Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Γιώργος Καραμβέρης (ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο)
"Παρά το ότι έχω φιλικές σχέσεις με τον Δ. Καλπάκη οφείλω να τον διορθώσω για όσα αναφέρει στο θέμα των μετοχών, επειδή εκείνη την εποχή ημουν πρόεδρος των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ και προσωπικά χειρίστηκα το θέμα των μετοχών. Μεταξυ των προσωπικοτήτων που επιλεγησαν για το 1/10 των μετοχών ήταν και ο σύλλογος παλαιμάχων. Ο Πρόεδρος κ Κατσαρης με κάλεσε και μου ανακοίνωσε την απόφαση την οποία αποδέχθηκα, αργότερα σε συμβούλιο αποφασίστηκε να αποδεχθούμε τις μετοχές και πρόσωπο που θα τις παραλάβει θα είναι ο Δ. Καλπάκης εξ ονόματος των παλαιμάχων.
Αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι μετοχές χορηγήθηκαν από τον ερασιτέχνη στους παλαίμαχους για λόγους εκτίμησης και ανταμοιβής για τις υπηρεσίες τους, οπότε δωρητής προς τον μελλοντικό μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος παλαιμάχων και όχι κάποιο πρόσωπο και ζητώ αυτό να γνωστοποιηθεί τόσο στον ενδιαφερόμενο όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ".
Για να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να διασταυρώνουμε το τι λέει ο καθένας (δεν είναι μομφή για παιδιά εντός paokmania αλλά για τους μεγαλοδημοσιογράφους που δίνουν βήμα στον οποιονδήποτε και λέει ότι θέλει δημόσια, αφιλτράριστα).
Δηλαδή ρε φίλε είσαι δημοσιογράφος και σε παίρνω εγώ ο Μήτσος από την Τούμπα και σου λέω να με βγάλεις στον αέρα να πω αυτό, αυτό και αυτό....πριν με βγάλεις, δεν θα διασταυρώσεις αυτά που έχω πρόθεση να πω? τρία τινά ισχύουν....ή είστε άχρηστοι για το επάγγελμα που κάνετε (που είναι λειτούργημα αλλά τέλος πάντων) ή είστε "πονηροί" ή και τα δύο μαζί "κουτοπόνηροι".....
"Παρά το ότι έχω φιλικές σχέσεις με τον Δ. Καλπάκη οφείλω να τον διορθώσω για όσα αναφέρει στο θέμα των μετοχών, επειδή εκείνη την εποχή ημουν πρόεδρος των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ και προσωπικά χειρίστηκα το θέμα των μετοχών. Μεταξυ των προσωπικοτήτων που επιλεγησαν για το 1/10 των μετοχών ήταν και ο σύλλογος παλαιμάχων. Ο Πρόεδρος κ Κατσαρης με κάλεσε και μου ανακοίνωσε την απόφαση την οποία αποδέχθηκα, αργότερα σε συμβούλιο αποφασίστηκε να αποδεχθούμε τις μετοχές και πρόσωπο που θα τις παραλάβει θα είναι ο Δ. Καλπάκης εξ ονόματος των παλαιμάχων.
Αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι μετοχές χορηγήθηκαν από τον ερασιτέχνη στους παλαίμαχους για λόγους εκτίμησης και ανταμοιβής για τις υπηρεσίες τους, οπότε δωρητής προς τον μελλοντικό μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος παλαιμάχων και όχι κάποιο πρόσωπο και ζητώ αυτό να γνωστοποιηθεί τόσο στον ενδιαφερόμενο όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ".
Για να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να διασταυρώνουμε το τι λέει ο καθένας (δεν είναι μομφή για παιδιά εντός paokmania αλλά για τους μεγαλοδημοσιογράφους που δίνουν βήμα στον οποιονδήποτε και λέει ότι θέλει δημόσια, αφιλτράριστα).
Δηλαδή ρε φίλε είσαι δημοσιογράφος και σε παίρνω εγώ ο Μήτσος από την Τούμπα και σου λέω να με βγάλεις στον αέρα να πω αυτό, αυτό και αυτό....πριν με βγάλεις, δεν θα διασταυρώσεις αυτά που έχω πρόθεση να πω? τρία τινά ισχύουν....ή είστε άχρηστοι για το επάγγελμα που κάνετε (που είναι λειτούργημα αλλά τέλος πάντων) ή είστε "πονηροί" ή και τα δύο μαζί "κουτοπόνηροι".....
Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01 Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ και δεν θα έβαζα τον Πρέλεβιτς. Ο Πέτζα έπαιξε μικρό διάστημα και δεν θα τον έβαζα. Θα έβαζα τον Μάνθο Κατσούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα και το κάνω με κριτήριο την προσφορά σε βάθος χρόνου».
