Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Επειδή το έψαξα, δεν είναι σύνηθες να αναλύει το business plan. Περισσότερο θα δινει το πλαίσιο τηε συμφωνίας για αγορά των μετοχών, χρονοδιάγραμμα για ολόκληρη συμφωνίας και το πλαίσιο της γενικότερης συμφωνίας χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Δεν νομίζω ότι θα αναφέρει αναλυτικά τι θα κάνει οταν αναλάβειKalamarGiannis έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 19:12 LETTER OF INTENT σημαίνει σίγουρα ότι:
1) θα αναλύει ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ για να γίνει μεγαλομέτοχος, και τον έναν από τους 2 τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό: εξαγορά των υφιστάμενων μετοχών ή Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Εδώ πάμε για την Αύξηση μέσω της οποίας αφού καταθέσει κάποιο ποσό (το ξέρουμε πόσα είναι αυτό;;) στο ταμείο της ΚΑΕ , στον τραπεζικό λογαριασμό δηλαδή, αποκτά τις νέες μετοχές που είναι πάνω από το 50% του νέου συνόλου.
Για έναν παλιό μέτοχο αυτό σημαίνει ότι εκεί που είχε το 0.2%, πλέον θα έχει το μισό ήτοι 0.1% . Αλλά μπορεί παντα να ψηφίζει στη ΓΣ.
2) Επίσης θα αναλύει ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ (ΑΜΕΣΑ!νομίζω) θα αποπληρώσει τα χρέη που παραλαμβάνει, αυτά τα 4 +εκατομμυριάκια εννοώ που είναι ΣΥΝΟΛΟ τα πάντα όλα.
========================================================================================================================
3) πιθανολογώ χωρίς να γνωρίζω ότι θα κάνει νύξη και στη στρατηγική επένδυση της επόμενης πενταετίας (αγωνιστικό, γηπεδικό, πιθανά άλλες επενδύσεις στους χώρους του γηπέδου κτλ κτλ.)
Πείτε ρε παιδιά όσοι ξέρετε , πιο πολύ νομικά είναι αυτά!
Ξέρω οτι προτρέχω αλλά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται 
Στο μπάσκετ μπορείς να κάνεις μεταγραφές μεσοχρονιάς; Δηλαδή αν ξαφνικά βρεθούμε με μεγάλο μπάτζετ, μπορούμε να βελτιώσουμε το ρόστερ από φέτος, ή θα πάει από 2026-27;
Στο μπάσκετ μπορείς να κάνεις μεταγραφές μεσοχρονιάς; Δηλαδή αν ξαφνικά βρεθούμε με μεγάλο μπάτζετ, μπορούμε να βελτιώσουμε το ρόστερ από φέτος, ή θα πάει από 2026-27;
- Jean Valjean
Έτσι είναι.renegade έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 00:19 Εμείς που θυμόμαστε τα του μπάσκετ του μιλένιουμ μπορούμε να πούμε ότι κάποτε όλα αυτά γίνονταν σε χαρτοπετσέτες
Και μεις που θυμόμαστε ακόμη πιο παλιά, αρκούσε ο λόγος σου και να δώσεις τα χέρια.
Όποιον δεν κρατούσε τον λόγο του, τον έκανε πέρα η ίδια η πιάτσα.
Δυστυχώς δεν είναι πλέον έτσι τα πράγματα. Είναι όλα απρόσωπα, ειδικά δε με το διαδίκτυο μπορεί κι ο τελευταίος να υποδυθεί τον πρώτο. Η εξαπάτηση είναι ο κανόνας. Κι αυτό έχει οδηγήσει στο να χρειαζόμαστε διασφάλιση και επιβεβαίωση στο κάθε βήμα και στην κάθε συνδιαλλαγή.
Θέλεις 7ο Αμερικανό (1 μεταγραφή).Rexaris έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 05:51 Ξέρω οτι προτρέχω αλλά ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται
Στατιστικά είναι πολύ πιθανό κάποιος από τους ξένους που έχουμε να μην "τραβήξει", οπότε θα πας σε αλλαγή (2η μεταγραφή).
Αν μείνει ελεύθερος κάποιος ποιοτικός Έλληνας, εννοείται ότι πρέπει να τον χτυπήσεις (3η μεταγραφή).
