Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Panx Romana
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αυτό το ΠΑΟΚ είμαστε και πάμε γερά, και πρωτάθλημα χωρίς φορ πήραμε ισχύει 100 % όπως ισχύει 100% η παροιμιώδης ανικανότητα της ΠΑΕ να στηρίξει την ίδια της την επένδυση βλέπε Ζαφείρης
Τι να πω
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπουν που δεν μπορούμε να το δούμε οι υπόλοιποι
Και αυτό που ενοχλεί αφάνταστα είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που εγκαινίασες μια νέα πολιτική 1+3 στις μεταγραφές φέρε ένα παίκτη κι ας μην πιάσει
Αλλά φέρε , δείξε μου ότι καβαντζωθηκες τουλάχιστον στην περίπτωση τραυματισμού ή καρτών του βασικού σου φορ
Γιατί να αναστηθεί ο Λάζαρος εγώ δεν περιμένω
Τι να πω
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπουν που δεν μπορούμε να το δούμε οι υπόλοιποι
Και αυτό που ενοχλεί αφάνταστα είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που εγκαινίασες μια νέα πολιτική 1+3 στις μεταγραφές φέρε ένα παίκτη κι ας μην πιάσει
Αλλά φέρε , δείξε μου ότι καβαντζωθηκες τουλάχιστον στην περίπτωση τραυματισμού ή καρτών του βασικού σου φορ
Γιατί να αναστηθεί ο Λάζαρος εγώ δεν περιμένω
-
Αφού παραμένει ανοικτό το τόπικ, τα ονόματα που παίζουν σαν καφενειακή ενημέρωση τις τελευταίες ώρες είναι του Άβιλα και του Ζίγιες.
Επίσης ο Βάργκα της Φερεντσβάρος έχει πρόταση 2εκ από Τουρκία.
Επίσης ο Βάργκα της Φερεντσβάρος έχει πρόταση 2εκ από Τουρκία.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- sakis_the_fraud
- WestBlock4
Ναι αλλα επειδη εγινε μια φορά δεν σημαίνει οτι θα γίνετε καθε χρόνο. Επισης κ οι 3 ανταγωνιστές σου για μενα ειναι καλύτεροι απο περσι οποτε κ εσυ ιδανικά θα έπρεπε στη γραμμή κρούσης να εισαι πλήρηςAmsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30 Μια χαρα ειμαστε,οπως ειμαστε..
Κι αν δεν πηραν/παρουν Φορ,σιγα τα ωα..
Ετσι κι αλλιως τοσα χρονια που ειμαστε χωρις Φορ την καλυτερη επιθεση εχουμε..
Μεχρι και πρωταθλημα χωρις Σεντερ Φορ πηραμε..
Όταν ψάχνεις, σημαίνει ότι θεωρείς πως δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου οι υπάρχοντες.
Άρα αν δεν κλείσεις παίχτη είσαι ελλειπής.
Οι παίκτες δε, δεν είναι προιόντα που αν σου περισσεύουν τα χρήματα λες, πάρε να βρίσκονται.
Ναι, μπορεί να πάρουμε πρωτάθλημα με πρώτο σκόρερ τον Τσάλωφ, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι
η τακτική μας δεν είναι η ενδεδειγμένη.
Άρα αν δεν κλείσεις παίχτη είσαι ελλειπής.
Οι παίκτες δε, δεν είναι προιόντα που αν σου περισσεύουν τα χρήματα λες, πάρε να βρίσκονται.
Ναι, μπορεί να πάρουμε πρωτάθλημα με πρώτο σκόρερ τον Τσάλωφ, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι
η τακτική μας δεν είναι η ενδεδειγμένη.
εγω παλι τον Πριγιοβιτς του τοτεMīngus έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:27 Λιθοβολείστε με αν θέλετε, αλλά θα προτιμούσα Μπράντον αντί για Τσάλοφ.
-
Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας.
Αν το δούμε όμως ορθολογικά η ομάδα είναι καλλημένη σε όλες τις θέσεις εκτός του φορ που όμως υπάρχει ο Μύθου. Πέρσι δώσαμε τον Τζίμα και κράζαμε γιατί η ομάδα έκανε αυτό που φέτος ζητάμε να γίνει. Δηλαδή να πάρουμε ένα ακόμα φορ και να ακυρώσουμε έναν πιτσιρικά.
Αν το δούμε όμως ορθολογικά η ομάδα είναι καλλημένη σε όλες τις θέσεις εκτός του φορ που όμως υπάρχει ο Μύθου. Πέρσι δώσαμε τον Τζίμα και κράζαμε γιατί η ομάδα έκανε αυτό που φέτος ζητάμε να γίνει. Δηλαδή να πάρουμε ένα ακόμα φορ και να ακυρώσουμε έναν πιτσιρικά.
Ο Μυθου δεν ειναι Τζιμαςaristos90 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:44 Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας.
