Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Black_Knight

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Black_Knight »

Απλα δειτε πως χειριστηκε την κατασταση η ΚΑΕ, ενημερωνοντας εξαρχης, για να καταλαβουμε ποιος συμπεριφερεται εντιμα και ποιος οχι. Αν δεν υπηρχε διαρροη σε καποια site, δεν θα μαθαινε κανενας τιποτα. Προσωπικα πλεον δεν πιστευω ουτε λεξη απο το προεδρειο του ΑΣ, εχουν δωσει τοσα δικαιωματα που η εμπιστοσυνη, που ποτε δεν ηταν και ιδιαιτερα μεγαλη, εχει χαθει τελειως.

Αν υπαρχει plan B απο την πλευρα της ΠΑΕ, εγω θα το στηριξω ακομα και αν αυτο σημαινει οτι η ομαδα αποχαιρεταει την Τουμπα. Ας προσεχαν οι διαφοροι τσαρλατανοι με τις δολοπλοκιες τους.
These users thanked the author Black_Knight for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία, με σάρκα και οστά, πέραν εκδήλωσης προθέσεων, με τον όποιον τρόπο εν πάση περιπτώσει αυτές έχουν ως τώρα εκδηλωθεί. Κάπως περίεργο φαίνεται, σε εμένα τουλάχιστο, αυτό το πράγμα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
vasgias, eorptol1, Jean Valjean, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:00 Παρατηρώ το εξής, κάθε φορά αυτός που ζητά συνάντηση είναι ο Μυστακίδης, δεν θυμάμαι να έχει ποτέ ζητήσει ο ΑΣ. Και ζητά συνάντηση για να ενημερώσει, λένε..
Φυσικά πάντοτε ο ΑΣ τρέχει γρήγορα να συναντηθεί, ούτε μια φορά, για τσ μάτια του κόσμου δεν καθυστερεί να παει.
Έκοψα το.ποστ σου για λόγους οικονομίας. Προφανώς οι ανακοινώσεις θα βγαίνουν με αυτό τον τρόπο. Αν πει ο ΑΣ "ζήτησα συνάντηση" θα φαίνεται σαν να πετάει στον κάλαθο την προτεραιότητα στον Ιβάν... Ιλαροτραγωδια. Ξεφτίλα. Αλλά προς θεού! Όλα τα λεφτά αριστερά δεξιά (μπάσκετ βόλεϊ και προσεχώς στο σκάκι...) δεν πρέπει να συνδέονται με το γήπεδο.
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
paok apo epilogi, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:50 Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία, με σάρκα και οστά, πέραν εκδήλωσης προθέσεων, με τον όποιον τρόπο εν πάση περιπτώσει αυτές έχουν ως τώρα εκδηλωθεί. Κάπως περίεργο φαίνεται, σε εμένα τουλάχιστο, αυτό το πράγμα.
Εννοείς ότι μπορούν να τον χαρακτηρίσουν εξαφανισμένο; Πάντα σε σχέση με το πως έτσι αποκαλείται ο Ιβαν ασχετα αν είναι ενεργός στα της ομάδος
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
vasgias, Guitarman, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Ασφαλώς. Έχουν γραφτεί άπειρες αράδες και εδώ μέσα περί εξαφανισμένου Σαββίδη, παρατημένης ομάδας κοκ. Για τον Τελάρο δεν υφίσταται ούτε καν η δικαιολογία, ισχυρή ή αδύναμη, όπως θέλει ας την κρίνει κάποιος, της εμπλοκής σε μια περίπλοκη κατάσταση λόγω πολέμου, ειδικά έχοντας ... ανεπιθύμητη συνεθνικότητα. Ναι, δεν είναι υποχρεωμένος, προσωπικά δε με απασχολεί το να εμφανιστεί αυτοπροσώπως και να μου απευθυνθεί. Σχολιάζω το προφανές όμως. Η αβάντα του Τέλη από την πρώτη στιγμή από πλευράς ΑΣ δεν είχε να κάνει με το ότι είναι Θεσσαλονικεύς, ΠΑΟΚτσής, μη ... ξένος, με παρουσία πλέον εν Ελλάδι;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
Guitarman, gervasio artigas, paok apo epilogi, eorptol1, Jean Valjean, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:50 Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία, με σάρκα και οστά, πέραν εκδήλωσης προθέσεων, με τον όποιον τρόπο εν πάση περιπτώσει αυτές έχουν ως τώρα εκδηλωθεί. Κάπως περίεργο φαίνεται, σε εμένα τουλάχιστο, αυτό το πράγμα.
Αν όχι περίεργο, είναι σίγουρα ασυνήθιστο.
Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, πιθανολογώ το εξής.
Πρώτον μια καλοπροαίρετη εκδοχή. Δεν "γράφουν" καλά όλοι οι άνθρωποι στο γυαλί ή σε μια ζωντανή συζήτηση, ανεξάρτητα από το πόσο ικανοί και πετυχημενοι είναι στο αντικείμενό τους.
Είναι πιθανον λοιπόν μια ζωντανή εμφάνιση να μην τον κολακεύει. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι άσχετο με τις ικανότητες ή το ποιόν του.
Δεύτερον, μια κακοπροαιρετη εκδοχή. Γράφουν η δεν γράφουν καλά οι ανθρωποι, όταν υπάρχουν ερωτήσεις που δεν απαντωνται ή απαντώνται προβληματικά, ξεγυμνώνουν τις προθεσεις τους. Και γενικά όσο περισσοτερο εκτιθεσαι τόσο περισσοτερο κινδυνεύεις να αποκαλυφθεις. Αν καποιος είναι απατεωνας ή έχει διαφορετική ατζέντα απο αυτήν που παρουσιαζει, τότε σίγουρα αυτό θα φανεί.
Υπάρχει ένα άλλο ενδεχόμενο, ούτε καλοπροαίρετο ούτε κακοπροαίρετο, να θέλει να δώσει την εντύπωση του ισχυρού, του ανθρώπου που ελέγχει τα πραγματα. Υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που θαμπωνονται από τέτοια στάση.
Όποιο από τα τρία ( ή καποιο άλλο) ενδεχόμενο ισχύει μένει να αποδειχτεί. Αν ισχύει το πρωτο έχει καλώς, αν ισχύει το δεύτερο ή το τρίτο είναι προβληματικό.
Αν ισχύουν δυο ή και τα τρία μαζί, που δεν το αποκλείω, τότε είναι πολυ προβληματικό.

