Αμα δεν παμε τελικο θα τους κρατησει μουτρα και δεν θα παει;nunies4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:51 Ειναι αναγκη να μπαινει και αυτο το βαρος στην Εθνικη μας;;
Συμφωνα με το Μετρο..ο Τελης θα ταξιδεψει για επαφες με την FIBA στην Ριγα ΑΝ η Ελλαδα περασει στον τελικο.
Βαλτε τα τριποντα αυριο γιατι σε μικρο τελικο ο Τελης δεν ερχεται.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Aλλο είναι το θέμα
Θα πάει να μιλήσει με την ΦΙΜΠΑ ως τι;;
Ποιά ιδιότητα σχετικη με το μπάσκετ εχει;;
'Οτι ΘΑ παρει μια ΚΑΕ στην ελλάδα;;
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- paok apo epilogi
Ρε φίλε ο Rene έγραψε "σε μια χρονιά έκανε τον βαζελο κυπελλούχο ευρωλιγκας όταν την αμέσως προηγούμενη ήταν τελευταιος". Και απαντησα οτι αυτά γίνονται μόνο αν ασχολείσαι ενεργά και έχεις τρελά να δεις την ομαδα πρώτη ΑΥΡΙΟ. Εσύ καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει τέτοιες κάψες ο Τέλης? Ότι θα ρίξει λεφτά θα ρίξει γιατί αυτό θα βοηθήσει το πραγματικό του σχέδιο (Τούμπα ΠΑΕ) αλλά σε ένα και δύο χρόνια δεν θα πετύχει τπτ από όσα φαντάζεστε. Μόνος σου είπες ότι θέλει χρόνο για να εδραιωθείς. Και στην περίπτωση Τέλη, αν καταφέρει να πάρει ΠΑΕ-γηπεδο θέλω πολύ να δω τι θα κάνει με το μπάσκετ...fossa έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:40 @Guitarman Τι εννοείς ακυρώνω όλα αυτά που έγραψα; Γεγονότα έγραψα.
Αν ο Τέλης βάλει Ευρωλίγκα τον ΠΑΟΚ και αν πρωταγωνιστήσει κιόλας δεν θα είναι θέμα καύλας αλλά χρημάτων.
Δεν μπορεί ο Μυστακίδης να έχει τη καύλα του Γιαννακόπουλου ή του Βερζυτζή ας πούμε τι να κάνουμε;
Τα σπορ του βορρά του 1980 ωχριουν μπροστά σε αυτό που κάνει το μετροπολιςnunies4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:51 Ειναι αναγκη να μπαινει και αυτο το βαρος στην Εθνικη μας;;
Συμφωνα με το Μετρο..ο Τελης θα ταξιδεψει για επαφες με την FIBA στην Ριγα ΑΝ η Ελλαδα περασει στον τελικο.
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Apil44
Αυριανό άρθρο του Μετρο: Παρευρέθη στον αγιασμό του 1ου Γυμνασίου Άνω Τούμπας ο κ. Μυστακίδης. Ατενίζοντας το ιστορικό γήπεδο (που έχει αφεθεί στην τύχη του από την εξαφανισμένη Διοίκηση Σαββιδη) δήλωσε ότι θα κάνει δωρεά στο σχολείο φροντιστηριακα μαθήματα έτσι ώστε το σχολείο να ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιώνnunies4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:51 Ειναι αναγκη να μπαινει και αυτο το βαρος στην Εθνικη μας;;
Δεν είναι παράλογο αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά έτσι κάνουν. Λογικά θα θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν, πότε και πως θα γίνει το NBA Europe. Για εμένα (στα του μπάσκετ) αυτό ειναι θετικότατο, γιατί δείχνει προσωπική εμπλοκή-ενδιαφέρον. Αν αληθεύει ή όχι, είναι αλλούνου παπά...gervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:59 Aλλο είναι το θέμα
-
Δεν διαφωνω σε αυτο που λεςPsaras έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:21Δεν είναι παράλογο αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά έτσι κάνουν. Λογικά θα θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν, πότε και πως θα γίνει το NBA Europe. Για εμένα (στα του μπάσκετ) αυτό ειναι θετικότατο, γιατί δείχνει προσωπική εμπλοκή-ενδιαφέρον. Αν αληθεύει ή όχι, είναι αλλούνου παπά...gervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:59 Aλλο είναι το θέμα
Απλά απορω γιατι αν εχει τετοιες προθεσεις τι σχεση εχει αν θα παει στον ημιτελικο η στον τελικο
Γιατι συμφωνα με το δημοσιευμα αν δεν παει τελικο η Ελλας δεν θα έχει ο Τελαρος τις επαφες για το ΝΒΑ Europe
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Psaras
Στα του δημοσιεύματος, επειδή προέρχεται από το συγκεκριμένο μέσο, κρατάω μια επιφύλαξη.
