Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ο Μουζακίτης είχε πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής ;
Και τι κοντρόλ, 2 δευτερόλεπτα, την στιγμή που προσπάθησαν όλοι να παίξουν με την μία.black death έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 22:09 Πηγε η μπαλα δεξια και περιμενεις καρετσα να κοψει μεσα για κανα σουτ. Και βλεπεις μασουρα να προσπαθει να κανει κοντρολ.![]()
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- theodorsalonika, -keeper-
-
Εν τω μεταξυ μλκες κραζουμε λουτσε που κανει αλλαγες στο 70' αλλα κι αυτη η βιασυνη που οδηγει καμια φορα...
Οταν βγαζεις Ντελια και Καρετσα για να παιξει ο μπακαπεφτας και ο μανουρας δεν εχεις καμία πιθανότητα.
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 2):
- theodorsalonika, GEOL
Μεταξύ μας τώρα, με τέτοιες εμφανίσεις ούτε δεύτεροι δεν βγαίνουμε στον όμιλο. Τρίτοι λογικά μπορούμε.
Πιο υπερτιμημένο άτομο από το Γιοβανοβιτς δε θυμάμαι
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 4):
- STRAFNIK, theodorsalonika, GEOL, Montrealiotis
Άκυρη η ερώτησή μου. O Moehle τελικά στην Wolfsburg παίζει, συμπαίκτης με τον Κουλιεράκη.
- theodorsalonika
Εγώ βλέπω η Δανία είναι πολύ καλή ομάδα...δεν έχουμε πάρει ανάσα ...μας έχουν ξεφτιλισει
- These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 3):
- STRAFNIK, vasgias, astral
θυμήθηκα γιατί τόσα χρόνια δεν έβλεπα αγώνες της Εθνικής.με τουμπαρε ο γιος μου που ήθελε να δούμε το παιχνίδι μαζί
O Κουρμπελης τελιωσε στο 15' πρέσινγκ που κάναμε στην αρχή, δεν έχει δυνάμεις για τέτοιο επίπεδο. Μετά έκανε 2-3 λάθη-ασιστ.
Δυστηχως δεν έχουμε εξαροοκταρια σαν χώρα, Ζαφειρης πιο 8αρι και μετά το χάος. Μάνταλοι, Σιωπηδες είναι παικτακια της σειράς. Ο Μουζακίτης δε ξέρω αν θα πιάσει με τέτοιο σωματότυπο.
Ρε Σέρβο πάρε Θυμιάναρο εθνική

Δυστηχως δεν έχουμε εξαροοκταρια σαν χώρα, Ζαφειρης πιο 8αρι και μετά το χάος. Μάνταλοι, Σιωπηδες είναι παικτακια της σειράς. Ο Μουζακίτης δε ξέρω αν θα πιάσει με τέτοιο σωματότυπο.
Ρε Σέρβο πάρε Θυμιάναρο εθνική

-
Ε δες που παιζουν ολοι αυτοι και ποσο κανουν.theodorsalonika έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 22:14 Εγώ βλέπω η Δανία είναι πολύ καλή ομάδα...δεν έχουμε πάρει ανάσα ...μας έχουν ξεφτιλισει
Το θεμα είναι οτι μπηκαμε με λογικη να τους αιφνιδιασουμε με πρεσινγκ ψηλα και μας γλεντησαν κανονικα. Και στο ημιχρονο εκαψε ολα τα χαρτια του ο ιβαν.
- theodorsalonika
Και γω την πάτησα σήμερα..είπα να κάτσω να δω εθνική ..αλλά τελικά είδα Δανία....στήσιμο ομάδας για σεμινάριο.
Έχουμε κάνει 50 λάθη και αυτοί ζήτημα να χουν κάνει ένα....
Έχουμε κάνει 50 λάθη και αυτοί ζήτημα να χουν κάνει ένα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Δευ 08 Σεπ 2025, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author theodorsalonika for the post:
- echromos
Ο γκάνταλφ θα καταφέρει να κάψει την καλύτερη φουρνιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών εδώ και δεκαετίες
Για Βόλο και Λαμία καλός είναι, για παραπάνω ΔΕΝ. Ούτε ο Καρέτσας ούτε ο Ντέλιας έπρεπε να βγούν, αυτοί είναι game changers. Περίμενε τώρα από τον Μασούρα!!