Μαρδαριτάρια
-
-
Re: Μαρδαριτάρια
Γραφει το PAOKtoday στο λαιβ για την αφιξη Ζαφειρη...
"Το βράδυ της Κυριακής, οι γονείς του Ζαφείρη βρέθηκαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Εκεί πήραν μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου που πρόκειται να γίνει το νέο «σπίτι» του γιου τους, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με την αφοσίωση του κόσμου στον ΠΑΟΚ."
Από βρε πήρε γεύση ατμόσφαιρας γηπεδου σε κεκλεισμενων?????

"Το βράδυ της Κυριακής, οι γονείς του Ζαφείρη βρέθηκαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Εκεί πήραν μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου που πρόκειται να γίνει το νέο «σπίτι» του γιου τους, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με την αφοσίωση του κόσμου στον ΠΑΟΚ."
Από βρε πήρε γεύση ατμόσφαιρας γηπεδου σε κεκλεισμενων?????

Γραφει η sfina του Πετρουλακη για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:
"Η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας έδωσε τη λύση, ορίζοντας το ΟΑΚΑ ως την πρώτη επιλογή. Η απόφαση αυτή επιλέχθηκε πιθανόν για να φιλοξενήσει τον κόσμο των δύο ομάδων, δεδομένου ότι το Ολυμπιακό Στάδιο μπορεί να υποδεχθεί περισσότερους φιλάθλους, κάτι που είναι σημαντικό για τα έσοδα του ΟΦΗ."
Τι διαβαζουμε θεε μου......
Και περιμενει ο κοσμος να ενημερωθει απο τους κοιμισμενους......
"Η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας έδωσε τη λύση, ορίζοντας το ΟΑΚΑ ως την πρώτη επιλογή. Η απόφαση αυτή επιλέχθηκε πιθανόν για να φιλοξενήσει τον κόσμο των δύο ομάδων, δεδομένου ότι το Ολυμπιακό Στάδιο μπορεί να υποδεχθεί περισσότερους φιλάθλους, κάτι που είναι σημαντικό για τα έσοδα του ΟΦΗ."
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
- PAOKevolution, feria
-
Πες μου σε παρακαλώ οτι τρολαρεις και δεν ειναι αληθινό αυτο... ΘΕΕ ΜΟΥCylon-4 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 09:54 Γραφει η sfina του Πετρουλακη για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:
Δεν τρολαρω φιλε μου.
Το απιστευτο ειναι οτι δεν το εχουν κατεβασει ακομα.
Το κειμενο υπογραφει ο Στεργιαδης.
Το απιστευτο ειναι οτι δεν το εχουν κατεβασει ακομα.
Το κειμενο υπογραφει ο Στεργιαδης.