Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εγώ πιστεύω στον Τσαλοφ . Φαίνεται ότι στην ομάδα πιστεύουν και στον Μύθου. Όπου θα παίξει πολλούς αγώνες ιδιαίτερα στο Κύπελλο . Αν δεν πίστευαν σε αυτά τα δύο παιδιά θα παίρνανε . Πάμε παρακάτω .Η ομάδα έχει 3 σέντερ φορ .
- These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
- Ορτζονικίδης, joulu
Εγώ ξέρω ότι μέχρι φέτος "ο Λουτσέσκου τρώει τα παιδιά του ΠΑΟΚ και δεν βλέπουμε πιτσιρίκια". Φέτος μας χαλάει ο Μύθου και ο Χατσίδης με τον Μπαταούλα. Μας χαλάει ο 21 ετών Μπιάνκο, μας χαλάει ο 26 Βολιάκο.
Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ποιος έκοψε ποιον και γιατί και εάν έγινε έτσι ή αλλιώς.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα...το κοντέρ γράφει 2/2 προκρίσεις στην Ευρώπη και 2/2 στο πρωτάθλημα.
Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ποιος έκοψε ποιον και γιατί και εάν έγινε έτσι ή αλλιώς.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα...το κοντέρ γράφει 2/2 προκρίσεις στην Ευρώπη και 2/2 στο πρωτάθλημα.
- These users thanked the author Sardan for the post (total 7):
- gervasio artigas, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maedhros4, joulu, paok apo epilogi, giaxxo, theo111
Τωρα αυτο το 26 χρονων τι το ηθελες; Δηλαδη 26 χρονων τι ειναι μπεμπης;

- ΑποστόληςΑ
Ε φανταζομαι εννοει οτι δεν ειναι Λοβρεν 34αρηςembuji έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:21 Τωρα αυτο το 26 χρονων τι το ηθελες; Δηλαδη 26 χρονων τι ειναι μπεμπης;![]()
![]()
34αρης ειναι βαθυς βετερανος. Αλλα ρε παιδια 26 ειναι στο prime του. Ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης. Αν δε μπορει δε κανει τα περιθωρια βελτιωσης ειναι ελαχιστα.
Ο Λόβρεν είναι 36 ετών.
Είμαστε η 5η ομάδα στις μεταγραφές μπαίνοντας στα 100 μας χρόνια και μάλιστα παρά την μεταγραφή του Ζαφείρη που θα έλθει 1/1/26; Την κάτσαμε την βάρκα, μας βλέπω να παλεύουμε για την 5η θέση!
Είμαστε η 5η ομάδα στις μεταγραφές μπαίνοντας στα 100 μας χρόνια και μάλιστα παρά την μεταγραφή του Ζαφείρη που θα έλθει 1/1/26; Την κάτσαμε την βάρκα, μας βλέπω να παλεύουμε για την 5η θέση!
Τωρα που ηρθε και ο Χιμενεθ; Ονειρο θερινης νυκτος η τετραδα.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- black death, giaxxo, paokkerkir
Γερασίμου έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:27 Ο Λόβρεν είναι 36 ετών.
[/quot
Φέτος έχουν ενισχυθεί πολύ οι ανταγωνιστές μας για την παραμονή !!
-
Ας δούμε λίγο ήρεμα τα πράγματα..
Φέτος έγινε ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων που δεν πρέπει να ξεχνάμε και έχει θετικό πρόσημο.
Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ανανέωση Οττο, Μειτε, Παβλενκα και Τάισον, απόκτηση στόπερ, αρ μπακ, χαφ, αρ εξτρέμ και φορ.
Ο Οττο δεν ήθελε να μείνει και αντί αυτού ήρθε ο Κενι .
Ανανέωσαν οι υπόλοιποι και ήρθε κι ο Τειλορ.
Οι υπόλοιπες μεταγραφές αν και άργησαν χαρακτηριστικά ήταν οι Βολιακο, Ζαφειρης, Ιβανουσετς και Γιακουμάκης. Επειδή ο Ζαφειρης θα έρθει από Γενάρη αποκτήθηκε και ο Μπιάνκο..