Ο μυρωδιας μπασκετμπολιστας, δεν θα εβαζε τον Μπανε.
Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια......

Αλήθεια,υπάρχει τόσο μεγάλος.... παλαίμαχος ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τρί 09 Σεπ 2025, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Είναι φοβερό πόσος κόσμος έχει επιλέξει να εκτεθεί με πάθος τον τελευταίο καιρό.
- These users thanked the author astral for the post:
- gervasio artigas
Δύο τινά μπορεί να ισχυουν:
Είτε ο Καλπακης έχει ξεκουτιανει είτε ψάχνει στασιδι στις εξελίξεις και άρα όφελος...
ΕΝΤΙΤ: Βγαίνει ο κάθε ΠΟΥΘΕΝΆΣ λέει μια ασυναρτησία και τον παίρνουμε και στα σοβαρά... μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι όλοι οι "παλαίμαχοι" στη ζωή τους μάθανε ένα πράγμα: να κλωτσάνε ή να χτυπάνε μια μπάλα. Λίγες είναι οι εξαιρέσεις που αυτοί οι άνθρωποι έχουν και μυαλό για κάτι παραπάνω.
Είτε ο Καλπακης έχει ξεκουτιανει είτε ψάχνει στασιδι στις εξελίξεις και άρα όφελος...
ΕΝΤΙΤ: Βγαίνει ο κάθε ΠΟΥΘΕΝΆΣ λέει μια ασυναρτησία και τον παίρνουμε και στα σοβαρά... μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι όλοι οι "παλαίμαχοι" στη ζωή τους μάθανε ένα πράγμα: να κλωτσάνε ή να χτυπάνε μια μπάλα. Λίγες είναι οι εξαιρέσεις που αυτοί οι άνθρωποι έχουν και μυαλό για κάτι παραπάνω.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
- gervasio artigas, Apil44
Κράτησα το τελευταίο, έτσι για να υπάρχει μωρέ.Sardan έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 13:23 Γιώργος Καραμβέρης (ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο)
Αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι μετοχές χορηγήθηκαν από τον ερασιτέχνη στους παλαίμαχους για λόγους εκτίμησης και ανταμοιβής για τις υπηρεσίες τους, οπότε δωρητής προς τον μελλοντικό μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος παλαιμάχων και όχι κάποιο πρόσωπο και ζητώ αυτό να γνωστοποιηθεί τόσο στον ενδιαφερόμενο όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ".[/i]
ή είστε άχρηστοι για το επάγγελμα που κάνετε (που είναι λειτούργημα αλλά τέλος πάντων) ή είστε "πονηροί" ή και τα δύο μαζί "κουτοπόνηροι".....
Δηλαδή για να καταλάβω, αυτοί τώρα τρώγονται για το ποιος είναι αυτός που θα δώσει τις μετοχές δωρεάν στον Μυστακίδη;
Και ακόμα δεν ξεκινήσαμε....
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Guitarman, paok apo epilogi
Sardan έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 13:23 Γιώργος Καραμβέρης (ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο)
Μια διόρθωση αν επιτρέπεις:
Άλλο να σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος και να σου λέει πράγματα
Κι άλλο να τηλεφωνεις εσύ και να του ζητάς να πει πράγματα
Και δεν εννοώ τον Καλπάκη
-
Βλέποντας και διαβάζοντας όλα αυτά ναι μέν οι Αθηναίοι μας ΓΑΜΑΝΕ , αλλά ρε φίλε "βρίσκουν και κάνουν"
Δεν είναι ατμόσφαιρα σοβαρού συλλόγου αυτή
Δεν είναι ατμόσφαιρα σοβαρού συλλόγου αυτή
-
https://www.sfina.gr/kalpakis-autoi-oi- ... -bezurtzi/obanebane έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 13:32Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01 Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
«Εγώ θα ψήφιζα τον Κόρφα, 2άρι θα έβαζα τον Σκάιλς γιατί έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ και δεν θα έβαζα τον Πρέλεβιτς. Ο Πέτζα έπαιξε μικρό διάστημα και δεν θα τον έβαζα. Θα έβαζα τον Μάνθο Κατσούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα και το κάνω με κριτήριο την προσφορά σε βάθος χρόνου».
