Εσυ κλειδαροτρυπα που ανέβασες αυτό στο Χ... να βρεις τις παντόφλες σου ζεστέςFawkes έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 10:38
Χάρτινος ΠΑΟΚαρχης στο Χ, τρομοκρατήθηκε σαν τα χανούμια και αυτός.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
https://www.metrosport.gr/ex-aporriton- ... oi-1225037
για να μην εχετε απορίες γιατι αλλαζουν καποιοι τα κοζια και απο την μια μερα που σου μουδιαζουν τα αρχ.... απο το σαλιο την επομενη σε περνανε απο πριονοκορδελα με @λητικη προπαγανδα.
γλυκος ο παρας ,εδω για 30 αργυρια καποιος πουλησε τον χριστο να πεις ....
μονο ΠΑΟΚ
για να μην εχετε απορίες γιατι αλλαζουν καποιοι τα κοζια και απο την μια μερα που σου μουδιαζουν τα αρχ.... απο το σαλιο την επομενη σε περνανε απο πριονοκορδελα με @λητικη προπαγανδα.
γλυκος ο παρας ,εδω για 30 αργυρια καποιος πουλησε τον χριστο να πεις ....
μονο ΠΑΟΚ
Ανδρωνη τι εγινε ζοριζεσε ? αντε να μην λερωσω το στομα μου....ειστε ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ και ειστε μεσα στην πολη....δεν θα ξεχαστουν ολα αυτα που κανετε....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
- PAOK DreXleR, leomatos88, Apil44, Kabamaru11, paok apo epilogi
-
Θα έλεγα τίποτα για τον Μακεδονικό και το γήπεδό του που μας αγαπούσανε (!) αλλά τέλος πάντων. Τώρα δε μας αγαπάνε δηλαδή; Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο για την ντροπή της Θεσσαλονίκης. Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ ανύπαρκτοι.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Apil44, eorptol1
Πραγματικά βρωμιαριδες, κανονικά πρέπει να μπουν μπλακλιστ όλοι οι ΠΑΟΚαρχες-δημοσιογραφοι που τρώνε ψωμί από την ομάδα και συνεχίζουν να ταΐζουν τη μηχανή προπαγάνδας που στήθηκε.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για κανένα τους, για να μην αρχίσω να λέω ονόματα .. αλλά όταν χτυπήσει το κανόνι δεν θα τα ρίχνουν στο συνταξιούχο μίμι ... ούτε κλάμα θα δεχτούμε, ουτε είμαστε φυτά.
Μετά πρέπει να κάνουν τα κουμάντα του χυτα για να βγουνε .. εκτός αν έχουν κονέ για προς το ράδιο του χοντρού .
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για κανένα τους, για να μην αρχίσω να λέω ονόματα .. αλλά όταν χτυπήσει το κανόνι δεν θα τα ρίχνουν στο συνταξιούχο μίμι ... ούτε κλάμα θα δεχτούμε, ουτε είμαστε φυτά.
Μετά πρέπει να κάνουν τα κουμάντα του χυτα για να βγουνε .. εκτός αν έχουν κονέ για προς το ράδιο του χοντρού .
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- paok apo epilogi, eorptol1
- Jean Valjean
Γι' αυτούς υπάρχουν δικαιολογίες.
Για όσους ΠΑΟΚτσήδες τους ακούν/διαβάζουν/δίνουν κλικ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Για όσους ΠΑΟΚτσήδες τους ακούν/διαβάζουν/δίνουν κλικ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 8):
- paok apo epilogi, aivas19, DIAMANTIS99, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Guitarman, lkosmid, Kabamaru11
Έχει χρόνια που γράφω οτι αυτοί που πραγματικά με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, για να μην πω τίποτα προσβλητικό, είναι όσοι τους ακουν/διαβάζουν/ακολουθούν
Οχι φέτος που φανερώθηκε το πράγμα. Χρόνια ολόκληρα.
Συγχαρητήρια.
Οχι φέτος που φανερώθηκε το πράγμα. Χρόνια ολόκληρα.
Συγχαρητήρια.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
- paok apo epilogi, Jamaican, navigator11, eorptol1, Guitarman, lkosmid
Δηλωμενοι εχθροι του ΠΑΟΚ πολλα χρονια τωρα και για μενα αιτια κακου για πολλα πραγματα οσο αναφορα την νοοτροπια γυρω απο την ομαδα.
Δεν θα ξεχασω ποτε την ατακα Ραπτοπουλου πριν πολλα χρονια, και ηταν και η τελευταια μερα που ακουσα, οτι "Αν ο ΠΑΟΚ παει καλα, εγω δεν θα εχω δουλεια".
Δεν θα ξεχασω ποτε την ατακα Ραπτοπουλου πριν πολλα χρονια, και ηταν και η τελευταια μερα που ακουσα, οτι "Αν ο ΠΑΟΚ παει καλα, εγω δεν θα εχω δουλεια".
- These users thanked the author Jamaican for the post (total 4):
- Equalizer, paok apo epilogi, eorptol1, lkosmid
-
Είναι γνωστοί , και τους έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί μέσα στα χρόνια. Πόλεμος μέχρι τέλους
- These users thanked the author Ορτζονικίδης for the post (total 4):
- Jamaican, paok apo epilogi, gervasio artigas, eorptol1
- BlackMagicPAOK
Τον έχω ακούσει κατά διαστήματα τον π@παρα...Jamaican έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 07:55 Δηλωμενοι εχθροι του ΠΑΟΚ πολλα χρονια τωρα και για μενα αιτια κακου για πολλα πραγματα οσο αναφορα την νοοτροπια γυρω απο την ομαδα.
Περα από τα ύποπτα παιγνίδια, είναι εντελώς γλοιώδης, ειναι ακριβώς σαν το ποντίκι, τον Μοντεκρίστο, στο κόμικ του Αρκα, ο ισοβίτης!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 2):
- Jamaican, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Εχει κι ενα καλο η ολη Ιστορια
"γνωριζόμαστε/συστηνομαστε " άνευ περιορισμών
Πλέον δεν υπάρχουν "ψεκ" και "συνομωσιολογια"
Ειναι "αυτοι" κι "εμείς"
Καθαρά και ανεπιφυλκατα
Ειναι "αυτοι" κι "εμείς"
Καθαρά και ανεπιφυλκατα
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- NIKOS1972, eorptol1, Ορτζονικίδης
Αυτός τη δουλειά του κάνει. Πρώτοι σε ακροαματικότητα είναι, αυτό λέει πολλά.BlackMagicPAOK έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 09:06Τον έχω ακούσει κατά διαστήματα τον π@παρα...Jamaican έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 07:55 Δηλωμενοι εχθροι του ΠΑΟΚ πολλα χρονια τωρα και για μενα αιτια κακου για πολλα πραγματα οσο αναφορα την νοοτροπια γυρω απο την ομαδα.
Περα από τα ύποπτα παιγνίδια, είναι εντελώς γλοιώδης, ειναι ακριβώς σαν το ποντίκι, τον Μοντεκρίστο, στο κόμικ του Αρκα, ο ισοβίτης!
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Jamaican
-
+++++++++++++++gervasio artigas έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 10:01 Εχει κι ενα καλο η ολη Ιστορια
Ειναι "αυτοι" κι "εμείς"
Καθαρά και ανεπιφυλκατα