Ουσιαστικά αν και καθυστέρησε ο αρχικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε..
Οι προσθήκες Ζαφειρη Ιβανουσετς Τειλορ και Γιακουμάκη είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι μόλις βρουν το ρόλο τους θα προσφέρουν.
Ο Κενι δείχνει ήδη να χωράει στα παπούτσια του Οττο.
Μοναδικά ερωτηματικά οι Ιταλοί που όμως δε θα έπρεπε να είναι ερωτηματικά αλλά επιλογές χαμηλού ρίσκου.
Η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού υπάρχει και θα υπάρχει εφόσον ο Τσαλοφ δεν γίνει ο παίκτης που ήταν στη Ρωσία. Αν κάνει την έκπληξη και παίξει δε νομίζω ότι θα υπάρχει ανάγκη.
Αν αφήσουμε στην άκρη παλινωδίες τύπου θέμα προπονητή, γήπεδο, πώληση Κωνσταντέλια, τα μοναδικά ερωτηματικά μου είναι οι επιλογές των Ιταλών σε θέσεις που θέλαμε να ψωνίσουμε από το πάνω ράφι και μάλλον και η μη απόκτηση επιθετικού καλύτερου από τον Τσαλοφ. Πλην όμως πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν επαληθευτούν και στο γήπεδο. Γιατί αν μας βγουν θα μαμαμε και θα δέρνουμε..
Φέτος έγινε ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων που δεν πρέπει να ξεχνάμε και έχει θετικό πρόσημο.
Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ανανέωση Οττο, Μειτε, Παβλενκα και Τάισον, απόκτηση στόπερ, αρ μπακ, χαφ, αρ εξτρέμ και φορ.
Ο Οττο δεν ήθελε να μείνει και αντί αυτού ήρθε ο Κενι .
Ανανέωσαν οι υπόλοιποι και ήρθε κι ο Τειλορ.
Οι υπόλοιπες μεταγραφές αν και άργησαν χαρακτηριστικά ήταν οι Βολιακο, Ζαφειρης, Ιβανουσετς και Γιακουμάκης. Επειδή ο Ζαφειρης θα έρθει από Γενάρη αποκτήθηκε και ο Μπιάνκο..
Ουσιαστικά αν και καθυστέρησε ο αρχικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε..
Οι προσθήκες Ζαφειρη Ιβανουσετς Τειλορ και Γιακουμάκη είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι μόλις βρουν το ρόλο τους θα προσφέρουν.
Ο Κενι δείχνει ήδη να χωράει στα παπούτσια του Οττο.
Μοναδικά ερωτηματικά οι Ιταλοί που όμως δε θα έπρεπε να είναι ερωτηματικά αλλά επιλογές χαμηλού ρίσκου.
Η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού υπάρχει και θα υπάρχει εφόσον ο Τσαλοφ δεν γίνει ο παίκτης που ήταν στη Ρωσία. Αν κάνει την έκπληξη και παίξει δε νομίζω ότι θα υπάρχει ανάγκη.
Αν αφήσουμε στην άκρη παλινωδίες τύπου θέμα προπονητή, γήπεδο, πώληση Κωνσταντέλια, τα μοναδικά ερωτηματικά μου είναι οι επιλογές των Ιταλών σε θέσεις που θέλαμε να ψωνίσουμε από το πάνω ράφι και μάλλον και η μη απόκτηση επιθετικού καλύτερου από τον Τσαλοφ. Πλην όμως πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν επαληθευτούν και στο γήπεδο. Γιατί αν μας βγουν θα μαμαμε και θα δέρνουμε..
- loukas karadimos
Δεν είμαι πρεζάκι καλοί μου άνθρωποι οπαδός είμαι και η ζωή με έσπρωξε εδώ να ζητιανεύω:΄
-Ένα φορ σας παρακαλώ να πάρω ένα πρωτάθλημα....
-Ένα φορ σας παρακαλώ να πάρω ένα πρωτάθλημα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρόμος την Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η ΠΑΕ πάντως λένε πως ακόμα το παλεύει, γι αυτό και δεν έβγαλε διαρροή πως δε θα κάνουμε άλλη κίνηση.