Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
gervasio artigas

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Ρε παιδια θα τρελλαθουμε εντελως::::
Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ δεν ειπε χθες νομιζω οτι εδωσε οτι στοιχεια που ζητησε η πλευρα του Τελαρου για έλεγχο;;
Τωρα δεν ειναι η σειρα του Τελαρου ν' απαντησει;;
Εκτος να "απαντησε" με την τοποθετηση του Καλπακη οτι θελει την ΚΑΕ "δωρεαν"
Οποτε οι ελεγχοι και τα συναφη ειναι "χρονοβορα και προφασεις "απο πλευράς ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Τοτε συγγνωμη αλλά σε αυτη τη περιπτωση οποιος κραζει τον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ και αβανταρει Τελαρο ειναι το λιγοτερο μ@λ@κ@ς
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 4):
navigator11, leomatos88, panta, Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Maklaz έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 15:19 Τοποθέτηση από τον Δημήτρη Καλπάκη
ΠΡΟΣ τον κόσμο του μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ερασιτέχνη
Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με συμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων
Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων σαν παλιος παίκτης με ήθος και τιμή όπως μου ανάφεραν
Σήμερα τελειώνει η υπηρεσία μου στις μετοχές που μου δοθήκαν 10% αν και με πίεζαν διαχρονικά να τις πάρουνε ΚΑΠΟΙΟΙ…. Σήμερα θέλω να τις δώσω δωρεαν στον κ Μυστακιδη που έκανε πρόταση μεγαλομετόχου και
να ξεχρεώσει της ομάδας όσο ποσοστό έμεινε από την αύξησή (περιπου 1,5-3 %) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ
Δυστυχώς οι προέδρου των διοικήσεων πρωτοδικείου και παρατρεχάμενοί τους την είδαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σαν κουμπαρά, βάζω 10, κάνω το κομμάτι μου και την προσωπική προβολή μου και όταν εμφανιστεί ο επόμενος ιδιοκτήτης του τα ζητάω πίσω....... Να γίνουν κινήσεις καλής θέλησης από τους φερόμενους ως δανειστές της ΚΑΕ με παραίτηση από τις αξιώσεις τους ολικά ή έστω μερικά.
Να επέμβει ο ερασιτέχνης και να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γιατι εχει 10%. συν του κόσμου 500 χιλιαδες περιπου που μπηκαν στη αυξηση 25% , συν 13-15 % των θεματοφυλάκων συν κάποιών μικροδανειστων Πανακας κλπ σύνολο μεγαλύτερο από 50%
Να τελειώνουμε χρονοβόρες διαδικασιες και συμφωνιες με Αμερικάνους και πράσινα άλογα .Να υποδεχτούμε τον κ .Μυστακιδη με φίλια και αγάπη που έδειξε για τον μπάσκετ
Ευχαριστώ
Καλπακης Δημητριος
Πρώην διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ 1979-1987 και
Θεματοφύλακας ΤΟΥ 10% των μετοχών ΤΗΣ ΚΑΕ απο το 2009
MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

smells like grana padano
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

https://www.paok24.com/mpasket/575621/k ... mystakidi/

Ορίστε

Δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του

Ξεκινάνε τα πιο ουσιώδη κομμάτια

Και θα τελειώσει σύντομα, αυτό λέει η λογικη
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Franky, george188
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

psykoman έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:17 Αυτο που οποιος εχει αντθετη αποψη τα παιρνει να το ψαξεις λιγο...

Με μεγαλη ευκολια χαρακτιριζονται ατομα ''πιανολες'' εδω μεσα και δεν τρεχει καστανο...
Μάλλον σε εμένα πήγαινε το σχόλιο. Γεγονός είναι ότι ήταν χοντροκομμενο. Καλώς και διεγράφη.

Ωστόσο τις γενικεύσεις σου να τις κρατήσεις για άλλους. Ήταν η πρώτη φορά υπονοησα κάτι τέτοιο για εμπλεκόμενο.

Δυστυχώς έχασα το δίκιο μου με την χοντράδα που είπα οποτε δεν θα αναλύσω το τι πιστεύω για την δήλωση γιατί θα φανει σαν να δικαιολογώ το διαγραμμένο ποστ και δεν το θέλω.
These users thanked the author Guitarman for the post:
psykoman
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του Μυστακίδη δεν μπορώ να καταλάβω.

Επίσης πώς μπορεί να πάρει "δωρεάν" την ΚΑΕ ο Μυστακίδης;
Θα γίνει ΑΜΚ και θα αναλάβει τα χρέη της ΚΑΕ. Μπορεί βέβαια να αγοράσει τις μετοχές του Χατζόπουλου και του Γαλατσόπουλου και να γίνει διοίκηση όπου και πάλι θα έχει πάνω του τα χρέη..
Χωρίς λεφτά πάντως δεν γίνεται.

