έξω το οτι πάμε για παίκτη. Αυτό θα έπρεπε να γίνει μόνο αν ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο να τον κλείσουμε. Γιατί τώρα για τον κόσμο φαίνεται σαν αποτυχία η μη απόκτηση παίκτη.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι δε βρέθηκε παίκτης στα λεφτά που είχε προς διάθεση η ομάδα και που θα αναβάθμιζε τη θέση. Για μένα δεν είναι και το τέλος του κόσμου που δεν έγινε αυτό. Κι αυτό γιατί ο Γιακουμάκης μας καλύπτει απόλυτα ως βασικός και είναι ήδη ετοιμοπόλεμος, αλλά και ο Chalov είναι μεν αρκετά μέτριος ως προς την απόδοση του ως δευτερη επιλογή, δεν είναι όμως και το τέλος του κόσμου. Έκατσα για το γαμώτο και κοίταξα τα αποτελέσματα της περσινής σαιζόν και το αποτέλεσμα είναι οτι σε όσα παιχνίδια είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα για πάνω από 60 λεπτά το ρεκόρ της ομάδας ήταν 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία ήττα. Δε λέω οτι φέραμε αυτά τα αποτελέσματα επειδή ήταν βασικό ο Chalov, αλλά οτι καταφέραμε να τα πάρουμε παρά το οτι έπαιζε.
Για μένα αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί τρόπο για να ενεργοποιηθεί ο ρώσος, που στο κάτω κάτω δεν είναι κακός παίκτης οτι κι αν λέτε. Να βάλουνε ψυχολόγους δεν ξέρω τι, να του δώσουνε αρκετό χρόνο, το ζήτημα είναι να μην αισθανθεί οτι δεν τον υπολογίζει κανένας και τότε είναι που θα μείνουμε με έναν φορ. Γιατί ας μη γελιόμαστε, για τον μύθου τον υπολογίζουν, αλλά τον υπολογίζουν για να πάρει αυτό που στο NBA λένε garbage time.
Θεωρώ οτι είναι λάθος στρατηγική να βγει προς τα έξω το οτι πάμε για παίκτη. Αυτό θα έπρεπε να γίνει μόνο αν ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο να τον κλείσουμε. Γιατί τώρα για τον κόσμο φαίνεται σαν αποτυχία η μη απόκτηση παίκτη.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι δε βρέθηκε παίκτης στα λεφτά που είχε προς διάθεση η ομάδα και που θα αναβάθμιζε τη θέση. Για μένα δεν είναι και το τέλος του κόσμου που δεν έγινε αυτό. Κι αυτό γιατί ο Γιακουμάκης μας καλύπτει απόλυτα ως βασικός και είναι ήδη ετοιμοπόλεμος, αλλά και ο Chalov είναι μεν αρκετά μέτριος ως προς την απόδοση του ως δευτερη επιλογή, δεν είναι όμως και το τέλος του κόσμου. Έκατσα για το γαμώτο και κοίταξα τα αποτελέσματα της περσινής σαιζόν και το αποτέλεσμα είναι οτι σε όσα παιχνίδια είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα για πάνω από 60 λεπτά το ρεκόρ της ομάδας ήταν 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία ήττα. Δε λέω οτι φέραμε αυτά τα αποτελέσματα επειδή ήταν βασικό ο Chalov, αλλά οτι καταφέραμε να τα πάρουμε παρά το οτι έπαιζε.
Για μένα αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί τρόπο για να ενεργοποιηθεί ο ρώσος, που στο κάτω κάτω δεν είναι κακός παίκτης οτι κι αν λέτε. Να βάλουνε ψυχολόγους δεν ξέρω τι, να του δώσουνε αρκετό χρόνο, το ζήτημα είναι να μην αισθανθεί οτι δεν τον υπολογίζει κανένας και τότε είναι που θα μείνουμε με έναν φορ. Γιατί ας μη γελιόμαστε, για τον μύθου τον υπολογίζουν, αλλά τον υπολογίζουν για να πάρει αυτό που στο NBA λένε garbage time.
Αν ηταν ετσι πιστευω θα τον εκλειναν απο τωρα. Ισως μπηκε σε δυσμενεια αργα και δεν προλαβαν να κλεισουν αλλα ειναι οκ πχ ο παικτης για την προοπτικη του Ιανουαριουmakispaspartou έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:49 Εύκολο να κλείσει Γενάρη σημαίνει ότι το συμβόλαιό του λήγει είτε το χειμώνα, δηλ. τέλη 2025 είτε το επόμενο καλοκαίρι του 2026.
-
Ας τον κλείσουν τότε κι ας το επικοινωνήσουν προς τον κόσμο αν όντως είναι παικταράς.
Πάω πάσο αν είναι να περιμένω τον Γενάρη και Ζαφείρη και φορ παικταρά.
Μπορώ να υπομείνω τα πάντα!
Πάω πάσο αν είναι να περιμένω τον Γενάρη και Ζαφείρη και φορ παικταρά.
Μπορώ να υπομείνω τα πάντα!
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- aivas19
- WestBlock4
Ε σταματα κ εσυ να πηγαίνεις δουλεια μήπως κ φερουν... ειμαι σιγουρος δεν το είχες σκεφθεί...embuji έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 11:27 Σε 3 ωριτσες σχολαω. Δε γινεται ο εμμονικος πολεμος που κανει η ΠΑΕ προς το προσωπο μου να σταματησει την ομαδα απο το να παρει ενα φορ που εχουμε αναγκη.

Σε παρακαλω πολυ ολοκληρο ζαφειρη εφερα με αυτην την τεχνικη. Η ΠΑΕ μου κανει πολεμο. Φοβαται την δυναμη μου.WestBlock4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:59Ε σταματα κ εσυ να πηγαίνεις δουλεια μήπως κ φερουν... ειμαι σιγουρος δεν το είχες σκεφθεί...embuji έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 11:27 Σε 3 ωριτσες σχολαω. Δε γινεται ο εμμονικος πολεμος που κανει η ΠΑΕ προς το προσωπο μου να σταματησει την ομαδα απο το να παρει ενα φορ που εχουμε αναγκη.![]()

- john4serres
Ο Τσαλοφ είναι στη συγκεκριμένη κατηγορία που αναφέρεις;nunies4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:18 Στον ΠΑΟΚ δεν θελουμε τετοιους. Θελουμε μονο φορ που θα μπορουν να σηκωνουν την φανελα.
Να αρχισω να γραφω ονοματα που τελικα ηρθαν για φορ τα τελευταια 10 χρονια η να το αφησω για να μην κλαψουμε παρεα;;