Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οταν φεραμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΦ και η αμυνα δεν κινδυνευει
Με αντιπαλους που παιζουν ανοιχτα και η επιθεση βγαζει φωτιες
Τα ΧΑΦ ειναι το θεμα
Με αντιπαλους που παιζουν ανοιχτα και η επιθεση βγαζει φωτιες
Τα ΧΑΦ ειναι το θεμα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Με 5-6 σελίδες την μέρα, ούτε που το τελειώνουμε το τοπικ...
Έχουμε καμία πληροφορία...
Εκείνος ο κοντός ο Μουπε, μας τελείωσε εεε
Μεγάλη καψούρα....
Έχουμε καμία πληροφορία...
Εκείνος ο κοντός ο Μουπε, μας τελείωσε εεε
Μεγάλη καψούρα....
-
δε νομίζω να υπάρχει ποσοτική έλλειψη. Έχουμε 3 φορ και τέταρτος δυνητικά μπορεί να λογιστεί και ο Χατσίδης που έπαιζε φορ, άσχετα που ο Λουτσέσκου τον προτιμάει τώρα δεξιά. Η ομάδα ΠΟΣΟΤΙΚΑ είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, απλά υπάρχουν αρκετά "στοιχήματα" για να δοθούν απαντήσεις για το ποιοτικό κομμάτι.Ettien26 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 22:58 Στα φορ υπἀρχει πλἐον και ποσοτική έλλειψη...ας φἐρουν κάποιον είτε είναι στοίχημα είτε όχι, από όποιο ράφι και να είναι...πολλά τα παιχνίδια και λίγες οι λύσεις...
Πρώτα και κύρια οι Ιταλοί. Εάν μας βγει ο Βολιάκο δημιουργούμε δύο πολύ καλά δίδυμα. Αυτός μαζί με το Μιχαηλίδη αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Ο Ιταλός δύναμη και ξύλο, ο Μίχα πιο πολύ τέχνη και δημιουργία. Καλό για δεύτερο και το δίδυμο Κετζιόρα Λόβρεν γιατί και αυτοί αλληλοσυμπληρώνονται σαν χαρακτηριστικά. Και ο άλλος ο Ιταλός ο Μπιάνκο εάν δώσει στοιχεία που λείπουν από τα χαφ θα προσφέρει μεγάλη βοήθεια
Το δεύτερο ερωτηματικό είναι εάν και κατά πόσο μπορούν ν' ανταπεξέλθουν οι νεαροί στους καινούργιους τους ρόλους ως μέλη της ανδρικής ομάδας. Μύθου, Χατσίδης, Μπαλντέ, Μπαταούλας, έχουν πολύ ταλέντο, το τι θα βγάλουν άμεσα, είναι ερωτηματικό. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν με το καλημέρα και άλλοι που θέλουν χρόνο. Μόνο το γήπεδο μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό και μένει να το δούμε....
Νομίζω το μεγάλο όπλο μας φέτος θα είναι η δουλειά του Λουτσέσκου και το πολύ καλό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει μέσα στην ομάδα. Ο κόουτς φέτος είναι ΚΑΛΑ μέσα του και αυτό το δείχνει, ενώ ταυτόχρονα το περνάει και στην ομάδα. Μακάρι να μας πάνε λίγο καλά και τ' αποτελέσματα μέχρι και τη διακοπή του Οκτωβρίου δλδ το ματς με το γαύρο. Εάν αυτή η ομάδα (επειδή έχει αρκετούς νέους) πάρει αυτοπεποίθηση νομίζω θα μας εκπλήξει
Κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες.
- These users thanked the author Мир for the post:
- paokkerkir
Μαζευτειτε... Λοιπον.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
That’s the attitude! Παμε λιγοembuji έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 06:20 Μαζευτειτε... Λοιπον.
-
Fedor Smolov για ένα χρόνο.
Daler Kuzyayev για 1 + 2
Ελεύθεροι.
35 ο ένας και 32 ο άλλος.
Ίσως θα μπορούσαν να γεμίσουν το ρόστερ και να προσφέρουν έξτρα λύσεις.
Daler Kuzyayev για 1 + 2
Ελεύθεροι.
Εσυ ηρθες εδω τωρα να μας προτεινεις φορ με ονομα Fedor. Τα μυαλα μας πονανε.makispaspartou έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 08:02 Fedor Smolov για ένα χρόνο.
Daler Kuzyayev για 1 + 2
Ελεύθεροι.

- These users thanked the author embuji for the post (total 5):
- makispaspartou, Dimitris_L4, theo111, Panx Romana, Kourdos
-
Ε αφού ο ένας περπατάει ας φέρουμε τον άλλον!!!
