εκπροσωπος του ιβαν εισαι εσυ και επιχειρηματα μικρου παιδιου εχεις εσυeorptol1 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:26 Κανείς σαν εκπρόσωπος τού ΑΣ δικαιολογεις καί την χθεσινή αθλιότητα με αστεία επιχειρήματα μάλιστα.... άργησες Και οι δικαιολογίες που χρησιμοποιείς είναι μικρού παιδιού απαντά επί της ουσίας δεν πρέπει να ξέρει ο Κόσμος μυστικό το έχουν
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- abc_o_ karpouzas
με οτι τροπο και να το... τραβήξουμε...η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να φρενάρει-επιταχύνει εξελίξεις ειναι η ΓΣ
αν χαθεί αυτο το ...χαρτί...τότε η μόνη ελπίδα ειναι απο τους 15 οι ....9... να καταθέσουν μομφή και να την ...υποστηρίξουν... για να ρίξουν την...κυβέρνηση...
περιμένω να δω με ποιόν τρόπο θα πεί ο ΑΣ στην ΠΑΕ να φύγει απο το γήπεδο...αν δεν είναι ο ιβαν αυτος που θα το χτίσει
και τι ακριβώς θα κάνει εαν η ΠΑΕ ...αρνηθεί..

αν χαθεί αυτο το ...χαρτί...τότε η μόνη ελπίδα ειναι απο τους 15 οι ....9... να καταθέσουν μομφή και να την ...υποστηρίξουν... για να ρίξουν την...κυβέρνηση...
περιμένω να δω με ποιόν τρόπο θα πεί ο ΑΣ στην ΠΑΕ να φύγει απο το γήπεδο...αν δεν είναι ο ιβαν αυτος που θα το χτίσει

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Guitarman
Περιμένε θα σε απαντήσει ο εκπροσώποςabc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:36 με οτι τροπο και να το... τραβήξουμε...η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να φρενάρει-επιταχύνει εξελίξεις ειναι η ΓΣ
![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Jamaican έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 17:30Ενα τελευταίο σχόλιο από μένα, και συγνώμη στους υπόλοιπους για το σπαμ.alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 17:10 Οταν ανεβηκε στο ινσταγκραμ, πολλοι συνδεσμοι καναν repost στην ιστορια τους
Δεν ειναι μονο ιστορικος συνδεσμος, ειναι απτους πιο δυνατους αν οχι ο πιο δυνατος
Οι ΣΦ δεν κάνουν repost ελαφρά την καρδία, αλλά όταν γράφεται μια ανακοίνωση, στέλνεται στους υπόλοιπους και αν συμφωνούν την υπογράφουν.
Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι αν λες ότι ο ποιο δυνατός σφ που έχουμε είναι ο συγκεκριμένος, ή είσαι γραμμένος εκεί ή δεν ασχολείσαι με το αντικείμενο (δεν είναι κακό) ή το λες απλά για να δικαιολογήσεις τα γραφόμενα.
Γενικά θα πω, ας είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε κι γράφουμε, είναι μυστήριοι καιροί, και η δημιουργία εντυπώσεων δεν κάνει καλό.
Τιποτα δεν ανακοινωνουν η ανεβαζουν ελαφρα την καρδια, σωστα.. γιαυτο στην σελιδα 211 του προηγουμενου νηματος ειχα αναλυσει την ανακοινωση υπογεγραμμένη απτους ανατολικους η οποια δεν ηταν ιδιαίτερα προσκειμενη στην ΠΑΕ
Φυσικα δεν μπορω να αποδειξω οτι αναδημοσιευσαν στην ιστορια τους την δημοσιευση, διοτι μενει μονο για ενα 24ωρο. Αν θες μπορεις να με πεις ψευτη αλλα εγω αυτο θυμαμαι ουτε screenshot εκανα ουτε τπτ
Οσο για την ισχυ του ΣΦ δεν χρειαζεται να επεκταθουμε περαιτέρω.. οσοι γνωριζουν γνωριζουν. Ειπα απτους πιο δυνατους αν οχι ο πιο δυνατος..