ΥΓ. Προσπαθώ να εξηγήσω με την λογική, τον λόγο ή τους λόγους που του υπαγορεύουν αυτήν την στάση και συμπεριφορά, όπως θα έκανα και κάνω για τον καθένα άνθρωπο που συναναστρέφομαι ή παρατηρώ στην καθημερινότητά μου.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:27Κοίτα φίλε, σε διαβάζω από την στιγμή που μπήκες.

Προφανώς γνωρίζεις καταστάσεις και σε ακούω με προσοχή, ξέρεις πολλά περισσότερα από εμένα πάνω σε αυτό το κομμάτι και το σέβομαι.

Το ότι ο Παϊσιάδης είναι όπως λες, η αιτία για ένα σωρό προβλήματα δεν το αμφισβητώ, αλλά αυτό δεν αναιρεί το τυπικό σκέλος, ότι σαν υπεύθυνος του τμήματος θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι παρών σε μια τέτοια συνάντηση, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Ένα μάτσο χάλια, κάνει έναν ολόκληρο οργανισμό άνω κάτω, αλλά όταν έρχονται οι "χορηγίες" αλλάζουμε το σκηνικό και μιλάμε για ανάπτυξη.
Όχι φίλε δεν ΠΡΕΠΕΙ ούτε ΜΠΟΡΕΙ να είναι παρόν. Δεν είναι ΟΥΤΕ μέτοχος, ΟΥΤΕ τίποτα.

Πρέπει να τον ενημερώσουν οτι φεύγει χθές και οτι αναλαμβάνει κάποιος σαν τον Παντακίδη ή σαν τον Κουρνέτα.

