Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
leomatos88

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από leomatos88 »

Σεβασμός στον Θανάση Χατζόπουλο. Όπως είχε γράψει και στον Κωνσταντίνο Πανάκα, είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Αυτός και θα αποφασίσει ποιο από τα δύο επενδυτικά σχήματα είναι το πλέον κατάλληλο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι αλάνθαστος, βρίσκεται ούτως ή άλλως σε δύσκολη θέση, αλλά έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον εμπιστευόμαστε. Δεν θ’ αποφασίσει υπέρ του Α ή του Β ή του Γ. Υπέρ του ΠΑΟΚ θ’ αποφασίσει και το ξέρουμε όλοι. Δεν βρίσκω πάντως κανέναν τρόπο να μην υπάρξει επόμενη μέρα.

Φυσικά, όπως δεν ξέρουμε ούτε τον τόνο της φωνής του Μυστακίδη, έτσι δεν ξέρουμε, τουλάχιστον επίσημα, ούτε ποιος είναι ο Αμερικανός. Ο μεν, εκτός από φήμες τύπου Κώστα Κούση και μετρόπολις, δεν έχει κοινοποιήσει σε κανέναν τις όποιες προθέσεις του ή το όποιο όραμά του για το μπάσκετ. Και για τον δε ισχύουν τα ίδια, ενώ δεν ξέρουμε καν το οικονομικό του μέγεθος, την όποια δυναμική του.

Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις (άμα λάβουμε υπόψιν τον Κόλκα): Θεσσαλονικείς και ΠΑΟΚτσήδες, έτσι λένε. Αλλά και μια μεγάλη διαφορά: ο ένας θέλει και την Τούμπα πεσκέσι. Μέχρι στιγμής, όσο και επιφυλακτικός να είμαι με τον Μυστακίδη, με βάση όσα διαρρέονται, είμαι εξίσου επιφυλακτικός και για τον άλλον.

Βέβαια εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, όμως το σκουληκόπολις ξέρει. Μετά το χθεσινό και ανυπόγραφο ''Τώρα τι άλλαξε;'', και φυσικά το εμετικό πρωτοσέλιδο, έχουμε σήμερα και άλλα δύο άρθρα γνώμης, με μεγάλη βαρύτητα, που αγιογραφούν τον Μυστακίδη. Με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ, αυτό εννοείται.

Θα είχε ενδιαφέρον νομίζω να μελετήσει κανείς τον τελευταίο τόμο των απάντων του τέλησπορτ, που αφορά το τελευταίο τρίμηνο, και να υπολογίσει πόσα τέτοια άρθρα την ημέρα ανεβαίνουν, για έναν άνθρωπο μάλιστα που μέχρι τώρα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ το απόλυτο τίποτα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Guitarman, Fawkes, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Το όλο πρόβλημα και στον ασ και στο γήπεδο και στην ΠΑΕ και στην καε είναι η μυστικοπάθεια...δεν θες ρε άνθρωπε να μιλήσεις δικαίωμα σου αλλά βάλε ένα από τους εκπροσώπους σου να πει δυο λόγια να δώσει μια γραμμή...να μην βασίζεται όλος ο κόσμος σε σενάρια και υποθέσεις ...αυτά δημιουργούν τα στρατόπεδα...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Το ότι η χθεσινή δήλωση του Χατζοπουλου ήταν η χαρά των αλλοθρήσκων, δείχνει πολλά για το αυτογκόλ που έβαλε χθες
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:45 Στον ΠΑΟΚ τελικα τι μας νοιαζει περισσοτερο??
Ο ΠΑΟΚ να γιγαντωθει παντου η να μην στεναχωρησουμε τον Ιβαν που βρισκεται υπο πιεση λογω πολεμου ??
Να πλουτίσουν τα μέλη που έχουν τα κοζια στον α.σ.
These users thanked the author Мир for the post (total 4):
Guitarman, Maklaz, ABOLEYTOI, leomatos88
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:48
Metagrafakias έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:45 Στον ΠΑΟΚ τελικα τι μας νοιαζει περισσοτερο??
Ο ΠΑΟΚ να γιγαντωθει παντου η να μην στεναχωρησουμε τον Ιβαν που βρισκεται υπο πιεση λογω πολεμου ??
Μάλλον το 2ο
Και εγώ το δεύτερο θα έλεγα.

Βλέπω σχόλια π.χ του ερτπτολ που νοιάζονται περισσότερο πως θα γεμίσει τις τσέπες του ο Σαββιδης παρά ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός σε όλα τα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιοδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα αλλάξει τις ισορροπίες με τους κάτω.

Αφήστε λοιπόν αυτά περί πισώπλατου χτυπήματος στον Ιβάν και λοιπές θεωρίες συνωμοσίας και ευελπιστώ να δω αυτό που λέει και ο Τριλυρακης, πως έρχονται ιστορικές στιγμές!
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
Metagrafakias, st4this, Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτό που λες με προσβάλει εγώ είμαι ΠΑΟΚ από το 1972 μαθήματα δεν θα με κάνεις,στο φόρουμ εδώ είμαι από τούς ποίο παλιούς πολύ πρώτου έρθει ο Σαββίδης,έχω δει πράματα και θαύματα διοικητικά σοβαρεψου λοιπόν και κόψει τις ανόητες προσβολές.... Μάρκος 4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:55 Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά".
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα αλλάξει τις ισορροπίες με τους κάτω.