ΥΓ Οι πρώτες σελίδες του τόπικ αποτελούν "εγκυκλοπαίδεια" για να μάθει ή να θυμηθεί κάποιος τι έχει περάσει αυτό το τμήμα. Και πάλι δεν έχει την ιστορία ολόκληρη από Αλεξόπουλο και μετά.
These users thanked the author Scotch4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι η πορεία του μπάσκετ μας και είναι φυσικό από την ανυπομονησία μας να βλέπουμε δράκους.
Πολλές υπερβολές στα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Αν αποσυρθεί, αν καθυστερήσει επίτηδες ο Θανασης, αν συμπέσει με την προθεσμία του έργου της Ν.Τούμπας,
ποια προσφορά έγινε πρώτη (έχει λέει πολύ μεγάλη σημασία;; γιατί;)
ποια προσφορά είναι καλύτερη
αν θα δώσουμε τζάμπα μετοχές στον Τέλη για να πάρει στα γρήγορα το 50% μη χαλάσει η δουλειά ...

πολλά τα ΑΝ.
Μπάστα λίγο και θα δούμε.
Δείξτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον κ.Χατζόπουλο κι αφήστε την αποψάρα μας στην άκρη για λίγο (αδύνατον ε;)

Πολλά ωραία γράφτηκαν μαζί με τις παπαριές. Μ αρεσε αυτό το ότι η ΚΑΕ είναι με το σωληνάκι ενώ η ΠΑΕ είναι επιτυχημένη και η Ν Τούμπα είναι "πολυτέλεια", κερασάκι στην τούρτα.
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αδέλφια, τα καλύτερα έρχονται. Δίνουμε τον υπερ πάντων αγώνα να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να γίνουμε ένα εύρωστο Κλαμπ , χωρίς χρέη και με υψηλούς στόχους. NBA EUROPE ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :| :opaokara:
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
Dimitrisou, soigol, Metagrafakias
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Scotch4 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 18:09 Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του Μυστακίδη δεν μπορώ να καταλάβω.

Επίσης πώς μπορεί να πάρει "δωρεάν" την ΚΑΕ ο Μυστακίδης;
Θα γίνει ΑΜΚ και θα αναλάβει τα χρέη της ΚΑΕ. Μπορεί βέβαια να αγοράσει τις μετοχές του Χατζόπουλου και του Γαλατσόπουλου και να γίνει διοίκηση όπου και πάλι θα έχει πάνω του τα χρέη..
Χωρίς λεφτά πάντως δεν γίνεται.

ΥΓ Οι πρώτες σελίδες του τόπικ αποτελούν "εγκυκλοπαίδεια" για να μάθει ή να θυμηθεί κάποιος τι έχει περάσει αυτό το τμήμα. Και πάλι δεν έχει την ιστορία ολόκληρη από Αλεξόπουλο και μετά.
Μα δεν μιλάμε για μπροστινό ...λέμε απλά πως είναι τραγικά αυτά που λέει...γιατί στην ουσία λέει θα δώσω εγώ δωρεάν τις μετοχές μου(που δεν έχω πληρώσει) και ας δώσουν και οι άλλοι 2 ,γιατί ξέρουμε για ποιους μιλάει ,δωρεάν και τις δικές τους(που τις πλήρωσαν κάποια εκατομμύρια)...έτσι το παίζω και εγώ απλας. ..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
navigator11, Andrew R, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πάρεις μια ΑΕ. Είτε με ΑΜΚ που (κατ' ελαχιστο) θα διπλασιάσει το μετοχικο κεφάλαιο και θα καλύψεις τις νέες μετοχές εσύ που αγοράζεις (και κατά συνέπεια θα έχεις κατ'ελαχιστο το 50%+1 μετοχη) ή θα κάνεις σκούπα τις μετοχές που υπάρχουν ήδη σε τιμή που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συμφωνίες που θα κάνεις με τους πωλητές. Ο Χ Καλπακης θα τις δώσει τζαμπα ο Ω Γαλατσοπουλος θα τις δώσει με αντίτιμο.

Το ένα σενάριο δεν αποκλείει το άλλο. Ο Τελης μπορεί να έχει ήδη κάνει διερευνητικες κινήσεις με μετόχους που συμφώνησαν να τις δώσουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει κιόλας ότι ο Χατζόπουλος έχει λιγότερη "δύναμη" να "επιβάλλει" όρους στον Τέλη για το τι θα κάνει αν αναλάβει την ΚΑΕ. Εάν οι "θεματοφυλακες" βλέπουν αλλιώς το καλό της ομαδας θα έχουμε διαφορετικές τάσεις και κινήσεις.