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια,υπάρχει τόσο μεγάλος.... παλαίμαχος ΠΑΟΚ;
Ας πάει στον ΑΣ του σκουλικιου αν έχει τόση πρεμμουρα να γίνει γκαλακι.-“Για το θέμα του Μπάνε, θα πω ότι τον έφερε ο Βεζυρτζής στην κόντρα με τον Γκάλη, αλλά ο Γκάλης δίδαξε μπάσκετ, δίδαξε πώς γίνεται η προπόνηση του αθλητή και έφτιαξε την Αυτοκρατορία του Άρη
Βάλε και το φασούλα ρε καλπάκη, στους μυρωδιές τον Μπάνε και τον Πετζα θα κολλησουμε ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 09 Σεπ 2025, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- lkosmid, paok apo epilogi, Guitarman, leomatos88
Αδερφέ ελπίζω να μην αναφέρεσαι στον έτερο Τέλη, κατά τη γνώμη μου ανήκει στην 1η κατηγορία με αποδεδειγμένη πολυετή προσφορά στον σύλλογο.KalamarGiannis έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 07:31 παιδιά έρχεται το δολλάριο (Μυστακίδης)
και επειδή θα σπρώξει χρήμα και δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα, ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΠΡΩΗΝ αλλά και φερέλπιδες:
Παράγοντες, υπάλληλοι, παρατρεχάμενοι, παλαίμαχοι,μανατζαρέοι, "κοντινοί" στην ομάδα κλπ κλπ (βάλτε ότι άλλο τίτλο θέλετε) :
η χαρά του απελπισμένου.
Σε ένα φάσμα από τους πραγματικούς ανθρώπους του μπάσκετ (πχ Κόρφας, Μπουντούρης) μέχρι κάτι άλλους δήθεν που πουλάνε μούρη αλλά είναι φελλοί (μη με προκαλείτε να πω όνομα, έχω ένα χοντρούλη που ακολούθησε το χρήμα στην Πελοπόννησο) , και μέχρι κάτι άλλους που είναι μεν μπασκετάνθρωποι αλλά για την τσέπη τους (ένας καταδυνάστευσε τις ακαδημίες ας πούμε),
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ , θέλουν θέση στο νέο σχήμα.
Εξ ου και άρχισαν οι κινήσεις, (βλέπε Κωνσταντινίδη που χαρίζει ανορθόγραφα τις τζάμπα μετοχές).
Ποιος δε θα θελε; οι προοπτικές είναι λαμπρές.
ΥΓ μπράβο στον Πανάκα. Θέλει καρύδια να πεις ότι όπως έκανα πριν, με αυτούς που μας χρεώνανε, έτσι και τώρα όποιος κι αν έρθει εγώ θα είμαι εκεί να ασκώ έλεγχο στις Συνελεύσεις. Μπράβο , μπράβο.
έτσι θα έπρεπε να είμαστε πολλοί : θεματοφύλακες.
Ακριβώς, οταν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και διάθεση συνεργασίας, οι δυο πλευρές (και κυρίως τα νομικά επιτελεία τους) ανταλλάσουν έγγραφα και διορθώσεις μέχρι να γίνουν αποδεκτά και απο τις 2 πλευρές, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν το έγγραφο εμπιστευτικότητας ή το μνημόνιο συνεργασίας συντάχτηκε μονομερώς, αφού έτσι κι αλλιώς αυτά τα έγγραφα πρέπει να τα συντάξει αναγκαστικά πρώτα η μια πλευρά και η άλλη να ζητήσει αλλαγές μέχρι να υπάρχει πλήρης συμφωνία για την αμοιβαία υπογραφή τους. Κάτι που προφανώς δεν υπήρχε μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ σε αντίστοιχη ανταλλαγή εγγράφων πριν απο μερικές εβδομάδες...KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 22:31 με αυτά και με τα άλλα και με τις κόντρες μας,
δεν πήραμε χαμπάρι τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ της ημέρας: οι διαδικασίες προχωράνε τάχιστα.
Το ενδιαφέρον Μυστακίδη είναι πραγματικό, αλλιώς δε θα γυρνούσαν σε μισή μέρα μέσα για μικροδιορθώσεις το γράμμα για την Εμπιστευτικότητα.
Αποδεικνύονται λοιπόν άκυροι κάποιοι φόβοι συνοπαδών μας να μην τα πάρει και αποσυρθεί λόγω της ύπαρξης του άλλου fund.
Γιατί είπαμε φτιάχνουμε δράκους από την αγωνία μας. Αλλά φτάσαμε να ειπώνεται ότι θα φταίει ο Χατζο άμα αποσυρθούν. Basta ρε.