Περισσότερες αλλαγές/μεταγραφές δεν θα έκανα. Η βασική προσπάθεια πρέπει να πέσει στο να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά, όπου θα χρειαστούμε 10+ παίκτες. Από φέτος να γίνουν επαφές με ποιοτικούς Έλληνες και να κλείσουν όσο πιο νωρίς γίνεται για του χρόνου. Να μην πέσουμε θύματα νεοπλουτισμού. Τα λεφτά να μπουν, αλλά να πιάσουν τόπο. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα φέτος. Κάποιες πινελιές και όπου βγει. Γενικά, δεν έχουμε κακή ομάδα. Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι από πέρσι.
- KalamarGiannis
όταν έχεις χρήμα όλα γίνονται.
Δηλαδή μπορείς να πάρεις με συμφωνία Ελληνα παίκτη από οποιαδήποτε ομάδα θέλει το παραδάκι σου. Δε ξέρω αν γίνεται σε οποιαδήποτε στιγμή ή μόνο σε χρονική ζώνη μεταγραφών.
Για τους ξένους, μπορείς να πάρεις 7ο και 8ο παίκτη που θα παίζουν άμεσα Ευρώπη, και στην Ελλάδα να κατεβάζεις όποιους 6 παν καλύτερα.
Αρα, με 2 πολύ καλούς ξένους-από αυτούς που δεν κοιτούσες καν ως τώρα- γρήγορα γρήγορα αλλάζεις 1-2 επίπεδα...
Δηλαδή μπορείς να πάρεις με συμφωνία Ελληνα παίκτη από οποιαδήποτε ομάδα θέλει το παραδάκι σου. Δε ξέρω αν γίνεται σε οποιαδήποτε στιγμή ή μόνο σε χρονική ζώνη μεταγραφών.
Για τους ξένους, μπορείς να πάρεις 7ο και 8ο παίκτη που θα παίζουν άμεσα Ευρώπη, και στην Ελλάδα να κατεβάζεις όποιους 6 παν καλύτερα.
Αρα, με 2 πολύ καλούς ξένους-από αυτούς που δεν κοιτούσες καν ως τώρα- γρήγορα γρήγορα αλλάζεις 1-2 επίπεδα...
- Jean Valjean
Δεν πρέπει να μας νοιάζει τόσο πολύ το γρήγορα όσο το σίγουρα. Πρώτα καλή στελέχωση και ανάπτυξη της δομής και των υποδομών της ΚΑΕ και έπειτα όλα τα υπόλοιπα.
- PAOKevolution
Τα πράγματα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Η ΚΑΕ έχει καθαρό κούτελο, ελέω Χατζόπουλου και δεν πιστεύω να κολλήσει κάπου το πράγμα. Πάμε προς συμφωνία καθώς φαίνεται.
Μια ερώτηση κι από μένα. Τι χρόνος απαιτείται συνήθως για να γίνει μια τέτοια αλλαγή; Θέλω να πω, πιστεύετε μέχρι τέλος Οκτώβρη, θα έχει γίνει η αλλαγή ιδιοκτησίας;
Μια ερώτηση κι από μένα. Τι χρόνος απαιτείται συνήθως για να γίνει μια τέτοια αλλαγή; Θέλω να πω, πιστεύετε μέχρι τέλος Οκτώβρη, θα έχει γίνει η αλλαγή ιδιοκτησίας;
Οχι μιλένιουμ...renegade έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 00:19 Εμείς που θυμόμαστε τα του μπάσκετ του μιλένιουμ μπορούμε να πούμε ότι κάποτε όλα αυτά γίνονταν σε χαρτοπετσέτες
Αν δεν κάνω λάθος γύρω στο 2010 εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος για την ΚΑΕ (καλός, κακός, μέτριος δεν γνωρίζω), δεν έγινε τίποτα παραπάνω από ένα ραντεβού σε καφετέρια με ανθρώπους του ΑΣ και ο ίδιος μετά σε ραδιοφωνική του παρέμβαση είπε πως όταν ρώτησε για τις υποχρεώσεις της εταιρείας, του έγραψαν τα χρέη σε χαρτοπετσέτα!
Και αποσύρθηκε.
Αν θυμάμαι κάτι λάθος διορθώστε με
-
Νομίζω, ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα αν όλα τρέξουν φυσιολογικά, ωστόσο η επίσημη διαδοχή θέλει την έγκριση της ΕΕΑ,ωποτε σίγουρα θα πιάσουμε Οκτώβρη ελπίζουμε αρχές κι όχι τελη.PAOKevolution έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 07:40 Τα πράγματα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Η ΚΑΕ έχει καθαρό κούτελο, ελέω Χατζόπουλου και δεν πιστεύω να κολλήσει κάπου το πράγμα. Πάμε προς συμφωνία καθώς φαίνεται.