Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Guitarman »

Blackgr4 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:40
Guitarman έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:11
Αυτό με τις χαρτοπετσέτες ήταν πρακτική Πανελουδη (αρα μεχρι το 2008 που επεσε το μεγαλο κανονι). Λογικά εκεί αναφέρετε ο Rene και το λεει ειρωνικα (?).

Εκείνη την μαύρη περίοδο για να κερδίσουμε λίγο χρόνο στο τελευταίο ματς της χρονιάς και να ξέρουμε πώς παει το αλλο ματς (έπαιζε ταυτόχρονα ο γαυρος με τον άλλο υποψήφιο για υποβιβαβσμο) πετάξαμε χιλιάδες χαρτάκια μέσα στο γήπεδο για να καθυστερήσει η έναρξη. Κάπως έτσι έμεινε και αυτή η παράδοση με τα χαρτακια που τώρα έγινε trend.... Πολύ πολύ κακές μέρες... που δυστυχώς τις έζησα από πάρα πολύ κοντά...
Μήπως έπαιζε ταυτόχρονα το χανούμι με τον άλλο υποψήφιο και όχι ο γαύρος; Εκτός αν θυμάμαι άλλη χρονιά.
Επίσης δεν πετάξαμε μόνο χαρτάκια σε εκείνο το ματς.. Πετούσαμε τα πάντα ασταμάτητα.
Black νομίζω γαυρος γιατί υπήρχε επικοινωνία με τα δικά μας παιδιά που τότε παίζανε στο γαβρο και είχανε υποσχεθεί ότι το ματς (τους) δεν χάνεται... Εκείνη η μέρα το Παλατάκι ήταν Θύρα 4 στα 80ς... Τέτοιο άγχος και πίεση όμως δεν θέλω να την περάσω ξανά...

Με επιφύλαξη πάντα γιατί έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι από τότε...
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Κάνω μια πρόβλεψη (δωρεαν ειναι εξ αλλου)
Θ' αργησει το deal
Kοντα στο τελος του χρονου το βλεπω
Αν δεν εχουν γινει εκλογες μεχρι τοτε
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν μπορει να γινει αυτο αδερφε, δεν υπαρχει δικαιολογια για να διαρκεσει ενα 3μηνο οταν μαλιστα απ ολες τις πλευρες εχει επικοινωνηθεί οτι θα τελειωσει αμεσα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Guitarman έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:48
Blackgr4 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:40
Guitarman έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:11
Αυτό με τις χαρτοπετσέτες ήταν πρακτική Πανελουδη (αρα μεχρι το 2008 που επεσε το μεγαλο κανονι). Λογικά εκεί αναφέρετε ο Rene και το λεει ειρωνικα (?).

Εκείνη την μαύρη περίοδο για να κερδίσουμε λίγο χρόνο στο τελευταίο ματς της χρονιάς και να ξέρουμε πώς παει το αλλο ματς (έπαιζε ταυτόχρονα ο γαυρος με τον άλλο υποψήφιο για υποβιβαβσμο) πετάξαμε χιλιάδες χαρτάκια μέσα στο γήπεδο για να καθυστερήσει η έναρξη. Κάπως έτσι έμεινε και αυτή η παράδοση με τα χαρτακια που τώρα έγινε trend.... Πολύ πολύ κακές μέρες... που δυστυχώς τις έζησα από πάρα πολύ κοντά...
Μήπως έπαιζε ταυτόχρονα το χανούμι με τον άλλο υποψήφιο και όχι ο γαύρος; Εκτός αν θυμάμαι άλλη χρονιά.
Επίσης δεν πετάξαμε μόνο χαρτάκια σε εκείνο το ματς.. Πετούσαμε τα πάντα ασταμάτητα.
Black νομίζω γαυρος γιατί υπήρχε επικοινωνία με τα δικά μας παιδιά που τότε παίζανε στο γαβρο και είχανε υποσχεθεί ότι το ματς (τους) δεν χάνεται... Εκείνη η μέρα το Παλατάκι ήταν Θύρα 4 στα 80ς... Τέτοιο άγχος και πίεση όμως δεν θέλω να την περάσω ξανά...