Και να ξέρετε οτι ήταν απο τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του προηγούμενου Προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Μην πιστεύετε τι γράφει ο καθένας συμπεριλαμβανομένου και εμού, ανατρέξτε σε αυτά που είπε φεύγοντας ο Γιούρι Φιλίποφ που είχε έρθει με επένδυση και επαφές του Ιβάν Σαββίδη.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Jean Valjean έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:20
Αν όχι περίεργο, είναι σίγουρα ασυνήθιστο.
Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, πιθανολογώ το εξής.
Πρώτον μια καλοπροαίρετη εκδοχή. Δεν "γράφουν" καλά όλοι οι άνθρωποι στο γυαλί ή σε μια ζωντανή συζήτηση, ανεξάρτητα από το πόσο ικανοί και πετυχημενοι είναι στο αντικείμενό τους.
Είναι πιθανον λοιπόν μια ζωντανή εμφάνιση να μην τον κολακεύει. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι άσχετο με τις ικανότητες ή το ποιόν του.
Δεύτερον, μια κακοπροαιρετη εκδοχή. Γράφουν η δεν γράφουν καλά οι ανθρωποι, όταν υπάρχουν ερωτήσεις που δεν απαντωνται ή απαντώνται προβληματικά, ξεγυμνώνουν τις προθεσεις τους. Και γενικά όσο περισσοτερο εκτιθεσαι τόσο περισσοτερο κινδυνεύεις να αποκαλυφθεις. Αν καποιος είναι απατεωνας ή έχει διαφορετική ατζέντα απο αυτήν που παρουσιαζει, τότε σίγουρα αυτό θα φανεί.
Υπάρχει ένα άλλο ενδεχόμενο, ούτε καλοπροαίρετο ούτε κακοπροαίρετο, να θέλει να δώσει την εντύπωση του ισχυρού, του ανθρώπου που ελέγχει τα πραγματα. Υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που θαμπωνονται από τέτοια στάση.
Όποιο από τα τρία ( ή καποιο άλλο) ενδεχόμενο ισχύει μένει να αποδειχτεί. Αν ισχύει το πρωτο έχει καλώς, αν ισχύει το δεύτερο ή το τρίτο είναι προβληματικό.
Αν ισχύουν δυο ή και τα τρία μαζί, που δεν το αποκλείω, τότε είναι πολυ προβληματικό.

ΥΓ. Προσπαθώ να εξηγήσω με την λογική, τον λόγο ή τους λόγους που του υπαγορεύουν αυτήν την στάση και συμπεριφορά, όπως θα έκανα και κάνω για τον καθένα άνθρωπο που συναναστρέφομαι ή παρατηρώ στην καθημερινότητά μου.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι απλό: ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τα του ΠΑΟΚ .Αλλος ειναι ο στόχος και κάνει "παιχνίδια και κινήσεις τακτικής" ΔΙΑ του ΠΑΟΚ
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.

Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε συνδυασμό με το παρελθόν των μελών του ΑΣ, είναι λογικό να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τη φύση και τον σκοπό της συνάντησης, και αμφισβήτηση στα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΣ.
These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
gervasio artigas, navigator11, paok apo epilogi
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Psaras έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:32 Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.

Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε συνδυασμό με το παρελθόν των μελών του ΑΣ, είναι λογικό να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τη φύση και τον σκοπό της συνάντησης, και αμφισβήτηση στα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΣ.
Δεν ανέφεραν καν το αποτελεσμα της συναντησεως
Θα βοηθησει η όχι;;
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
navigator11, paok apo epilogi, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Η κάυλα τους ήταν να διαψεύσουν τα της Νέας Τούμπας. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες :lol:
These users thanked the author Psaras for the post (total 5):
navigator11, paok apo epilogi, eorptol1, aivas19, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Μόνο που η δική μου αναφορά @Jean Valjean έχει να κάνει με όσους έκραζαν ανηλεώς τον Σαββίδη, επειδή "εξαφανίστηκε και δε νοιάζεται πλέον για την ομάδα", απαιτώντας κατά διαστήματα να εμφανιστεί ξανά για να πειστούν για το αντίθετο. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει δηλαδή το εν δυνάμει μελλοντικό κουμάντο όλου του συλλόγου να δείξει ότι είναι εδώ; Να τον δούνε και να ακούσουν έστω 3-4 κουβέντες από το στόμα του; Αν όχι, μήπως το γενναίο "σοβάντισμα" στον Σαββίδη είχε τελικά να κάνει αποκλειστικά με το ότι δεν έριχνε ο Ιβάν όσο μπικικίνι ήθελαν αυτοί;;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
paok apo epilogi, Guitarman, Andrew R
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Φιλίποφ: «Βόμβες» για παράγοντες του ΠΑΟΚ και μάνατζερ!
Ενημερώθηκε στις 15 Οκτ 2019 - 10:56

