Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
mystakidikos?θα βγει ο άλλος σαββιδικος ο άλλος κατατσαριδικος κλπ? Τι να πω .... δελφινάριο θά γίνει το φόρουμ
Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
Δεν νομίζω να δώσου τέτοιο παίκτη ... για αυτούς ειναι ενας νεαρός γηγενής υπερταλεντο. Φαντάσου να ήταν εδώ ο Τζίμας πέρυσι και να έβαζε 18 γκοαλ και να άφηνε στο πάγκο τους πάντες. Θα τον πουλούσαμε; και αν τον πουλούσαμε ποια θα ήταν η τιμή και ποια δυναμικότητας ομάδα θα ερχότανε. Ο παίκτης εχει νέο συμβόλαιο.
Συγνώμη που χαίρομαι για το μπασκετ το οποίο παρακολουθώ χρόνια. Αλλά τέτοιοι προσωπολάτρες είστε, πάνω απο τον ΠΑΟΚ τα πρόσωπα. Ούτε καν εκατσες να δεις τι σκέψη μου όπως ο φίλος Amsterdamer. Τοξικέ.eorptol1 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 06:53 Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
mystakidikos?θα βγει ο άλλος σαββιδικος ο άλλος κατατσαριδικος κλπ? Τι να πω .... δελφινάριο θά γίνει το φόρουμ
Ρε παλουκάρι με πολλή φόρα δεν μπήκες;;MYSTAKIDIKOS1337 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:53Δεν νομίζω να δώσου τέτοιο παίκτη ... για αυτούς ειναι ενας νεαρός γηγενής υπερταλεντο. Φαντάσου να ήταν εδώ ο Τζίμας πέρυσι και να έβαζε 18 γκοαλ και να άφηνε στο πάγκο τους πάντες. Θα τον πουλούσαμε; και αν τον πουλούσαμε ποια θα ήταν η τιμή και ποια δυναμικότητας ομάδα θα ερχότανε. Ο παίκτης εχει νέο συμβόλαιο.
Συγνώμη που χαίρομαι για το μπασκετ το οποίο παρακολουθώ χρόνια. Αλλά τέτοιοι προσωπολάτρες είστε, πάνω απο τον ΠΑΟΚ τα πρόσωπα. Ούτε καν εκατσες να δεις τι σκέψη μου όπως ο φίλος Amsterdamer. Τοξικέ.eorptol1 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 06:53 Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
Γιατί τι είμαστε ρε φίλε για να κόβουμε ονόματα;eorptol1 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 06:53Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
O σκοπος του ηταν να τσιμπησει κοσμος,και τσιμπησε.....καλημερα.eorptol1 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 06:53Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
Μια ερώτηση στον @MYSTAKIDIKOS1337gervasio artigas έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 10:04Ρε παλουκάρι με πολλή φόρα δεν μπήκες;;MYSTAKIDIKOS1337 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 07:53Δεν νομίζω να δώσου τέτοιο παίκτη ...