επίσης αν δεχθούμε το νέο ότι όλα για τα χρέη έχουν συμφωνηθεί, μιλάμε ότι η δουλειά πάει να κλείσει (κάντε ήσυχα, μη μου τη χαλάσετε και θα μαλώνουμε για μια ζωή)
- These users thanked the author lkosmid for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Montrealiotis
-
Να πούμε εδώ ότι η πεντάδα του κυρίου Καλπάκη είναι… τετράδα! Επίσης, δε θα έβαζε τον Πέτζα γιατί έπαιξε λίγο, αλλά θα έβαζε τον Σκάηλς που έπαιξε λιγότερο! Εννοείται ότι ο Μπάνε μένει εκτός γιατί… έτσι! Και έχουμε και τον προδότη. Θεματοφύλακας κατά τα άλλα.Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01 Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- paok apo epilogi, gervasio artigas, BlackMagicPAOK, Apil44
- KalamarGiannis
να πω και τη δική μου γνώμη για τον Τέλη του Προμηθέα;
δεν είναι καλή.
Είχε άμεση συμμετοχή στο παρεάκι που κρατούσε το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτό που ο Ματζικ είπε δεν ήξερε ως ΤΔ για τα μπάτζετ...
άρα μεγάλη ευθύνη στο ότι χρέωσαν την ομάδα ως Διοίκηση Πρωτοδικείου - με ξένα λεφτά λοιπόν, χρωστούμενα, έκανε τον άπλα διαχειριστή.
Και ποιος ήταν πριν βρεθεί στον ΠΑΟΚ;
Νομίζω έκανε τον κόουτς στη Γ Εθνική ή κάτι τέτοιο...
και μετά από μας έμεινε άνεργος καμιά τριετία;
δεν είναι καλή.
Είχε άμεση συμμετοχή στο παρεάκι που κρατούσε το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτό που ο Ματζικ είπε δεν ήξερε ως ΤΔ για τα μπάτζετ...
άρα μεγάλη ευθύνη στο ότι χρέωσαν την ομάδα ως Διοίκηση Πρωτοδικείου - με ξένα λεφτά λοιπόν, χρωστούμενα, έκανε τον άπλα διαχειριστή.
Και ποιος ήταν πριν βρεθεί στον ΠΑΟΚ;
Νομίζω έκανε τον κόουτς στη Γ Εθνική ή κάτι τέτοιο...
και μετά από μας έμεινε άνεργος καμιά τριετία;
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- prist64, obanebane
-
Σ'εμένα η "μη επιλογη" Στογιακοβιτς μου εκανε περισσότερη εντυπωση Γιατι με ΜΟΝΟ το τρίποντο στον μπειραια παίρνει θεση στην ιστορία του ΠΑΟΚleomatos88 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 15:09Να πούμε εδώ ότι η πεντάδα του κυρίου Καλπάκη είναι… τετράδα! Επίσης, δε θα έβαζε τον Πέτζα γιατί έπαιξε λίγο, αλλά θα έβαζε τον Σκάηλς που έπαιξε λιγότερο! Εννοείται ότι ο Μπάνε μένει εκτός γιατί… έτσι! Και έχουμε και τον προδότη. Θεματοφύλακας κατά τα άλλα.Cylon-4 έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 09:01 Για να αντιληφθειτε την φαιδροτητα της προσωπικοτητας του Καλπακη ( πως αλλιως θα γινοταν δεκτος στις αγκαλες του μετροκωλις), παραθετω αυτουσιες δηλωσεις του αναφορικα με το παρελθον της ομαδας μπασκετ και της κορυφαιας πενταδας ever.
Αλλά θα ηθελα να μου "εξηγήσει" την "προσφορά" του ακατανόμαστου
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
- leomatos88, lkosmid
- BlackMagicPAOK
Ο Mr 10%..Мир έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 14:11Ας πάει στον ΑΣ του σκουλικιου αν έχει τόση πρεμμουρα να γίνει γκαλακι.-“Για το θέμα του Μπάνε, θα πω ότι τον έφερε ο Βεζυρτζής στην κόντρα με τον Γκάλη, αλλά ο Γκάλης δίδαξε μπάσκετ, δίδαξε πώς γίνεται η προπόνηση του αθλητή και έφτιαξε την Αυτοκρατορία του Άρη
Βάλε και το φασούλα ρε καλπάκη, στους μυρωδιές τον Μπάνε και τον Πετζα θα κολλησουμε ε;
Τι τα θέλετε, ο Γκαλής έμαθε μπάσκετ όλη την Ελλάδα ενώ ο Μπάνε τι κατάφερε; Να βγάλει ένα βιβλίο με τίτλο "η δύναμη της ήττας"!!
(πλάκα κάνω..

Επίσης έκοψε τον Πετζα, my avatar

(υπόψιν, είμαι κι εγώ Θεματοφύλακας του 0,0001% των μετοχών της ΚΑΕ )
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- lkosmid