Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μάλλον είναι μεγάλα τα μπάτζετ 10-20εκ το χρόνο για να κοντράρουμε τον βάζελοι-γαυρικο καθεστώς / Ευρωλίγκα και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής το γύρισε στο Βόλλει που βγαίνουν τα κουκιά.
Όχι, δεν είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου η πρεμούρα των φαντομάδων του μεσονυκτίου ...
ΥΓ Είχαμε και ομαδάρα στη γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά ο Κώστας Βαρδαλής δεν μας έκανε, έχουμε το Θεολόγος Μπεκιάρη που τα έκανε τα πάντα για να πιάσει πάτο το τμήμα.
Όχι, δεν είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου η πρεμούρα των φαντομάδων του μεσονυκτίου ...
ΥΓ Είχαμε και ομαδάρα στη γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά ο Κώστας Βαρδαλής δεν μας έκανε, έχουμε το Θεολόγος Μπεκιάρη που τα έκανε τα πάντα για να πιάσει πάτο το τμήμα.
- These users thanked the author Мир for the post (total 5):
- Maklaz, paok apo epilogi, gervasio artigas, Apil44, leomatos88
-
Υπέροχα νέα, απ' τη στιγμή που έχει το know how, από εμένα είναι ΝΑΙ.Mīngus έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49Με την ιδιότητα του μέλλοντα μπαμπά ΠΟΚεμον.gervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:59 Aλλο είναι το θέμα
Θα πάει να μιλήσει με την ΦΙΜΠΑ ως τι;;
Ποιά ιδιότητα σχετικη με το μπάσκετ εχει;;
'Οτι ΘΑ παρει μια ΚΑΕ στην ελλάδα;;
Τόσο καιρό αυτό προετοίμαζε & απλά τώρα ξεκινάει η υλοποίηση αυτού του μεγαλόπνοου έργου, σημείο αναφοράς & στάση ζωής μαζί.
Ευτυχώς στη χαβούζα που δεν τον μυρίστηκαν...yet.
Ειδικά εκείνον τον υστερικό dpgrusdewmbg ποιος τον ακούει
Ποιος ακριβώς στο είπε αυτό?Мир έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:12 Μάλλον είναι μεγάλα τα μπάτζετ 10-20εκ το χρόνο για να κοντράρουμε τον βάζελοι-γαυρικο καθεστώς / Ευρωλίγκα και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής το γύρισε στο Βόλλει που βγαίνουν τα κουκιά.
Που ακριβώς γράφτηκε ότι αφήνει το μπάσκετ?
Φτάνει με τα κείμενα εντυπώσεων. Κουράζουν
-
Τα 2 χτικιά ότι ζήτησαν από το κράτος, αυτά κ πολλά παραπάνω πήραν. Έχω τρελή αγωνία τι θα ζητήσουμε - πάρουμε εμείς...venga venga λέμε, τα καλύτερα έρχονται
Εμεις ειμαστε κιμπαρηδες. Τα πληρωνουμε ολα απο την τσεπη μας γιατι αν παρουμε κανα ψιχουλο σε σχεση με τους κατω δεν θα μπορουμε να κυκλοφορουμε στην πολη και δεν θα εχουμε μουτρα να παμε στις δουλειες μας.
- These users thanked the author icue for the post (total 5):
- george188, PAOK DreXleR, paok apo epilogi, Apil44, gervasio artigas
Ότι στοίχημα θες.Tolaros έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:03 Εγώ θέλω να πάρει την ομάδα να βάλει 10 μύρια και να μην τον νοιάζει στο ελάχιστο το μπάσκετ. Γίνεται? Θα πω κι ευχαριστώ
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
ακόμα και αν βάλει 10 εκατομμύρια , αν συνεχίσεις να τρως 20αρες στο κεφάλι από τους γαυροβαζελους και χωρίς την παραμικρή αγωνιστική επιτυχία,η συγκεκριμένη στάση δεν θα διαρκέσει πάνω από ένα βαριά βαριά δύο χρόνια.
Και δεν το λέω για κακό
Προφανώς δεν εννοεί να έχεις μπάτζετ 10-20 εκατομμυρίων και να χάνεις 20 πόντους.renegade έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:07Ότι στοίχημα θες.Tolaros έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:03 Εγώ θέλω να πάρει την ομάδα να βάλει 10 μύρια και να μην τον νοιάζει στο ελάχιστο το μπάσκετ. Γίνεται? Θα πω κι ευχαριστώ
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
ακόμα και αν βάλει 10 εκατομμύρια , αν συνεχίσεις να τρως 20αρες στο κεφάλι από τους γαυροβαζελους και χωρίς την παραμικρή αγωνιστική επιτυχία,η συγκεκριμένη στάση δεν θα διαρκέσει πάνω από ένα βαριά βαριά δύο χρόνια.
Και δεν το λέω για κακό
Τότε θα έχεις φέρει άσχετους παίκτες, προπονητές, διευθυντές κλπ τι σχέση έχει με το αν θα είναι αρρωστάκι με το μπάσκετ; Που πάλι κανείς δεν θέλει να ξεφτιλίζεται όσο πλούσιος κι αν είναι, τι υπόθεση είναι αυτή.
Αλλά στο μπάσκετ 9/10 ότι πληρώνεις παίρνεις.
- WestBlock4
Βλεπει πολυ Netflix κ φτιάχνει δικά του σεναριαJim_Chatz έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:43Ποιος ακριβώς στο είπε αυτό?Мир έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:12 Μάλλον είναι μεγάλα τα μπάτζετ 10-20εκ το χρόνο για να κοντράρουμε τον βάζελοι-γαυρικο καθεστώς / Ευρωλίγκα και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής το γύρισε στο Βόλλει που βγαίνουν τα κουκιά.
Που ακριβώς γράφτηκε ότι αφήνει το μπάσκετ?
Φτάνει με τα κείμενα εντυπώσεων. Κουράζουν
Σιγά μην πληρώσω Νετφλιξ όταν ο ΑΣ μας προσφέρει δωρεάν παραστάσεις.

ΥΓ. Για του κακοπροαίρετους, όχι δεν είναι ο Τελης στη φωτό, ούτε ο Πετμεζας.

ΥΓ. Για του κακοπροαίρετους, όχι δεν είναι ο Τελης στη φωτό, ούτε ο Πετμεζας.
Σιγά μην την αφήσει και στον Ιβάν Σαββίδη...theo111 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:18 Εγώ πάλι θέλω να βάλει 100 εκατομμύρια και να αφήσει την διοίκηση στον Χατζόπουλο, γίνεται;

Απο την μια θελω να παρει την ΚΑΕ μπας και αναβιωσουμε στιγμες απο τα 80 και 90 αλλα απο την αλλη δεν μου βγαζει καμια εμπιστοσυνη... 

Μέχρι τέλος του μήνα θα έχει τελειώσει η υπόθεση. Ελπίζω να έχει τον Χατζόπουλο μπροστινό για φέτος τουλάχιστον