Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ούτε ο Σαββίδης είπε σήμερα βρείτε φορ, ούτε η Σαββιδενα...αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς....προφανώς δεν καιγόταν, πάλεψαν δύο ταβανατες περιπτώσεις μπας και κάτσει εκεί που θέλαμε, δεν έκατσαν και "τ ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιονται" που είπε κάποτε και ο αυγολεμονος.
Αυτό λέει η λογική, αλλά επειδή ΠΑΟΚ και λογική δεν πάνε μαζί, μακάρι να διαψευστεί.
Αυτό λέει η λογική, αλλά επειδή ΠΑΟΚ και λογική δεν πάνε μαζί, μακάρι να διαψευστεί.
Πάντως εάν μπορούσαν να πάρουν τον Βαργκα και δεν τον πήραν γιατί κάτι ξινιζε τον έναν και βρομουσε τον άλλο,τι να πω;
Θέλω να πιστεύω ότι είναι παραμύθι ότι ήταν σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή και χάλασε για μαλακίες.
Θα δείξει η ιστορία.
Θέλω να πιστεύω ότι είναι παραμύθι ότι ήταν σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή και χάλασε για μαλακίες.
Θα δείξει η ιστορία.
-
Ναι στη Zwolle αδερφέ!
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- hariskastoria
Έμειναν κάτι λιγότερο από 59,5 ώρες για την απόκτηση σέντερ φορ με μεταγραφή...
Δεν κινειται φυλλο. Τουλαχιστον να ξυπνησει ο Τσαλοφ και να βοηθησει οσο μπορει. Αν εχει γινει οντως καποιος προγραμματισμός για το φορ και δεν πηγε καλα λογω καποιων ζητηματων και χρονικών περιθωρίων ας το προσπαθήσουν για να ερθει τον Γεναρη.
Συμφωνα με τους κυβερνητικους ρεπορτερ μας απορριφθηκε γιατι ειναι target man, επιθετικος που η ομαδα παιζει για αυτον και οχι εργατης.delos15 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 23:38 Πάντως εάν μπορούσαν να πάρουν τον Βαργκα και δεν τον πήραν γιατί κάτι ξινιζε τον έναν και βρομουσε τον άλλο,τι να πω;
Θα δείξει η ιστορία.
Και ρωταω εγω.....το 70% των ματς που παιζει ο ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα ειναι τυπου Ατρομητου και εφοσον φορ εργατη πηρες (Γιακουμακη), τι θα πειραζε να εχεις στο οπλοστασιο σου και εναν target man για τα ματς που εχεις βαλει τον αντιπαλο στα διχτυα και θες απλα καλα τελειωματα;
Γιατι αυτο τους ειπανε να πουν αυτο ειπανε. Περιμενεις να ακουσεις σοβαρη ποδοσφαιρικη αναλυση και αιτιολογια;nunies4 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:56Συμφωνα με τους κυβερνητικους ρεπορτερ μας απορριφθηκε γιατι ειναι target man, επιθετικος που η ομαδα παιζει για αυτον και οχι εργατης.delos15 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 23:38 Πάντως εάν μπορούσαν να πάρουν τον Βαργκα και δεν τον πήραν γιατί κάτι ξινιζε τον έναν και βρομουσε τον άλλο,τι να πω;
Θα δείξει η ιστορία.
Και ρωταω εγω.....το 70% των ματς που παιζει ο ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα ειναι τυπου Ατρομητου και εφοσον φορ εργατη πηρες (Γιακουμακη), τι θα πειραζε να εχεις στο οπλοστασιο σου και εναν target man για τα ματς που εχεις βαλει τον αντιπαλο στα διχτυα και θες απλα καλα τελειωματα;
-
Γιατι ο Γιακουμάκης δεν είναι target man; Δεν εχει υψος και τελειωματα (θεωρητικα);nunies4 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:56 Συμφωνα με τους κυβερνητικους ρεπορτερ μας απορριφθηκε γιατι ειναι target man, επιθετικος που η ομαδα παιζει για αυτον και οχι εργατης.
Ιδανικα θελουμε παίχτη γρηγορο μπροστα, να παιρνει τη μπαλα στην κοντρα και να μη γυρναει πλατη ή να σκονταφτει πάνω στη μπαλα.
Ο βαργκα καλός γενικά αλλα 9 στα 10 γκολ ειναι με το κεφαλι.
-
AποκωδικοποίησηΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:37 Έμειναν κάτι λιγότερο από 59,5 ώρες για την απόκτηση σέντερ φορ με μεταγραφή...
5= Ε
9= Θ
5= Ε
Πάλι για ΜπρΕΘγουΕιτ λές ε?
Ο Χριστός και η Παναγία..........MagdiTolba έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 12:16AποκωδικοποίησηΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:37 Έμειναν κάτι λιγότερο από 59,5 ώρες για την απόκτηση σέντερ φορ με μεταγραφή...
5= Ε
9= Θ
5= Ε
Πάλι για ΜπρΕΘγουΕιτ λές ε?

- Panx Romana
Μετά τις 12 του μηνός θα αρχίσουμε το ψάξιμο για ελεύθερους και η ζωή συνεχίζεται
-
Συμφωνώ, αυτό τους είπαν να πουν.......................................................embuji έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 12:00Γιατι αυτο τους ειπανε να πουν αυτο ειπανε. Περιμενεις να ακουσεις σοβαρη ποδοσφαιρικη αναλυση και αιτιολογια;nunies4 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:56Συμφωνα με τους κυβερνητικους ρεπορτερ μας απορριφθηκε γιατι ειναι target man, επιθετικος που η ομαδα παιζει για αυτον και οχι εργατης.delos15 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 23:38 Πάντως εάν μπορούσαν να πάρουν τον Βαργκα και δεν τον πήραν γιατί κάτι ξινιζε τον έναν και βρομουσε τον άλλο,τι να πω;
Θα δείξει η ιστορία.