Αφήστε λοιπόν αυτά περί πισώπλατου χτυπήματος στον Ιβάν και λοιπές θεωρίες συνωμοσίας και ευελπιστώ να δω αυτό που λέει και ο Τριλυρακης, πως έρχονται ιστορικές στιγμές!
Γιατι δεν μπορει; Αν ο επιδοξος αγοραστης της ΚΑΕ ενδιαφερεται να χτισει ποδοσφαιρικο γηπεδο στο οποιο παίζει τωρα η ΠΑΕ δεν επηρεαζει;
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
Guitarman, paok apo epilogi, theo-drama, leomatos88
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:13 Το πλάνο του Μυστακίδη είναι η ΑΜΕΣΗ γιγάντωση της ομάδας.

Έτσι λένε τουλάχιστον.

Γιατί να μην τους πιστέψω?

Να δούμε και την άλλη πλευρά τι έχει να προσφέρει

Πάντως τα σκουλήκια στο άκουσμα του Μυστακίδη, έγραφαν, για τον Κινέζο να αφήσει τα πλάνα και να βάλει χρήματα ΑΜΕΣΑ.
Ίσως γιατί δεν έχει βγει ακόμα να μιλήσει, λέω εγώ τώρα.
Εσένα πάντως & άλλους μαζί, δε βλέπω πάλι να σας ενδιαφέρει. Γιατί όμως;
Δε σε πειράζει που κάποιος λένε κάποιοι κ ξέρω εγώ τα δικά τους. Έτσι δουλειά δε γίνεται πάντως, ελπίζω να συμφωνείς τουλάχιστον.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Οκ μας έπεισες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:20 Ωραία, ας δώσουμε την ομάδα στον διαχειριστή και όχι στον δισεκατομμυριούχο.

Εμείς που θέλουμε Ιβάν στο ποδόσφαιρο και Μυστακίδη στο μπάσκετ μάλλον δεν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ
Ποιος τα είπε όλα αυτά που και πότε;

Επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε από χθες ότι πέσατε με τα μούτρα να δημιουργήσετε εντυπώσεις
These users thanked the author Equalizer for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

markos4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:54
Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:48
Μάλλον το 2ο
Και εγώ το δεύτερο θα έλεγα.

Βλέπω σχόλια π.χ του ερτπτολ που νοιάζονται περισσότερο πως θα γεμίσει τις τσέπες του ο Σαββιδης παρά ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός σε όλα τα αθλήματα.
Τι ειναι αυτα ρε 😂
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Mīngus έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:06 Πόσο αστείο που ξαφνικά βγάζουν όλοι μαζί άρθρα για το ''προφίλ''.
Σας βλέπουμε ρε τσομπάνηδες.
Πιο τσομπάνηδες φίλε Mngus, από αυτά που βιώσαμε με την εμφάνιση του κ. Μυστακίδη, δύσκολα θα βρούμε.

Από εκεί και πέρα, εκ των πραγμάτων καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σε κανέναν Αμερικάνο, ούτε στον κ. Μυστακίδη.

Εμπιστοσύνη υπάρχει στον κ. Σαββίδη στο ποδόσφαιρο.

Εμπιστοσύνη υπάρχει και στον κ. Χατζόπουλο στο μπάσκετ.

Γιατί απλά την κερδίσανε και σε συνθήκες μάλιστα τελείως εχθρικές. Οπότε, οποιαδήποτε απόφαση λάβει ο κ. Χατζόπουλος, θα έχει την πλήρη στήριξή μου, γιατί πολύ απλά την κέρδισε με το σπαθί του απέναντι σε Θεούς, δαίμονες και απέναντι στον ίδιο τον κόσμο της ομάδας που δε στήριξε σχεδόν καθόλου όλα αυτά τα χρόνια το τμήμα του μπάσκετ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
Guitarman, paok apo epilogi, Kabamaru11, astral, theo-drama, lkosmid, leomatos88
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:55 Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα αλλάξει τις ισορροπίες με τους κάτω.

Φυσικά και το έχουμε καταλάβει!
Αυτό λέμε, ο κάθε ένας την δουλειά, στο δικό του μαγαζί.
Αρκεί να βγει και επίσημα αυτό από τους ανθρώπους που πρέπει.
Κανείς δεν έχει πρόβλημα με τον Μυστακίδη και τον κάθε Μυστακίδη, αν η ενασχόληση του εντός ΠΑΟΚ σταματάει στα όρια της ΚΑΕ.

Μέχρι όμως να το επικοινωνήσουν αυτό στον κόσμο, υπάρχει καχυποψία για προφανείς λόγους.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
eorptol1, Guitarman, paok apo epilogi, theo-drama, lkosmid, leomatos88
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οφ-τοπικ τελειος αλλα...

Οταν απαντατε σε καποιον καλο θα ηταν να γραφεται ''εσυ'' και οχι ''εσεις''...

Το ''εσεις'' δημιουργει πλευρες και στρατοπεδα...

Ο καθενας την αποψη του λεει...

Δεν εκπροσωπει κανεναν αλλον...

Το ''εσεις'' δημιουργει μια αισθηση στον συνομιλητη οτι τον τσουβαλιαζεις...οτι παιρνει γραμμη...οτι ακολουθει καποιο πλανο...η οτιδηποτε αλλο μπορει να φανταστει καποιος και πως θα το παρει καποιος...

Κι εγω καποιες φορες κανω αυτο το λαθος...αλλα προσπαθω να το αποφευγω..
These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
Guitarman, Kabamaru11, Panx Romana
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”