Είδα ότι έμεινε τώρα ελεύθερος και δε θα ήταν άσχημη λύση για τρίτος.

Είδα ότι έμεινε τώρα ελεύθερος και δε θα ήταν άσχημη λύση για τρίτος.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- embuji
- Dimitris_L4
Οχι αλλο ρωσσο επιθετικο που να τον λενε κ Φεντορ..να χαρεις οτι αγαπας φιλε..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- makispaspartou, embuji, Kourdos
-
-
Να πω την μαύρη αλήθεια και βλέποντας και ξανά βλέποντας το πρόγραμμα, ένας ακόμη επιθετικός σίγουρα και ίσως ένας ακόμη χαφ χρειάζονται για να γεμίσει το ρόστερ. Είναι πολλά τα παιχνίδια...
Εδώ ο προπονητής έχει πονοκέφαλο για το ποιους θα αφήνει εκτός αποστολής και εμείς ονειρευόμαστε ρόστερ 40 παιχτών.
Η καλύτερη μεταγραφή σε όλες τις ομάδες είναι τα ήσυχα αποδυτήρια, να ενσωματωθούν οι τελευταίες προσθήκες και φέτος θα είμαστε πολύ καλά.
Η καλύτερη μεταγραφή σε όλες τις ομάδες είναι τα ήσυχα αποδυτήρια, να ενσωματωθούν οι τελευταίες προσθήκες και φέτος θα είμαστε πολύ καλά.
Υπεροχα ολα αυτα για τα αποδυτηρια και για το ευελικτο ροστερ κλπ κλπ κλπ αλλα σκονταφτουν στην προκειμενη περιπτωση σε μια τοσο δα λεπτομερεια.
Συμφωνα με ολους τους ρεπορτερ (και φυσικα η ομαδα το επικοινωνησε εδω και μερες) ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητης ζητησε ακομα εναν φορ.
Αρα εδω εχουμε να κανουμε με μια απαιτηση του προπονητη που δεν καλυφθηκε.
Συμφωνα με ολους τους ρεπορτερ (και φυσικα η ομαδα το επικοινωνησε εδω και μερες) ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητης ζητησε ακομα εναν φορ.
Αρα εδω εχουμε να κανουμε με μια απαιτηση του προπονητη που δεν καλυφθηκε.
-
Δηλαδή ο επιθετικός που θέλαμε να έρθει και ψαχτήκαμε θα ήταν ο 39ος παίκτης του ρόστερ?
Μάλλον υπολογίζεις και τη Β Ομάδα.
2 επιθετικοί , 6 εξτρέμ , 4 χαφ , 4 στόπερ , 4 ακραία μπακ μας κάνουν 20 παίκτες. 3 τερματοφύλακες πάμε στους 23.
Οι υπόλοιποι 15 ποιοι είναι?
Άντε ο Μπαταούλας θα είναι ο 5ος στόπερ. Πήγαμε 24. Άντε ο Χατσίδης και ο Μπαλντέ θα είναι εξτρά λύσεις μεσοεπιθετικά. Πάμε 26. Θες να βάλουμε και τέταρτο τερματοφύλακα? 27. Πες μου τώρα ποιον έχεις 5ο χαφ και 3ο φορ. Και μη μου πεις Μύθου γιατί τότε δε θα ψάχναμε επιθετικό.
Είμαστε γεμάτοι αλλά για τόσα παιχνίδια δεν έχουμε το απαιτούμενο βάθος κατά τη γνώμη μου.
Άλλο αυτό και άλλο ονειρεύεται κάποιος 40 παίκτες.
Μάλλον υπολογίζεις και τη Β Ομάδα.
2 επιθετικοί , 6 εξτρέμ , 4 χαφ , 4 στόπερ , 4 ακραία μπακ μας κάνουν 20 παίκτες. 3 τερματοφύλακες πάμε στους 23.
Οι υπόλοιποι 15 ποιοι είναι?
Άντε ο Μπαταούλας θα είναι ο 5ος στόπερ. Πήγαμε 24. Άντε ο Χατσίδης και ο Μπαλντέ θα είναι εξτρά λύσεις μεσοεπιθετικά. Πάμε 26. Θες να βάλουμε και τέταρτο τερματοφύλακα? 27. Πες μου τώρα ποιον έχεις 5ο χαφ και 3ο φορ. Και μη μου πεις Μύθου γιατί τότε δε θα ψάχναμε επιθετικό.
Είμαστε γεμάτοι αλλά για τόσα παιχνίδια δεν έχουμε το απαιτούμενο βάθος κατά τη γνώμη μου.
Άλλο αυτό και άλλο ονειρεύεται κάποιος 40 παίκτες.