Cylon-4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:58
Επειδη τους περισσοτερους τους ξερω, θελω να πιστευω οτι συντομα θα γινουν οκτω και θα τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια.
Γεια σου φίλε, επειδή έχεις εκφράσει και άλλες φορές την εκτίμησή σου σε συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης του ΑΣ, και χωρίς να θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε φυσικά να σε εκθέσω απέναντι σε οποιονδήποτε σου έχει εμπιστευτεί το οτιδήποτε, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.
Πώς είναι ποτέ δυνατόν να ενέκριναν εκείνη την ‘’ιστορική συμφωνία’’, για την οποία ως ΔΣ εξουσιοδότησαν τον Κατσαρή να την υπογράψει, και αν δεν κάνω λάθος ομόφωνα (15-0 είχε πει ο Ησαϊάδης στη συνέντευξη τύπου);
Θέλω να πω εσύ, γνωρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους, πώς εξηγείς την επιλογή τους; Δεν διάβασαν πχ σωστά τις μελλοντικές αντιδράσεις; Δεν αντιλήφθηκαν ότι πρακτικά θα οδηγούσε όλο αυτό στο χάος που ακολούθησε; Έκαναν απλώς μία λάθος εκτίμηση, για την οποία μετάνιωσαν; Πίστευαν όντως ότι ο Σαββίδης θα κάνει πίσω;
Ρωτάω τη γνώμη σου, χωρίς να είμαι αδιάκριτος ελπίζω, γιατί πραγματικά μου φαίνεται όλη αυτή η ιστορία παρανοϊκή κι ακατανόητη.