Και ένα συμπέρασμα από τα παραπανω που ενισχυει την αποψη που εκφραζω εδω και μερες: Το να κατηγορηθεί ο Χατζόπουλος ως υπαίτιος για οτιδήποτε δεν πάει καλά (αν δεν πάει κάτι καλα) θα είναι εγκληματικο
These users thanked the author Guitarman for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Η εξέλιξη αυτή, έφερε αντίδραση σήμερα από την πλευρά Μυστακίδη, η οποία έστειλε το έγγραφο εμπιστευτικότητας με κάποιες διορθώσεις προς την πλευρά ΚΑΕ, αναμένονται οι υπογραφές από τα μέλη της διοίκησης και στη συνέχεια το «letter of intent», προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα η υπόθεση, δηλαδή στον οικονομικό έλεγχο.
Δεν πιστεύω ότι θα έχει μεγάλες παρεμβάσεις στο έγγραφο εμπιστευτικότητας οπότε τώρα θα περιμένουμε το letter of intent από τον εκπροσωπο του Μυστακιδη, και στη συνεχεια η ΚΑΕ να παρεχει ολα τα εγραφα που χρειαστουν για τον λογιστικό ελεγχο.

Ο Θανάσης δεν έχει καθυστερήσει καθόλου, ίσα ίσα λειδωρηθηκε γιατί ήταν απόλυτα ειλικρινής.
Μάλλον κάποιο προτιμάνε τον αδιαφανή τροπο λειτουργίας του Κατσαρή και του Αλκή.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
icue, Andrew R, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο πρόεδρος είναι στην ΔΕΘ.

Δεν πάει κάνας αδελφός από εκεί για "ρεπορτάζ";
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14 Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ.
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου. Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και εμμονή.
Είσαι από τους λίγους που από την πρώτη στιγμή εμμένεις στην άποψή σου, και αυτό σε τιμάει αλλά επίτρεψε μου, δεν παύει να είναι λάθος ο τρόπος που το γενικεύεις.
Μετά τα ΠΑΟΚμέτρα και τα λάβαρα, θα εφεύρουμε και Μπασκετόμετρα και Ποδοσφαιρόμετρα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε ή να στήσουμε επιτροπή(πενταμελή) που θα μοιράζει κάρτες μέλους σε φάση "Ποδοσφαιρικός Silver, Μπασκετικός Gold, All-inclusive Platinum;"
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
eorptol1, Franky
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:

"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει η ΑΜΚ και να μείνεις με το πουλί στο χέρι."

Το πόσο ωφέλιμο ήταν αυτό το ποστάρισμα, το αφήνω στην κρίση σας. Ειδικά τη στιγμή που όλα προχωρούν κανονικά (ανταλλαγές εγγράφων) με τον υποψήφιο επενδυτή.
These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
navigator11, lkosmid
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα,και μπορούμε πλέον να ονειρευόμαστε την αλλαγή επιπέδου στο μπάσκετ μετά από δεκαετίες.
Στην πράξη βέβαια θα δούμε και τι ψάρια πιάνει ο Μυστακίδης . Κάποια στιγμή όμως είναι απαραίτητο να τον ακούσουμε.
Αν δεν μπλέκεται ο ένας στα πόδια του άλλου, μόνο κέρδος θα έχουμε.
These users thanked the author alp920 for the post (total 5):
Dimitrisou, eorptol1, magdy, PAOKevolution, Andrew R
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν είναι ωραία η μονόπλευρη κριτική των πραγμάτων.
ΝΑΙ ο Ερασιτέχνης δεν έπραξε με σεβασμό απέναντι στον Σαββίδη, ναι το μπάσιμο του Μυστακίδη ήταν επιθετικό στο θέμα του Γηπέδου, ΑΛΛΑ όσο και να διαφωνείς με αυτά δεν γίνεται να συμφωνείς με την δήλωση Χατζόπουλου ότι υπάρχει και ενδιαφέρον από Αμερική όταν στο προσκήνιο υπάρχει ένας Τέλης Μυστακίδης. Είναι εξίσου άστοχη ενέργεια.
Θα ήταν ευχής έργον ο ΠΑΟΚ να έχει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δύο επενδυτές του μεγέθους Ιβάν Σαββίδη και Τέλη Μυστακίδη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δηλαδή δεν υπάρχει ή δεν πρέπει να το πει ?
These users thanked the author astral for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”