Metagrafakias έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 11:05
Sera4 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της μεταβίβασης της ΚΑΕ, με κάποιον μαγικό τρόπο τρεναριστεί και ευθυγραμμιστεί με το deadline του ΑΣ για το γήπεδο, τί αντίδραση θα πρέπει να έχουμε;
Προσεχε εσυ τι γραφεις και οχι μονο εσυ γιατι αν ο Μυστακιδης παρει την ΚΑΕ(που λογικα θα την παρει) την ξεχρεωσει και εκτοξευσει το μπατζετ στα 15-20εκ (αστεια ποσα για αυτον) και παιζουμε Γιουρολιγκ μετα θα πινετε ολοι νερο στο ονομα του...Η κωλοτουμπα θα ειναι πιο μεγαλη και απο του Πετρουνια...
Ωραια λογικη να γαμησουμε το μπασκετ που μια 20ετια δεινοπαθει με μπατζετ Λαυριου,να σταμτησουμε την εξελιξη και εκτοξευση του για μικροεγωισμους.....θα μου μιλησεις και για θρασσος??ασε μας ρε φιλε...μονο ο ΠΑΟΚ με νοιαζει και η εξελιξη του εμενα κανενα προσωπο...
Εγώ είμαι θετικότατος στο να μπει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ αν θέλει να βάλει το όνομα του στα κοινά του ΠΑΟΚ, αλλά να είναι μπροστά επίσημα και χωρίς μπροστινούς χειρότερος του βεληνεκούς του Χατζόπουλου. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε ιδιοκτήτη Πετμεζα, απλά το διευκρινίζω. Δεν εννοώ να εμπιστευτεί πχ τα λεφτά του στου χ Χατζοπουλό αλλά μην βάλει αυτοφορακια και αποποιηθεί την ιδιοκτησία.
Αυτό που μου προκαλεί πολύ αρνητική εντύπωση είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος επενδυτής-δισεκατομμυριούχος, με τα βρόμικα μέσα απέναντι στον ίδιο τον οργανισμό και σε ανθρώπους που το ευεργέτησαν, δεν είναι εχθροί του ΠΑΟΚ, αλλά δώσανε στο σύλλογο.
Περίμενα κάτι πολύ πιο αγνό και ενωτικό από ένα πρόσωπο της εμβελιας του, αν'αυτου έχουμε πληρωμένο πόλεμο από κυβερνητικά ΜΜΕ και τοπικά μπεκρομεσα, τρύπημα από μέλη του ερασιτέχνη.
Προκαλεί προβληματισμό η συμπεριφορά και ο τρόπος επιβολή .. αν ευθύνονται οι συνεργάτες του, τότε αυτοί κινδυνεύουν να τον κάψουν πριν καν αναλάβει.
Αν πάλι ο στόχος της επένδυσης δέν είναι η ΚΑΕ, δε θέλω να αναφερθώ γιατί υπάρχει άλλο τοπικ.
Τέλος τα του μπατζετ είναι να χα με να λέγαμε, ας πάρει τις μεταχες ξεχρεώνοντας τα αμελητέα πλέον χρέη και τα βλέπουμε στο 5ετες πλάνο που θα μας παρουσιάσει.