Αποκαλύψεις από τον Ουκρανό τεχνικό

Ο Γιούρι Φιλίποφ προέβη στην αποκάλυψη ότι ένας μάνατζερ παικτών και δύο υψηλόβαθμοι παράγοντες κάνουν εδώ και χρόνια ζημιά στον ΠΑΟΚ…

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Δικεφάλου παραιτήθηκε από τη θέση του και ξεκαθάρισε τους λόγους, που συνέβη αυτό:

«Όταν κάποιος σου λέει «να κάνεις αυτό που σου λέμε αλλιώς θα χάσεις τη δουλειά σου» νομίζω ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να φύγεις για την αξιοπρέπεια σου από την ομάδα. Αυτό έκανα και εγώ. Δεν άντεξα. Σε λάθος άνθρωπο βρήκαν να κάνουν υποδείξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ βόλεϊ: Πρώτο φαβορί ο Μουστακίδης

Πέρσι, η αλήθεια είναι, ότι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Έκανα τη δουλειά μου και αυτό ήταν. Φέτος δεν ήταν έτσι. Περίμενα η διοίκηση να πάρει μέτρα για την απειθαρχία των Κουβανών κάτι που δεν έγινε. Αισθάνθηκα σαν να είναι προστατευμένοι από κάποιους ανθρώπους. Εγώ στο κομμάτι της πειθαρχίας δεν έκανα πίσω…».

Ο Φιλίποφ πάντως δεν μετάνιωσε για την ένταξή του στον ΠΑΟΚ και την γνωριμία του με κάποιος παράγοντες. «Τι μπορώ να πω για τον κ. Τσαλόπουλο. Κύριος με Κ κεφαλαίο. Φοράει παντελόνια, κρατάει το λόγο του και είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για την ομάδα. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία».

Για τον ΠΑΟΚ είπε:

«Εγώ έκανα ότι μπορούσα, δεν μετάνιωσα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πέρσι πήραμε το Κύπελλο και φέτος έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό μάλλον δεν έφθανε. Κάποιοι παράγοντες δεν θέλουν να αλλάξει η ομάδα. Τα ίδια γίνονται κάθε χρόνο, δυστυχώς. Προβλήματα οικονομικά δεν είχα. Ακόμη και αν είχα ειλικρινά δεν θα το έλεγα. Όμως δεν μπορούσα να αντέξω αυτό που γινόταν. Είναι κάποιες αξίες τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι από αθλητής».

Ο Φιλίποφ πάντως αφήνει …Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ. «Σου είχα πει όταν ανέλαβα ότι εγώ με τον Ντίμα έχουμε οικογενειακή σχέση μόνο εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο ήταν παίκτης και εγώ προπονητής. Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει πασέρ τον Ντίμα, τον πασαδόρο της Εθνικής ομάδας, Κάθε προπονητής θα τον ήθελε».

Για τον διάδοχό του τόνισε:

«Όποιος και να έρθει δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό που γίνεται. Εγώ πάντως του εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία. Σε αυτόν και στην ομάδα».

πηγή: novasports.gr
https://www.sportime.gr/spor/volei/fili ... -manatzer/
Για να μην ξεχνάμε.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:36
Psaras έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:32 Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.

Δεν ανέφεραν καν το αποτελεσμα της συναντησεως
Θα βοηθησει η όχι;;

Ο Παισιαδης, προεδρος του ΤΑΑ, καθ υλην αρμοδιος για την ομαδα, δηλωσε παντελη αγνοια για την συναντηση.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.....
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 5):
paok apo epilogi, gervasio artigas, Dimitrisou, eorptol1, Psaras
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 6):
gervasio artigas, astral, eorptol1, navigator11, paok apo epilogi, Psaras
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”