Με επιφύλαξη πάντα γιατί έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι από τότε...
Εμείς παίζαμε με το σκουλήκι και στο τέλος χάσαμε; Αυτό το ματς λες;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ναι Black

Εδώ και το άρθρο. Τελικά έπαιζε και το χαρτί και ο γάβρος την ίδια ώρα. Δίκιο έχουμε :mrgreen:

https://www.contra.gr/basket/paok-aris-74-75/
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Το χανούμι έπαιζε μέσα στη Ρόδο και με τη νίκη που πήρε καταλήξαμε σε τριπλή ισοβαθμία και έπεσε το Ρέθυμνο. Αυτό ήταν το ματς που μας ενδιέφερε.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Guitarman, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Αν θυμάμαι καλά, είχαμε καθυστερήσει τόσο πολύ το δικό μας παιχνίδι, που το άλλο είχε λήξει 2.5 - 3 λεπτά νωρίτερα.
Σε περίπτωση που το χανούμι δεν έβγαζε διπλό, δεν παίζει να χάναμε ποτέ. Είχαμε πάρει θέση δίπλα στις γραμμές του γηπέδου καμιά 500 άτομα.
Δεν θα έφευγε κανείς. Υπάρχει βίντεο στο youtube από σκουλικοκάναλο με τίτλο Παοκ - Άρης 74-75 26η 23/4/08 Supersport.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Guitarman
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

george188 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:56 Δεν μπορει να γινει αυτο αδερφε, δεν υπαρχει δικαιολογια για να διαρκεσει ενα 3μηνο οταν μαλιστα απ ολες τις πλευρες εχει επικοινωνηθεί οτι θα τελειωσει αμεσα
Σε αυτό που λές έχεις δίκαιο , με μια προϋπόθεση όμως
Οτι ο Τέλαρος "καίγεται" να πάρει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ
george188

Ο ιδιος θα εκτεθει και δεν νομιζω οτι ειναι εποχη που τον συμφέρει..
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Θα βαλω λιγο ενα tinfoil hat και θα πω λιγο κατι το οποιο σκεφτομαι εδω και μερες.

Δεν ασχολουμαι καθολου με το μπασκετ γιατι ποτε μα ποτε δε μου αρεσε το αθλημα γιαυτο και δεν ειμαι ενεργος στα αναλογα threads.

Η αγορα του Μπασκετ απο τον Μυστακιδη στα ματια μου γινεται για 1) να δειξει στον κοσμο τι ειναι ικανος να κανει και την δυναμικη του. 2) Να παρει την ΠΑΕ μακροπροθεσμα. ΚΑΕ => ΑΣ => Πιεση προς την ΠΑΕ. Ο Μυστακιδης θελει να κερδισει τον κοσμο οποτε θεωρω οτι θα εχουμε αμεσα αποτελεσματα στο μπασκετ και ταυτοχρονα εχοντας και τον ΑΣ μαζι του αλλα και θεση επισημα μεσα σε αυτον σαν ιδιοκτητης της ΚΑΕ θα ειναι και ο σεπεριμενωστηνγωνια4.

Δε θα μου φανει περιεργο στην διαδικασια καλης θελησης για να δημιουργησει ενα καλο προσωπο, να προσπαθησει να εκτοξευσει το μπασκετ δηλαδη να παμε για το ΤΣΛ ωστε να παλεψουμε για ενα wild card και να πει οτι δεν εχω προβλημα να κανω συμπραξη με τον Ιβαν για να γινει πιο γρηγορα και η τουμπα.

Ειναι πιο περιπλοκο το ολο θεμα απ'οτι φαινεται. Ελπιζω να βγει ομως σε καλο για ολο τον συλλογο και τα αθληματα του (ασχετα αν εγω βλεπω αυστηρα μονο ποδοσφαιρο).

Αυτα απο μενα. Περιμενω να δω τις κινησεις του Μυστακιδη με μεγαλο ενδιαφερον.
These users thanked the author embuji for the post:
gervasio artigas
Άβαταρ μέλους
Guitarman

george188 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 11:08 Ο ιδιος θα εκτεθει και δεν νομιζω οτι ειναι εποχη που τον συμφέρει..
Γιατί ρε Γιώργο να εκτεθεί αν η μεταβίβαση γίνει ας πούμε σε 2 μήνες? Ας πάρει όσο χρόνο θέλει η μεταβίβαση. Ο Τελης έχει εκτεθεί λόγω άλλων κινήσεων. Η μεταβίβαση μιας εταιρίας είναι εύλογο να πάρει κάποιο διάστημα.
These users thanked the author Guitarman for the post:
Kabamaru11
george188