Εγώ θέλω να πάρει την ομάδα να βάλει 10 μύρια και να μην τον νοιάζει στο ελάχιστο το μπάσκετ. Γίνεται? Θα πω κι ευχαριστώ
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
Επίσης όσοι διαβάζετε έστω και φευγαλέα Μέτρο να το κοιτάξετε.
Εγώ πάλι θέλω να βάλει 100 εκατομμύρια και να αφήσει την διοίκηση στον Χατζόπουλο, γίνεται;
Το δημοσίευμα είναι καθαρά θέμα αβάντας που κάνει η εφημερίδα στον Μυστακίδη για λόγους εντυπωσιασμουgervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:25Δεν διαφωνω σε αυτο που λεςPsaras έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:21Δεν είναι παράλογο αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά έτσι κάνουν. Λογικά θα θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν, πότε και πως θα γίνει το NBA Europe. Για εμένα (στα του μπάσκετ) αυτό ειναι θετικότατο, γιατί δείχνει προσωπική εμπλοκή-ενδιαφέρον. Αν αληθεύει ή όχι, είναι αλλούνου παπά...gervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:59 Aλλο είναι το θέμα
Απλά απορω γιατι αν εχει τετοιες προθεσεις τι σχεση εχει αν θα παει στον ημιτελικο η στον τελικο
Γιατι συμφωνα με το δημοσιευμα αν δεν παει τελικο η Ελλας δεν θα έχει ο Τελαρος τις επαφες για το ΝΒΑ Europe
[quote="gervasio artigas" post_id=1063230824 time=1757581177 user_id=28062]
Aλλο είναι το θέμα
[/quote]
Θα αγορασει την Εθνικη λογικα
Aλλο είναι το θέμα
[/quote]
Θα αγορασει την Εθνικη λογικα
Πλάκα πλάκα άμα γουστάρει τους αγοράζει όλους τους παίκτες της Εθνικής, πλην Γιάννη
Με την ιδιότητα του μέλλοντα μπαμπά ΠΟΚεμον.gervasio artigas έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:59 Aλλο είναι το θέμα
Καμμία σχέση.Guitarman έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:59Ρε φίλε ο Rene έγραψε "σε μια χρονιά έκανε τον βαζελο κυπελλούχο ευρωλιγκας όταν την αμέσως προηγούμενη ήταν τελευταιος". Και απαντησα οτι αυτά γίνονται μόνο αν ασχολείσαι ενεργά και έχεις τρελά να δεις την ομαδα πρώτη ΑΥΡΙΟ. Εσύ καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει τέτοιες κάψες ο Τέλης? Ότι θα ρίξει λεφτά θα ρίξει γιατί αυτό θα βοηθήσει το πραγματικό του σχέδιο (Τούμπα ΠΑΕ) αλλά σε ένα και δύο χρόνια δεν θα πετύχει τπτ από όσα φαντάζεστε. Μόνος σου είπες ότι θέλει χρόνο για να εδραιωθείς. Και στην περίπτωση Τέλη, αν καταφέρει να πάρει ΠΑΕ-γηπεδο θέλω πολύ να δω τι θα κάνει με το μπάσκετ...fossa έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:40 @Guitarman Τι εννοείς ακυρώνω όλα αυτά που έγραψα; Γεγονότα έγραψα.
Αν ο Τέλης βάλει Ευρωλίγκα τον ΠΑΟΚ και αν πρωταγωνιστήσει κιόλας δεν θα είναι θέμα καύλας αλλά χρημάτων.
Δεν μπορεί ο Μυστακίδης να έχει τη καύλα του Γιαννακόπουλου ή του Βερζυτζή ας πούμε τι να κάνουμε;
Μπορεί να ήταν τελευταίος σχεδόν στην Ευρωλίγκα αλλά δεν ήταν η πρώτη του χρονιά, έχει άλλα 40 πίσω!!!
Απλά αυτό δείχνει πως σε αθλήματα τύπου μπάσκετ, βόλεϊ κάνεις πολύ πιο γρήγορα ομάδα απ'ότι στο ποδόσφαιρο αν πέσουν τα φράγκα. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Εσύ γράφεις ότι θα 'ρθει να χρεώσει την ομάδα ή δεν θα κάνει ότι φανταζόμαστε και θα είμαστε απλά μια καλή ομάδα Τσάμπιονς λιγκ ας πούμε που δεν θα χρωστάει;
Συγνώμη δεν είμαι προφήτης.