Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οι επόμενες δύο μέρες είναι κρίσιμες και μετά από αυτές, οι άλλες δύο.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
- Panx Romana, giaxxo
Ας έρθει αλλά να δω από τον Γενάρη και μετά ποια στο 4-2--3-1 από τα 6 χαφ θα κάθονται στον πάγκο.ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:18 Ξέροντας της λατρεία του Ιβάν να μαζέψει στον ΠΑΟΚ όσους περισσότερους παίκτες της Εθνικής ομάδας μπορεί θεωρώ βέβαιο ότι έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του Κουρμπέλη. Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός, ο Λουτσε (πρέπει να) είναι θετικός και απομένει να δούμε αν οικονομικά μας παίρνει το μπάσιμο.
Εκτός και αν πάμε σε αλλαγή σχήματος με 3 χαφ μέσα και τον Ντέλια στ' αριστερά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η Ηρακλεια..... που είναι.....abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:02 Εγώ είμαι αραχτός...τωρα..στην ξαπλώστρα στην ηρακλεια πίνω φρεντο καπνίζω πουράκι καμελ και ειμαι ήσυχος και σίγουρος για την ΠΑΟΚαρα....
Η θάλασσα τον Σεπτέμβριο είναι...ζεστή...
Πέφτει προς νοτο....
Έχει κ θάλασσα....
Πάει κ η Προσοτσανη....
Τόσο δύσκολο είναι να μην μπορούμε τόσο καιρό να μη μπορούμε να καλύψουμε τις τρύπες; 3-4 παίχτες επιπέδου θέλαμε ίσως και με τις κληρώσεις στο EuropaLeague και παραπάνω μεταγραφές για τους στόχους που έχουμε έλεος δλδ, πάτε πάρτε Κουμπέλη και Salcedo από τον όφη ακόμα και τον Φούντα μην πω και τον Thiago Nuss πολύ καλό winger.
θα παμε σε παικτη μαλλον κατω απο 24 οπως λενε ολοι, θα φυγει ο τσαλοφ γεναρη για να αποκτηθει ακριβος και ονομα . Μεχρι τοτε θα αρκεστουμε παιδες σε ενα φέρελπι που λενε οι παλιοι αν βγει λαβρακι μαγκια τους ,
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τωρα σοβαρά ακόμα περιμένετε μεταγραφή;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- margas
-
- Επικοινωνία:
Το κάτω από 24 είναι στανταράκι; Εμένα με έχει ψήσει πολύ αυτός ο Zeqiri της Genk και θεωρώ ότι είναι και στα οικονομικά αλλά και στα παικτικά θέλω μας.tsaousila έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:08 θα παμε σε παικτη μαλλον κατω απο 24 οπως λενε ολοι, θα φυγει ο τσαλοφ γεναρη για να αποκτηθει ακριβος και ονομα . Μεχρι τοτε θα αρκεστουμε παιδες σε ενα φέρελπι που λενε οι παλιοι αν βγει λαβρακι μαγκια τους ,
Ποιοι το λένε ρε παιδιά;
Δεν είδα ρεπορτάζ
Μακάρι να γίνει κάποια κίνηση, εμάς η πληροφόρησή μας είναι πως δεν θα γίνει κίνηση
Δεν είδα ρεπορτάζ
Μακάρι να γίνει κάποια κίνηση, εμάς η πληροφόρησή μας είναι πως δεν θα γίνει κίνηση
-