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 5):
- Мир, Jim_Chatz, Kostas_FI, Panx Romana, sakis_the_fraud
-
μια και το γυρίσαμε στα στοιχήματα......μπορεί να μας βγει ο Εσθονός που πήραμε από Μπενφίκα.....υπομονή ξεκινάει ο ΠΑΟΚ Β και μπορεί να δείξει ότι το έχει....

Προσωπικά είμαι πολύ μπερδεμένος με τις φετινές μεταγραφές. Ενώ φάνηκε ένας ορθολογισμός στην αρχή, μετά φάνηκε ένας δισταγμός, καθυστέρηση και τελικά δανεικοί ….
Φαίνεται ότι στις θέσεις του Σέντερ μπακ και του φορ μένουν κενά. Το Σέντερ μπακ ηγέτης δεν ήρθε .
Στο φορ έμεινε (2ος όπως φαίνεται ) ο χειρότερος από τους περσινούς .
Η απορία μου είναι πως η ομάδα που αντιμετωπίζει επι το πλείστον λεωφορεία στη SL, έφερε τέτοια μπακ που ναι μεν δείχνουν αξιόπιστα αμυντικά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο επιθετικά που χρειάζεται να ανεβαίνουν συχνά .
Και όσον αφορά τον Ζαφειρη θα είμαι από τους λίγους που δεν μου άρεσε σαν κίνηση , όχι γτ είναι κακός παίκτης … απεναντίας .
Αλλά δαπανήθηκε υπέρογκο ποσό για έναν παίκτη χωρίς ανάλογη συνέχεια , χωρίς να κλείσουν άλλα κενά και εν τέλει χωρίς ο παίκτης να είναι εδω … μέχρι τον Φλεβάρη που θα μπει πολλά μπορεί να συμβούν
Φαίνεται ότι στις θέσεις του Σέντερ μπακ και του φορ μένουν κενά. Το Σέντερ μπακ ηγέτης δεν ήρθε .
Στο φορ έμεινε (2ος όπως φαίνεται ) ο χειρότερος από τους περσινούς .
Η απορία μου είναι πως η ομάδα που αντιμετωπίζει επι το πλείστον λεωφορεία στη SL, έφερε τέτοια μπακ που ναι μεν δείχνουν αξιόπιστα αμυντικά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο επιθετικά που χρειάζεται να ανεβαίνουν συχνά .
Και όσον αφορά τον Ζαφειρη θα είμαι από τους λίγους που δεν μου άρεσε σαν κίνηση , όχι γτ είναι κακός παίκτης … απεναντίας .
Αλλά δαπανήθηκε υπέρογκο ποσό για έναν παίκτη χωρίς ανάλογη συνέχεια , χωρίς να κλείσουν άλλα κενά και εν τέλει χωρίς ο παίκτης να είναι εδω … μέχρι τον Φλεβάρη που θα μπει πολλά μπορεί να συμβούν
- These users thanked the author -keeper- for the post:
- sakis_the_fraud
- FreeWatcher
Δηλαδή θα παίξει?Nikodiai έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46Ο Μυθου δεν ειναι Τζιμαςaristos90 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:44 Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας.
- WestBlock4
Αυτο που το γυρνάτε όπως σας βολεύει καποιοι εχει πολυ πλακα...FreeWatcher έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:31Δηλαδή θα παίξει?Nikodiai έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46Ο Μυθου δεν ειναι Τζιμαςaristos90 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:44 Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας.
Τότε γιατι πήραμε τους Ιταλούς αφού εχουμε πιτσιρικάδες έτοιμους οπως ο μυθου στα φορ. ?
κι ο Τζιμας δεν ήταν ΤζιμαςNikodiai έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46Ο Μυθου δεν ειναι Τζιμαςaristos90 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:44 Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας.
Στα φορ υπἀρχει πλἐον και ποσοτική έλλειψη...ας φἐρουν κάποιον είτε είναι στοίχημα είτε όχι, από όποιο ράφι και να είναι...πολλά τα παιχνίδια και λίγες οι λύσεις...
- Amsterdamer_87
Μα δεν εγινε μια φορα,ειχαμε/εχουμε την πιο καλη επιθεση για μια τριετια..WestBlock4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:45Ναι αλλα επειδη εγινε μια φορά δεν σημαίνει οτι θα γίνετε καθε χρόνο. Επισης κ οι 3 ανταγωνιστές σου για μενα ειναι καλύτεροι απο περσι οποτε κ εσυ ιδανικά θα έπρεπε στη γραμμή κρούσης να εισαι πλήρηςAmsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30 Μια χαρα ειμαστε,οπως ειμαστε..
Κι αν δεν πηραν/παρουν Φορ,σιγα τα ωα..
Ετσι κι αλλιως τοσα χρονια που ειμαστε χωρις Φορ την καλυτερη επιθεση εχουμε..
Μεχρι και πρωταθλημα χωρις Σεντερ Φορ πηραμε..
Στην αμυνα στα στοπερ χρειαζομαστε νομιζω καλυτερο υλικο..