Θα σου πω γιατι, μιας και οσον αφορα το οικονομικο ειναι του αντικειμενου μου και το εψαξα και παραπαανω. Εχουμε 10 Σεπτέμβρη, απ ολες τις πλευρες εχει επικοινωνηθει οτι ειναι πολυ θετικες και οι διαρροές εινια οτι τα εχουν βρει ακομα και στο οικονομικο αντιτυπο. Αυτο που απομένει ειναι ο οικονομικος ελεγχος ο οποιος επίσης διαρρέουν οτι δεν θα παρει πανω απο 10ημερο. Αν ηταν αλλα ΑΕ που ειχε θυγατρικες ή πολλες συναλλαγες θα σου ελεγα οτι αυτο το διαστημα οχι απλα ειναι αστειο αλλα δεν γινεται. Η ΚΑΕ εχει συγκεκριμενα εσοδα και έξοδα, δνε υπαρχει κατι περιπλοκο στις συναλλαγες της γι αυτο και ο ελεγχος δεν μπορει να παει πχ 2-3 μηνες οπως μπορει κ να χρειαστει για μεγαλυτερη ΑΕ. Αν ο ελεγχος ολοκληρωθει δνε υπαρχει αλλο σταδιο, η μεταβιβαση ειναι κ η τυπικη εγκριση απο ΕΕΑ. Γι αυτο λεω οτι δεν μπορει να παρει 2-3 μηνες εκτος και αν καποια απο τις 2 πλευρες θελει να το τρεναρει, δεν υπαρχει δικαιολογια διαφορετικα να μην εχει τελειωσει μεχρι τελη σεπτεμβρη.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Γιώργο περιγράφεις τα διαδικαστικά. Συμφωνώ δεν είναι πολλά. Αλλά πες ότι καθυστερεί. Τι αλλάζει ακριβώς στο μπάσκετ? Η χρονιά θα είναι μέτρια (το ροστερ έχει κλείσει και οκ προσθήκες μπορούν να γίνουν αλλά δεν θα γίνουν και κοσμοιστορικες αλλαγες). Άρα τι Σεπτέμβριος τι Οκτώβριος τι Νοέμβριος. Γιατί θα εκτεθεί ο Τελης? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Τι να του προσαψεις για αυτό? Ο ΠΑΟΚτσης θέλει ΤΩΡΑ αλλαγές. Αλλά μιας και είσαι γνωστής των επιχειρηματικων διεργασιών ξέρεις ότι πολλά πράγματα αργούν παραπάνω από ότι θα περίμενε ένας εξωτερικός παρατηρητής.
These users thanked the author Guitarman for the post:
george188
george188

Θα εκτεθει διοτι το μυαλο πολλων (και εμενα) θα παει σε άλλα πραγματα. Ο τελης θελει re braνnding αυτη τη στιγμη, γι αυτο σου λεω και ειμαι σιγουρος οτι μεχρι τελη σεπτεμβρη θα εχει τελειωσει το διαδικαστικο (η ΕΕΑ ας παει και πιο μετα). Οι διαδικασιες δεν ειναι χρονοβορες, τα δεδομενα συγκεκριμενα καθως και η θεληση του. Ο χατζοπουλος εχει συμμαζεμένη ΚΑΕ και τα οικονομικα δεν τρομαζουν, το ντιλ μπορει να καθυστερησει μονο αν μπει καποια απο τις 2 πλευρες μπει σε δευτερες σκέψεις, δεν υπαρχει κατι το περιπλοκο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτο λεω και οχι το αν θα αλλαξει πολλα φετος, το ροστερ αλλωστε διαμορφωμενο ειναι αλλα το να τραβηξει μια εξαγορα η οποια δεν ειναι περιπλοκη δεν βγαζει νοημα
These users thanked the author george188 for the post:
Guitarman
george188

Εγω εργαζομαι στο κομμάτι του ελέγχου, η πρωτη μου δουλεια ηταν στο κομματι του εξωτερικου ελέγχου εταιρειών. Γι αυτο μιλάω με μια καποια σιγουρια. Τωρα αν ο χατζοπουλος του χει πει οτι τα χρεη ειναι 5 αλλα τελικα ειναι 10 (δεν πιστευω οτι παιζει κατι τετοιο με χατζο) τοτε ναι μπορει να θελησει να το σκεφτει ή να διαπραγματευτει σε διαφορετικη βαση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”