Μεγάλη ζημιά στη φρασεολογία έχει κάνει το τουιτερdev έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:24 πρεπει να ζητανε αδεια απο τον κολκα και τον δαπιτη της παε ποτε θα συναντησουν οι ανθρωποι του ΑΣ χορηγο του συλλογου και υποψηφιο επενδυτη της καε![]()
Μπορεί να απαντάει ότι ναναι αλλά τουλάχιστον επέστρεψε χαρούμενος
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Guitarman, george188
- Disharmonic
Το κομμάτι που αφορά τα μέλη με έχει αφήσει άφωνο. Ούτε μυστική οργάνωση να είναι ο ΑΣpaokkerkir έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:01 Λοιπόν μετά από αρκετό google-fu και waybackmachine βρήκα το καταστατικό του 2007 το οποίο ίσχυε τουλάχιστον μέχρι το 2013 - πιθανόν και αργότερα.
Να σημειωθεί πως το παρόν καταστατικό είναι η 15η αναθεώρηση, σε ισχύ από τις 21/1/2019.
Από ότι έχω καταφέρει να βρώ, τα άρθρα 1,3,4,5,6 και 16 είναι 100% αυτούσια με άρθρα του τωρινού καταστατικού (έχουν άλλη αρίθμηση, όμως τα άρθρα είναι ακριβώς ίδια).
To λίνκ ήταν διαθέσιμο δημοσίως στην σελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Έχει αποθηκευθεί στην wayback machine ως αρχείο. Δημόσιο pdf, κανένας περιορισμός για τον διαμοιρασμό του.
https://web.archive.org/web/20121004065 ... acpaok.pdf
- These users thanked the author Disharmonic for the post:
- gervasio artigas
συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .
μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .
εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?
μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .
To the point o Φερνάντο...abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:36
Τα βήματα είναι συγκεκριμένα: Θα σε βγάλω από την κατασκευή του γηπεδου, θα σε αναγκάσω να πας να παίξεις αλλού και να πληρώνεις νοίκι και όταν ετοιμαστεί το γήπεδο θα πληρώνεις ακόμα υψηλότερο νοίκι.
Η ΠΑΕ τυπικά μπορεί να αρνηθεί να φύγει από το γηπεδο. Δύσκολα βγάζεις κάποιον από επαγγελματική στέγη. Για αυτό εξάλλου ο Τελης θα ρίξει λεφτά ακόμα και σε ομάδα ελκηθρου του ΑΣ ίσα ίσα για να πάρει τον κόσμο με το μέρος του και όταν θα έρθει η ώρα να μπει το κρίσιμο ερώτημα "νέο γήπεδο ή Ιβαν" ο κόσμος θα πει νέο γήπεδο. Και μετά αν ο Ιωάννης το πάει αλλού το γράμμα και πεις "ελάτε βγάλτε με" θα είναι το κόκκινο πανί... Σιχαματα
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
- Maklaz, Dimitris_L4
Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία.dev έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:54 συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .
Ευκαιρία να θυμηθείς και τα υπόλοιπα αθλήματα.
Όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα είμαστε απλά επισκέπτες, για να μην πω κάτι χειρότερο.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 8):
- eorptol1, Guitarman, ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimitris_L4, Azrael, paok apo epilogi, theo-drama, navigator11
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
- Guitarman, Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimitris_L4, paok apo epilogi, Maklaz
Μη καρφωνεσαι πολύ φίλε, μπήκες μς τα μπουνια με ειρωνείες κ έτοιμος για καυγά. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες εκτός φόρουμ για κάτι τέτοιο αν δεν θες διάλογο
Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.
- These users thanked the author trouman for the post (total 4):
- Guitarman, Montrealiotis, Dimitris_L4, george188